Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
i co z tym psiakiem?? Moze KTos sprawdzic czy jeszcze jest i go zarezerwowac - nie moge za dlugo blokowac miejsca w hotelu.....

ja tez bardzo bardzo prosze....
moze wystarczy tam zadzwonic?wiem,ze zawsze bylo to ostro odradzane,ale jednak ostatnio pies czekal na dziewczyny....

Posted

Therion napisał(a):
Dzwoniłyście do Missieek, może ona mogłaby pomóc ?

mogla mogla i pomogla....byla dzis w Olkuszu psiak tam jest dzieki Bogu:) jutro karusia Go zabiera do Katowic a ja zalatwiam trasnport z Katowic do hoteliku

Posted

kanna dostala info prawdopodobnie o pointerze lub mixe w olkuszu, ktos bedzie w najblizszym czasie robil zdjecia tam? lub bedzie, zeby potwierdzic info?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

karusiap napisał(a):
co jest tej kulce biednej??:(
a ta kudlatka ze zdj szczeniakow jest jeszcze?

Karolinko penie nikt nie wie ale dzisiaj ja zabieram do hotelu w niepłomicach wiec ja zdjagnozujemy .
Zwariowałam oczywisci nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradze tyle juz mam na glowie bid ale nie moge jej tam zostawic.

Posted

karusiap napisał(a):
dwie swietne wiadomosci:)

Sunia i colak ,ktory bedzie pod opieka fundacji coli juz bezpieczne w niepolomicach .Wczoraj od razu dwiedzilismy weta w kłaju.Sunia ma cieczka i troche jest przeziebiona ale ogolnie nie jest źle.Ma okolo 6 lat i ma wybitego przedniego zeba.
Z coalkiem ktory został nazwany Szejk jest toszke gorzej >ma zapalenie przyziębia ,bardzo kaszle i wogole jest on bardzo zaniedbany tak ze napewno własciciela nie bedziemy szukac .Kołtune stgraszne ,a w siersci jeszcze z lata wkleione osty ,tyłek caly obesr... tak ze az dziw jak sie wyprózniał .Oba psiaki colak i moja sunia ,która nazwała Olusia sa bardzo miłe i grzeczne ,u weta bez problemu dały sobie zrobic wszystko ,łacznie z zagladnienciem w mordke.

• 3 weeks later...
Posted

Sorry za offa ale nie mam pojęcia gdzie napisać : dowiedziałam się od osoby ktora tam pracuje , że dziś w nocy obok Carefura w Olkuszu pojawił się duży owczarkowaty pies i koczuje obok wejścia dla pracowników ( o ile już nie jest w schronisku) - może komuś zaginął ? Niestety nie mam żadnej możliwości aby to sprawdzić - nie jestem z Olkusza.