Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga&Ganja']
[B]jonQuilla[/B], och no... w karku nie! :evil_lol:
Weźta ludzie nie przesadzajta! :evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
a tam od razu przesadzanie ;) kwestia gustu, zawsze można wyjąć :eviltong:

miłego i wróć do nas cała i zdrowa :)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Blue]Tak Aga dobrze przeczytałaś i sie nie dziw:diabloti:
no i miły zabawy;)

[/COLOR] [COLOR=Blue] [/COLOR]
[COLOR=Blue][URL="http://www.dogomania.pl/members/41453-jonQuilla"][B]jonQuilla[/B][/URL] taaak w karku jest super też nad tym myślałam ale widze ze u mnie jak u CIbie plany planami a w końcu tylko tak zostaje:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono']
[COLOR=Blue][URL="http://www.dogomania.pl/members/41453-jonQuilla"][B]jonQuilla[/B][/URL] taaak w karku jest super też nad tym myślałam ale widze ze u mnie jak u CIbie plany planami a w końcu tylko tak zostaje:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ta, planowanie jest dobre :evil_lol::evil_lol:

7-8 sierpnia w Gdańsku odbywa się Tattoo Konwent, mam nadzieję że będzie mi dane się wybrać :multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ta, planowanie jest dobre :evil_lol::evil_lol:

7-8 sierpnia w Gdańsku odbywa się Tattoo Konwent, mam nadzieję że będzie mi dane się wybrać :multi:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR=Blue]fajnie Ci...mie na pewno nie ydzie bo za daleko niestety
jo już miałach mieć właśnie w języku, w wardze w przegrodzie nosowy i sie skończyło tak że zrobiłach ino w wędzidełku
i nigdzie więcy:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]fajnie Ci...mie na pewno nie ydzie bo za daleko niestety
jo już miałach mieć właśnie w języku, w wardze w przegrodzie nosowy i sie skończyło tak że zrobiłach ino w wędzidełku
i nigdzie więcy:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
w wędzidełku też planowałam :evil_lol::evil_lol:
zazwyczaj jest tak że jak się czegoś nie planuje to się to robi ;) bynajmniej u mnie było tak z wargą i nosem
tatuaż planowałam zrobić sobie na 18 urodziny a wyszło że zrobiłam na 20 :evil_lol:
także ogólnie nie lubię planować bo nigdy nie idzie po myśli :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Blue]nie to akurat tatuaż planowałach i zrobiłach kiedy miałach zrobić, ale wędzidełko
tak same z sioebie wyszło:D
kurde jo jest w Sopocie od 20 lipca do końca miesiąca i szkoda że nie ma tego Tattoo Konwent w tym
czasie bo bych z chęcią sie przejechała[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nie to akurat tatuaż planowałach i zrobiłach kiedy miałach zrobić, ale wędzidełko
tak same z sioebie wyszło:D
kurde jo jest w Sopocie od 20 lipca do końca miesiąca i szkoda że nie ma tego Tattoo Konwent w tym
czasie bo bych z chęcią sie przejechała[/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no to faktycznie szkoda, wystarczyłoby gdyby tylko tydzień wcześniej się zaczął
ja póki co próbuje kogoś ze znajomych namówić, nikt za bardzo się nie pali żeby ze mną iść :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Blue]mom bardzo przykro wiadomość przed chwilą Aga mi napisała...:-(
Ganja nie żyje...:placz::placz::placz::placz:[/COLOR]

[img] http://img708.imageshack.us/img708/9812/ganjah.png[/img]

[B][SIZE=2][COLOR=brown]Psia dusza To tylko pies, tak mówisz, tylko pies...
A ja ci powiem
Że pies to czasem więcej jest niż człowiek
On nie ma duszy, mówisz...
Popatrz jeszcze raz
Psia dusza większa jest od psa
My mamy dusze kieszonkowe
Maleńka dusza, wielki człowiek
Psia dusza się nie mieści w psie
I kiedy się uśmiechasz do niej
Ona się huśta na ogonie
A kiedy się pożegnać trzeba
I psu czas iść do psiego nieba
To niedaleko pies wyrusza
Przecież przy tobie jest psie niebo
Z tobą zostaje jego dusza [/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Teraz dopiero do Was piszę. Przepraszam. Moja mama wołała, jak co rano Ganję, żeby pójść na dwór. Ta nie idzie... Zagląda do łazienki (tam Ganja najbardziej lubiła spać)... Patrzy, a tu wszędzie narzy.gane i już nawet pod siebie robiła. A pies nigdy nie narobiłby pod siebie w swoim legowisku! Coś musiało być nie tak... Szybko mnie obudziła! Ja wstałam i patrzę... Narz.ygane, Ganja się nie rusza... Oddycha! Oddycha... :):) Będzie dobrze! Podeszłam do niej. Zaczęłam cały czas do niej mówić i głaskać. Ona mnie nie słyszała... Mówiłam bliżej uszka. Zaczęły latać jej oczka. Szuka mnie! Ale nic nie widziała... Szybko do sąsiadki i do weterynarza. Ponad 30 kilometrów dalej, ale będzie dobrze! Ganję do czystego legowiska i do samochodu. Ja cały czas przy niej. Mówię i głaszczę. Prawie dojeżdżamy. Trzy głębsze oddechy, ciarki i Ganji nie ma... :(:( Mamo! Ganja zdechła... Płacz! Ok! Uspokójmy się. Ganja zakopana na naszej działce.

Pies z naszej klatki zdechł kilka dni przed Ganją.Zatrucie! Ganja zwymiotowała, to jestem pewna, że i ona coś musiała zjeść przypadkiem pod blokiem. Ludzie przecież mogą przyjść do domu i powiedzieć, że to i to im przeszkadza, ale nie! Lepiej zlikwidować "szkodnika".. :(:(

:(:(

Posted

Takie trucie to jedna z najgorszych rzeczy jakie może zrobić człowiek :(.
Ostatnio pomagam w leczeniu zatrutego.... konia. Na szczęście Goliat ma spore szanse na przeżycie...