taxelina Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 mojego nie widzialas :P [url]http://www.dogomania.pl/threads/127657-Galeria-GANJI!-ZAPRASZAMY!-)?p=14976289&viewfull=1#post14976289[/url] Quote
jonQuilla Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Aga&Ganja'] [B]jonQuilla[/B], och no... w karku nie! :evil_lol: Weźta ludzie nie przesadzajta! :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a tam od razu przesadzanie ;) kwestia gustu, zawsze można wyjąć :eviltong: miłego i wróć do nas cała i zdrowa :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tepes Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [COLOR=Blue]Tak Aga dobrze przeczytałaś i sie nie dziw:diabloti: no i miły zabawy;) [/COLOR] [COLOR=Blue] [/COLOR] [COLOR=Blue][URL="http://www.dogomania.pl/members/41453-jonQuilla"][B]jonQuilla[/B][/URL] taaak w karku jest super też nad tym myślałam ale widze ze u mnie jak u CIbie plany planami a w końcu tylko tak zostaje:evil_lol:[/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue][URL="http://www.dogomania.pl/members/41453-jonQuilla"][B]jonQuilla[/B][/URL] taaak w karku jest super też nad tym myślałam ale widze ze u mnie jak u CIbie plany planami a w końcu tylko tak zostaje:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ta, planowanie jest dobre :evil_lol::evil_lol: 7-8 sierpnia w Gdańsku odbywa się Tattoo Konwent, mam nadzieję że będzie mi dane się wybrać :multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kinia Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Hej! Gratuluję dostania się do liceum! Co do kolczyków, to nic do nich nie mam, ale jak ktoś ma ich za dużo to mi się nie podoba... Quote
Tepes Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ta, planowanie jest dobre :evil_lol::evil_lol: 7-8 sierpnia w Gdańsku odbywa się Tattoo Konwent, mam nadzieję że będzie mi dane się wybrać :multi: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Blue]fajnie Ci...mie na pewno nie ydzie bo za daleko niestety jo już miałach mieć właśnie w języku, w wardze w przegrodzie nosowy i sie skończyło tak że zrobiłach ino w wędzidełku i nigdzie więcy:evil_lol:[/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]fajnie Ci...mie na pewno nie ydzie bo za daleko niestety jo już miałach mieć właśnie w języku, w wardze w przegrodzie nosowy i sie skończyło tak że zrobiłach ino w wędzidełku i nigdzie więcy:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] w wędzidełku też planowałam :evil_lol::evil_lol: zazwyczaj jest tak że jak się czegoś nie planuje to się to robi ;) bynajmniej u mnie było tak z wargą i nosem tatuaż planowałam zrobić sobie na 18 urodziny a wyszło że zrobiłam na 20 :evil_lol: także ogólnie nie lubię planować bo nigdy nie idzie po myśli :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tepes Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [COLOR=Blue]nie to akurat tatuaż planowałach i zrobiłach kiedy miałach zrobić, ale wędzidełko tak same z sioebie wyszło:D kurde jo jest w Sopocie od 20 lipca do końca miesiąca i szkoda że nie ma tego Tattoo Konwent w tym czasie bo bych z chęcią sie przejechała[/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nie to akurat tatuaż planowałach i zrobiłach kiedy miałach zrobić, ale wędzidełko tak same z sioebie wyszło:D kurde jo jest w Sopocie od 20 lipca do końca miesiąca i szkoda że nie ma tego Tattoo Konwent w tym czasie bo bych z chęcią sie przejechała[/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no to faktycznie szkoda, wystarczyłoby gdyby tylko tydzień wcześniej się zaczął ja póki co próbuje kogoś ze znajomych namówić, nikt za bardzo się nie pali żeby ze mną iść :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tepes Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [COLOR=Blue]mom bardzo przykro wiadomość przed chwilą Aga mi napisała...:-( Ganja nie żyje...:placz::placz::placz::placz:[/COLOR] [img] http://img708.imageshack.us/img708/9812/ganjah.png[/img] [B][SIZE=2][COLOR=brown]Psia dusza To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Aga&Ganja Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 :(:([COLOR=White] ttttttttttttttttttt[/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 nie wierzę w to co przeczytałam, jestem w szoku Aguś co się stało? :roll: trzymaj się kochana :glaszcze: Quote
Tepes Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [COLOR=Blue]Aga pisała mi że to najprawdopodobni coś z serduchem...:-([/COLOR] Quote
taxelina Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Kurcze :( Trzymaj sie :( Sunia miala juz ok 13 lat ale jednak :( upaly nie sluza nikomu.. Quote
bonsai_88 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ganja ['] :( ... Aż za dobrze wiem, że żadne słowa pocieszenia nie pomogą po stracie przyjaciela :( Quote
Cavy Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Nie mogę w to uwierzyć! :crazyeye: Ganja, kochana.... ['] Aguś, trzymaj się. :placz: :-( Quote
Aga&Ganja Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Teraz dopiero do Was piszę. Przepraszam. Moja mama wołała, jak co rano Ganję, żeby pójść na dwór. Ta nie idzie... Zagląda do łazienki (tam Ganja najbardziej lubiła spać)... Patrzy, a tu wszędzie narzy.gane i już nawet pod siebie robiła. A pies nigdy nie narobiłby pod siebie w swoim legowisku! Coś musiało być nie tak... Szybko mnie obudziła! Ja wstałam i patrzę... Narz.ygane, Ganja się nie rusza... Oddycha! Oddycha... :):) Będzie dobrze! Podeszłam do niej. Zaczęłam cały czas do niej mówić i głaskać. Ona mnie nie słyszała... Mówiłam bliżej uszka. Zaczęły latać jej oczka. Szuka mnie! Ale nic nie widziała... Szybko do sąsiadki i do weterynarza. Ponad 30 kilometrów dalej, ale będzie dobrze! Ganję do czystego legowiska i do samochodu. Ja cały czas przy niej. Mówię i głaszczę. Prawie dojeżdżamy. Trzy głębsze oddechy, ciarki i Ganji nie ma... :(:( Mamo! Ganja zdechła... Płacz! Ok! Uspokójmy się. Ganja zakopana na naszej działce. Pies z naszej klatki zdechł kilka dni przed Ganją.Zatrucie! Ganja zwymiotowała, to jestem pewna, że i ona coś musiała zjeść przypadkiem pod blokiem. Ludzie przecież mogą przyjść do domu i powiedzieć, że to i to im przeszkadza, ale nie! Lepiej zlikwidować "szkodnika".. :(:( :(:( Quote
taxelina Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 O kurcze takie zatrucia zwierzat to sa najgorsze.. psychopaci Quote
Cavy Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Boże, jak można być takim idiotą?! Nie mogę tego pojąć. :angryy: Biedna Ganja, była taka szczęśliwa. :shake: :-( Quote
jonQuilla Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 przykro mi :glaszcze: to straszne, ludzie są porąbani :roll: Quote
bonsai_88 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Takie trucie to jedna z najgorszych rzeczy jakie może zrobić człowiek :(. Ostatnio pomagam w leczeniu zatrutego.... konia. Na szczęście Goliat ma spore szanse na przeżycie... Quote
Recommended Posts