Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przywioze przywioze.... jak zaczęłam wołać go po imieniu to aż się tuli....może mu sie właściciele przypomnieli a teraz piszczy..... wyjełam mu kilka kleszczy :/

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='luna8585']Przywioze przywioze.... jak zaczęłam wołać go po imieniu to aż się tuli....może mu sie właściciele przypomnieli a teraz piszczy..... wyjełam mu kilka kleszczy :/[/QUOTE]

czyli prawdopodobnie to on się zagubił :)

luna, powiedz im, żeby założyli mu adresatkę... zapomniałam powiedzieć przez tel...

jutro, wieczorem zadzwonię do p.Kasi i dowiem się co i jak :)

Posted

[quote name='luna8585']oki powiem powiem koniecznie. W większości miast jest chipowanie za free...czemu nie w tym Radomiu :/[/QUOTE]

teraz będzie chipowanie za ok. 15zł.....

tutaj artykuł :)
[url]http://www.radom24.pl/artykul/czytaj/3924[/url]

Posted

dzwoniłam do p.Kasi :)

west wrócił do domu :) rodzina -podobno- sprawiała fajne wrażenie, więc powinno być wszystko ok :)

myślę, że więcej powinna napisać luna, bo była na miejscu :)

Posted

Tak Piorun wrócił do domu :) Z jednej strony radość ale u mnie w domu żal ze strony dzieci :/ ciężko im to zrozumieć. Właścicielka przyjechała po psiaka, do tego czasu godzinę czekałam w schronisku i jestem pełna podziwu dla ludzi którzy tam pracują. Co do psiaka..okazało się że u obecnej włascicielki przebywał dopiero 4dni a że jest to żywiołowy psiak uciekł żeby wrócić do swojego domu poprzedniego w którym mieszkal przez rok ale właściciele postanowili go wydać gdyż pojawiło sie dziecko :( Czego nie rozumiem bo przebywal z moimi dziewczynkami i nie było żadnego problemu :( Najwidoczniej przez te cztery dni na tyle tęsknił że postanowil wrócić do swojej pierwszej pani i pokonal odleglość z Borek do centrum na Rynek......Jakie to szczęście że po drodze nic go nie potrąciło !! Dziewczyna która przyjechała po zgubę była dla siebie bardzo surowa i zrozumiała jaki skarb mogła utracić. Obiecala że załozy mu adresówkę i jak tylko się da założy Piorunowi chip.
To była moja pierwsza pomoc w zapewnianiu DT i udana.Zakończona sukcesem :) Oczywiście brawo dla schroniska i podziękowania dla P.Kasi z radomskiego schronu :) To wspaniała kobieta :D

Posted

[quote name='luna8585']Tak Piorun wrócił do domu :) Z jednej strony radość ale u mnie w domu żal ze strony dzieci :/ ciężko im to zrozumieć. Właścicielka przyjechała po psiaka, do tego czasu godzinę czekałam w schronisku i jestem pełna podziwu dla ludzi którzy tam pracują. Co do psiaka..okazało się że u obecnej włascicielki przebywał dopiero 4dni a że jest to żywiołowy psiak uciekł żeby wrócić do swojego domu poprzedniego w którym mieszkal przez rok ale właściciele postanowili go wydać gdyż pojawiło sie dziecko :( Czego nie rozumiem bo przebywal z moimi dziewczynkami i nie było żadnego problemu :( Najwidoczniej przez te cztery dni na tyle tęsknił że postanowil wrócić do swojej pierwszej pani i pokonal odleglość z Borek do centrum na Rynek......Jakie to szczęście że po drodze nic go nie potrąciło !! Dziewczyna która przyjechała po zgubę była dla siebie bardzo surowa i zrozumiała jaki skarb mogła utracić. Obiecala że załozy mu adresówkę i jak tylko się da założy Piorunowi chip.
To była moja pierwsza pomoc w zapewnianiu DT i udana.Zakończona sukcesem :) Oczywiście brawo dla schroniska i podziękowania dla P.Kasi z radomskiego schronu :) To wspaniała kobieta :D[/QUOTE]

najważniejsze, że wszystko szczęśliwie się zakończyło :) p.Kasia to jest po prostu anioł, a nie człowiek ;)
jak ja tam przychodzę na kilka godzin (średnio 4 godzinki) i jestem wymęczona, to co ma powiedzieć p.Kasia, która zapieprza z 10 godzin co najmniej (zostaje jeszcze po pracy) i to codziennie.... przyjeżdżając nawet w te dni, kiedy nie pracuje....
to jest po prostu masakra.....

