oris Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 MAx mial zrobione badanie pod kontem nuzycy i jest 100% zdrowy :) czyli .... jedzie do nowego stałego domku :) Wstepnie jestem umowiona na sobote z nowym i ludzmi MAXA. Prosze trzymac kciuki :) aby sprawy poszły pomyslnie i pogoda nie odstraszyła od podróży. Quote
evita. Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Trzymam kciuki za Maxiulka i jego nowy domek, tym, bardziej, ze sama mam rottka Maxa ;) Quote
majqa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kciuki zaciśnięte na max ;) za powodzenia adopcyjne małego Maxa! :loveu: Quote
oris Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 o ile czegos nie pokicialam, to do Wałbrzycha nowi opiekunowie zamierzaja po niego przyjechac najdalej w sobote, namiary mam od fundacji rottka i na ta fundacje bedzie podpisana umowa adopcyjna. Quote
oris Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dzisiaj Max pojechal do nowego stalego domku, jego nowi ludzie naprawde super, mam nadzieje, ze dostane od nich fotki i jakies wiesci :) Poprzedni, tez Max rowniez byl rottkiem, panstwo przez rok walczyli o jego zycie, dozyl sedziwego wieku 11 szczesliwych lat. Panstwo przyjechali wraz z albumem poprzedniego psiaka, jestem naprawde spokojna o los malego Maxa. Quote
oris Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 i nasz przystojniak po 4 miesuiacach :) i najpiekniejsza fota Ola (czyli Maxsa) :) Quote
dzodzo Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 alez wyprzystojnial!!!!!był slicznym maluchem a jest kawalerem do schrupania:loveu: Quote
Recommended Posts