Aleksandra_B Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Smoliczkowi bardzo potrzebny własny domek.... on uwielbia całym sobą się przytulić, lubi na kolankach siedzieć... cudny jest po prostu... Quote
Aleksandra_B Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Kurczę.... i cisza w jego sprawie... Quote
Aleksandra_B Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Smolik wciąż szuka domu dla siebie.... Quote
Aleksandra_B Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Smolik mało urodziwy, mało sensacyjny to i niewielkie zainteresowanie... domku, domku, odezwij się.... Quote
Erazm Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 All. Smolika Przyjazny kotom, psom i dzieciom, maly czarny (541077003) - Aukcje internetowe Allegro Na wszelki wypadek podalam moj numer jako drugi Quote
Erazm Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 To bedziemy o tym mowic:roll:, a do kotow jest ok? Quote
Aleksandra_B Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Ja zapomniałam dopisać, że Smolik okazał się być jednak małym zadziorem do innych psów. Jak pies jest silniejszy i go dominuje to Smolik jest pokorne ciele. Ale jak widzi, że może się powydzierać na innego samca to się wydziera. Także taki do końca aniołek to on jednak nie jest;) Pati pisała mi, że dochodzi do małych potyczek między samcami u niej ze Smolikiem w roli głównej. Ale jako, że Smolik jest pokorne ciele do ludzi to jest to łatwe do skontrolowania. Quote
Aleksandra_B Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 No i oczywiście serdeczne dzięki za allegro :loveu: Ja dzisiaj mu 3 raz odnowiłam :shake: Kompletnie nikt się nie interesuje. Quote
Erazm Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 bedziemy szukac, moze sie uda, o przepraszam musi sie udac Quote
Aleksandra_B Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 musi, musi się udać! do kotów jest ok. Quote
pati Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ta jego agresja nie ejst wielka łatwo nad nia panowac no ale jest i gdyby tak np skoczył do psa agresywnego to niestety skonczyło by sie bijatyką. jest warczenie na psa jak wchodzi na kanape na ktorej on lezy, ogołem ustawia po kątach ale tylko te o ktorych mysli ze moze. jest super gzrecznym psem przytulasnym miziastym nakolankowym. Quote
Erazm Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 hihihi to on jest grzeczniejszy od Yoorka:evil_lol: Quote
wellington Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Aleksandra_B']Smolik mało urodziwy, mało sensacyjny to i niewielkie zainteresowanie... No wiesz :shocked!: ! Gdzie Ty masz oczy ? On jest przeslodki ! I bardzo atrakcyjny z tym jednym uchem do gory i jednym klapnietym :iloveyou: ! Quote
Erazm Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No, wlasnie ja mam podobna sunieczke baaardzo atrakcyjna i wyglada jak siostra Smolika Quote
Aleksandra_B Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='wellington']No wiesz :shocked!: ! Gdzie Ty masz oczy ? On jest przeslodki ! I bardzo atrakcyjny z tym jednym uchem do gory i jednym klapnietym :iloveyou: ! Dla mnie to on jest słodziak. Ale nie przekłada się to na telefony niestety :bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Aleksandra_B Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Smolik wciąż jest przed zabiegiem. Przez chwilę był przeziębiony i musiał brać antybiotyki musieliśmy więc chwilę odczekać zanim zostanie przeprowadzona operacja. Teraz już zbliżają się dni kiedy można się wreszcie umawiać na ciachnięcie. I wciąż nikt nie dzwoni :( Pati, podaj proszę numer konta na pw to zrobię Ci przelew za Smolika Quote
pati Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Smolik jest juz prawie zdrowy czasem jk sie podnieci za bardzo to pokaszle jeszcze ale to juz nic w porownaniu do twgo co było. jest fajnym psiakiem. niekłopotliwym. Nieco szczeka a inne psy ale skarcony spokojnie sie ucisza. nie sika w domu nie kupka . Niczego nie niszczy , nie memla . smycz lubi ale długa na krotkiej boi sie ndal nieco ale idzie nie jest zle. Smoliczek Quote
Aleksandra_B Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Przepraszam za milczenie, jestem teraz często nieobecna i tak do końca tego tygodnia jeszcze. Po weekendzie umówię Smolika na zabieg. Ogłoszenia wiszą, telefony milczą. Niestety wciąż w tej kwestii bez zmian... Quote
Aleksandra_B Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Jaką piękną Smolik ma adresóweczkę :) Chłopaku, bić się o Ciebie powinni taki fajny jesteś.... Quote
Erazm Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Znajdzie sie domek, niedawno poszedl Barack, bardzo podobny do Smolika, siedzial tez dosc dlugo u Sbd, ale trafil super wiec... w gore maly Quote
Aleksandra_B Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Musi się znaleźć domek :shake: Przytłaczająca ta cisza.... Quote
Aleksandra_B Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Podnoszę małego czarnuszka.... Quote
Aleksandra_B Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu chłopaka... Quote
Recommended Posts