luna, jeśli będziesz miała ochotę uratować kolejnego psiaka, to wiesz gdzie się odezwać ;)
i jeszcze wielkie podziękowania za pomoc :)

Posted

[quote name='Fundacja Medor'][url]http://schronisko.leczyca.info.pl/?page_id=4&nggpage=9[/url]
tu sa dwa westowe
[url]http://schronisko.leczyca.info.pl/?page_id=4&nggpage=9[/url]
SCHRONISKO ŁĘCZYCA tel.: 506 283 727[/QUOTE]
ten bardziej puchaty ma coś ze skorą czy to nużyca widać to na zdjęciu z drugim białym psiakiem

Posted

Dziękuję Wam serdecznie za pomoc!!!!! Jutro jadę do fundacji niechciane i zapomniane po sunię nie wiem jeszcze czy będzie to ta w typie westa ale nie ma to już najmniejszego znaczenia liczy się pomoc. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam

Posted

[quote name='Katka73']Jestem nowa na tym portalu i jeszcze kompletnie zielona jak szczypiorek;)
Jak mi ktoś pomoże się trochę wdrożyć w temat to będę wdzięczna[/QUOTE]

Ja też świeżynka od niedawna,a wdrożysz sie raz dwa:lol:

Posted

Witam westolubów! :-)
Karma dla westów przeciw przebarwianiu sie sierści, niedużo, ale na dobry cel :-)
Zapraszam na bazarek dla małej Rozi :-)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/220998-%C5%9Amierdziuchy-karma-RC-smaczki-dla-ROZI-na-sp%C5%82%C4%85t%C4%99-MEGA-D%C5%81UGU-do-20.01.12[/url]

Posted

Westka jest już z nami :multi: Nazywa się Lilou i nie ma jeszcze roku. Jest śliczna. Nie widać po niej traumy jaką przeszła w pseudohodowli. Od razy zaklimatyzowała się w domu. Jest radosna, bawi się, przytula no i wie gdzie najlepiej bo śpi z nami w łóżku :-). Pozdrawiamy

Posted

zobaczcie co znalazłam w necie
cena: 650,00 zł
[COLOR="#8b0000"]Rodowód: Posiada rodowód
Sprzedam psy rasowe w wieku 2-5 lat razem. Jedna suczka szczenna pozostałe przed cieczką. Bez dok. 600 zł[/COLOR] ciekaw jak nie sprzeda co z nimi zrobi?

Posted

[quote name='Ola Zamość']Westka jest już z nami :multi: Nazywa się Lilou i nie ma jeszcze roku. Jest śliczna. Nie widać po niej traumy jaką przeszła w pseudohodowli. Od razy zaklimatyzowała się w domu. Jest radosna, bawi się, przytula no i wie gdzie najlepiej bo śpi z nami w łóżku :-). Pozdrawiamy[/QUOTE]

Fajnie, że kolejny białas znalazł dom ;)
P.S. Moja Lena miała nazywać się Lilou (nawet przez tydzień tak do niej wołałam :P).

Posted (edited)

Cioteczki teraz mi potrzebna pomoc :( 21stycznia w Radomiu w centrum zaginął sznaucer miniaturka. Chłopak ma12lat i nigdy nie uciekał a tym razem nawiał mojej cioci :(

Edited by luna8585
Posted

Hey sprawa mega pilna mam pseudo hodowle psów shit tzu yorki pekinczyki westy itp szukamy dt aby móc odebrac psiaki tym ludzia sprawa dosc pilna psy siedza w odchodach wszendzie na podłodze sa kupy karmy i wody nie ma psy dostaja od czasu do czasu jesc tak twierdzi sasiad

na działce siedza 3 westy które widziałam zakołtunione włosy zbite z kupa psy obok w 2 pomieszczeniu siedza kolejne psy nie wiadomo jakie ponieważ maja małe okno przez które nic nie widac jesli ktos miał by dla nich dt jest ich ok 7 to prosze dzwoncie i piszcze 513353687 [email][email protected][/email] pola17 lub magda79 z dogomani w drugim domu równiez maja psy yorki westy shit tzu grzywacze chinskie Prosimy o pomoc