Lu_Gosiak Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 i co z tym psiakiem?? Moze KTos sprawdzic czy jeszcze jest i go zarezerwowac - nie moge za dlugo blokowac miejsca w hotelu..... Quote
karusiap Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):i co z tym psiakiem?? Moze KTos sprawdzic czy jeszcze jest i go zarezerwowac - nie moge za dlugo blokowac miejsca w hotelu..... ja tez bardzo bardzo prosze.... moze wystarczy tam zadzwonic?wiem,ze zawsze bylo to ostro odradzane,ale jednak ostatnio pies czekal na dziewczyny.... Quote
Therion Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dzwoniłyście do Missieek, może ona mogłaby pomóc ? Quote
Lu_Gosiak Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Therion napisał(a):Dzwoniłyście do Missieek, może ona mogłaby pomóc ? mogla mogla i pomogla....byla dzis w Olkuszu psiak tam jest dzieki Bogu:) jutro karusia Go zabiera do Katowic a ja zalatwiam trasnport z Katowic do hoteliku Quote
Ati Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 kanna dostala info prawdopodobnie o pointerze lub mixe w olkuszu, ktos bedzie w najblizszym czasie robil zdjecia tam? lub bedzie, zeby potwierdzic info? Quote
missieek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 suczka bernardynka pojechala do bielska jest teraz samiec benek labkowaty samiec dwa starsze psy Quote
missieek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 szczeniaki ladna malutka kudlata suczka Quote
missieek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 karusiap napisał(a):Missieek czy dobek jest jeszcze?:( nie juz nie ma, moze w bielsku Quote
Zefirek2 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Witam! Czy ktoś wie czy jest tam jeszcze ta malutka kudłata sunia ze zdjęcia powyżej? Mogę ją wziąć na bezpłatny tymczas. Quote
missieek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):a ten labkowaty jest jeszcze? wrocil do wlasciciela Quote
Lu_Gosiak Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 missieek napisał(a):wrocil do wlasciciela uffff,,,kamien z serca Quote
missieek Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 kolejna kudlatka w olkuszu trafila w kiepskim stanie malutka jest tez collie chyba starszy samiec Quote
karusiap Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 co jest tej kulce biednej??:( a ta kudlatka ze zdj szczeniakow jest jeszcze? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 karusiap napisał(a):co jest tej kulce biednej??:( a ta kudlatka ze zdj szczeniakow jest jeszcze? Karolinko penie nikt nie wie ale dzisiaj ja zabieram do hotelu w niepłomicach wiec ja zdjagnozujemy . Zwariowałam oczywisci nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradze tyle juz mam na glowie bid ale nie moge jej tam zostawic. Quote
malawaszka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='karusiap'] a ta kudlatka ze zdj szczeniakow jest jeszcze? jest już od dawna w DT w Wawie - pisałam kilka postów wyżej ;) http://www.dogomania.pl/threads/199956-Kud%C5%82ata-Julka-w-dt-w-Warszawie-szuka-ds.-Julka-chora-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 karusiap napisał(a):dwie swietne wiadomosci:) Sunia i colak ,ktory bedzie pod opieka fundacji coli juz bezpieczne w niepolomicach .Wczoraj od razu dwiedzilismy weta w kłaju.Sunia ma cieczka i troche jest przeziebiona ale ogolnie nie jest źle.Ma okolo 6 lat i ma wybitego przedniego zeba. Z coalkiem ktory został nazwany Szejk jest toszke gorzej >ma zapalenie przyziębia ,bardzo kaszle i wogole jest on bardzo zaniedbany tak ze napewno własciciela nie bedziemy szukac .Kołtune stgraszne ,a w siersci jeszcze z lata wkleione osty ,tyłek caly obesr... tak ze az dziw jak sie wyprózniał .Oba psiaki colak i moja sunia ,która nazwała Olusia sa bardzo miłe i grzeczne ,u weta bez problemu dały sobie zrobic wszystko ,łacznie z zagladnienciem w mordke. Quote
elaja Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Sorry za offa ale nie mam pojęcia gdzie napisać : dowiedziałam się od osoby ktora tam pracuje , że dziś w nocy obok Carefura w Olkuszu pojawił się duży owczarkowaty pies i koczuje obok wejścia dla pracowników ( o ile już nie jest w schronisku) - może komuś zaginął ? Niestety nie mam żadnej możliwości aby to sprawdzić - nie jestem z Olkusza. Quote
Lu_Gosiak Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 misiek jakie psiaki sa w Olkuszu obecnie wiesz moze?? ten owczarek nadal jest? Quote
ANETTTA Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 zajrzyj pogrzeb kupuj http://www.dogomania.pl/threads/203637-COCO-CHANEL-i-nie-tylko-koniec-bazarku-15-marca-godz-00?p=16444615#post16444615 Quote
Recommended Posts