Isadora7 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [CENTER][IMG]http://images6.fotosik.pl/356/a086123e32292f37med.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Ola164 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [IMG]http://i43.tinypic.com/f107t0.png[/IMG] Ja też dodam coś od siebie... Quote
iwa77 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To i ja poproszę o konto tej wspaniałej skarpetki jamnisiowej .... gratuluje pomysłu ! Quote
danka1234 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='iwa77']To i ja poproszę o konto tej wspaniałej skarpetki jamnisiowej .... gratuluje pomysłu ![/quote] Witamy serdecznie :multi::multi::multi: Quote
danka1234 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Kochani,wpłyneły już pierwsze wpłaty od; Pajda67 Bunia1 P,Justyna Bardzo dziękujemy w imieniu jamnisiów:loveu::loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Ola164'][IMG]http://i43.tinypic.com/f107t0.png[/IMG] Ja też dodam coś od siebie...[/QUOTE] Olu -cudowna dziewczyno- jeżeli nawet Ty ze swojego kieszonkowego możesz dodać,to pozostałe jamnicze ciotki na pewno też coś wyskrobią dla jamniczków pod choinkę. Quote
iwa77 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Przelew na skarboneczkę jamnisiową poszedł - przepraszam , że kwota skromna :oops: , ale w tej chwili tyle mogę i wyżej nie podskoczę :oops: Quote
danka1234 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='iwa77']Przelew na skarboneczkę jamnisiową poszedł - przepraszam , że kwota skromna :oops: , ale w tej chwili tyle mogę i wyżej nie podskoczę :oops:[/quote] Dziękujemy w imieniu jamnisiów:loveu: Iwuś :loveu:kazdy daje ile może,nie liczymy tu zaraz na wielkie kwoty,wiemy ze kazdemu cięzko i kazda najmniejsza wpłata sie przyda. Jak to mówią; grosz do grosza i będzie kokosza;) Quote
figomania Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ja też obiecuję coś wpłącić, jak tylko dostanę pieniążki (mam nadzieję, że przed końcem miesiąca) poproszę numer konta:lol: Quote
Anemon Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 I ja chcialabym sie zobowiazac do wplat na jamnisia skarpetke - drobna kwota: 5 zl miesiecznie, ale za to regularnie, od stycznia. Moge prosic o konto? Oczywiscie oswiadczam, ze wplacam dobrowolnie i zrzekam sie praw wszelakich na rzecz potrzebujacych jamnisiow! :multi: Quote
Ola164 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='bianka0']Olu -cudowna dziewczyno- jeżeli nawet Ty ze swojego kieszonkowego możesz dodać,to pozostałe jamnicze ciotki na pewno też coś wyskrobią dla jamniczków pod choinkę.[/QUOTE] Nie w tym znaczeniu :oops: Chodziło mi o grafikę ale jak będzie jakiś bazarek na jamnisie i coś wypatrzę to postaram się wspomóż... Napisałam do Danusi moją propozycję ale nie wiem czy to wypali... Quote
danka1234 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Dziekujemy:loveu::loveu::loveu:konto przesłane:lol: Oleńko odpisałam Ci na gg,Twój pomysł oczywiście podoba mi sie,weżmiemy sie za to;)zobaczymy czy wypali. Quote
Anemon Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Konto doszlo, bank ustawiony - bardzo dziekuje! Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do grona jamnikofanow - jamnika nie mam i na razie miec nie moge, ale marze o nim od lat i na pewno kiedys w koncu bede miala. A na razie wszystkim Jamnikom i ich Ludziom, a szczegolnie tym, ktore jeszcze bez swoich Ludzi, zycze Spokojnych i Cieplych Swiat! :loveu: Quote
danka1234 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Anemon,witamy cieplutko w naszym gronie :loveu::loveu::loveu: i dziękujemy w imieniu jamnisiów :lol: Quote
Isadora7 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Anemon']Konto doszlo, bank ustawiony - bardzo dziekuje! Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do grona jamnikofanow - jamnika nie mam i na razie miec nie moge, ale marze o nim od lat i na pewno kiedys w koncu bede miala. A na razie wszystkim Jamnikom i ich Ludziom, a szczegolnie tym, ktore jeszcze bez swoich Ludzi, zycze Spokojnych i Cieplych Swiat! :loveu:[/QUOTE] To i ja witam cieplutko w naszym jamczniczym gronie.:loveu::loveu::loveu: Quote
Anemon Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Isadoro, Najlepsza Jamnicza Ciotko, nie ukryje, ze Twoje powitanie cenie sobie bardzo! Mam nadzieje, ze jak przyjdzie czas, przejde Twoje "sito" - casting na jamniczy dom... Dziekuje i jeszcze raz zycze Wszystkim cieplutkich Swiat i pysznych kosci pod choinkami. Quote
danka1234 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Zapraszamy do współpracy;[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
valadilane Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ja także poproszę numer konta - dorzucę się do skarpety od czasu do czasu :razz: Quote
danka1234 Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='valadilane']Ja także poproszę numer konta - dorzucę się do skarpety od czasu do czasu :razz:[/quote] Dziękujemy i serdecznie witamy.:lol: Quote
elmira Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='danka1234']Dziękujemy i serdecznie witamy.:lol:[/quote] Witam serdecznie. Oferuję co miesiąc 5 pln, wiem, że to grosze, ale czasami widze, że każda złotówka się liczy. Jamnika nie miałam i mieć nie będę, ponieważ ja uwielbiam kundle, i mój dom zapchany onymi:) Bardzo lubię jamniory, bo są śliczne i charakterne! Quote
danka1234 Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='elmira']Witam serdecznie. Oferuję co miesiąc 5 pln, wiem, że to grosze, ale czasami widze, że każda złotówka się liczy.[/quote] Witamy serdecznie i bardzo dziękujemy w imiemiu jamnisiów.:lol: Quote
Isadora7 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='valadilane']Ja także poproszę numer konta - dorzucę się do skarpety od czasu do czasu :razz:[/quote] Ja równiez bardzo, bardzo dziekuję [quote name='elmira']Witam serdecznie. Oferuję co miesiąc 5 pln, wiem, że to grosze, ale czasami widze, że każda złotówka się liczy. [/quote] Ja też dziekuję w imieniu jamniczków. Każda wpłata jest bardzo, bardzo cenna. Quote
danka1234 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Ola164']Witamy :loveu:[/quote] I do pomocy jamnisiom zapraszamy :lol: Quote
valadilane Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Dziękuję za info i tak przy okazji... podniosę ;) Quote
Recommended Posts