Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany!!! To ja podmienię allegro (bo wyróżnione i z bajerami) na jakiegoś innego psiaka. Mysiu, kogo mam wziąć na warsztat? Ale mi frajdę zrobiłyście! HURRRA!!!!

Posted

Mysiu dowiedziałaś sie w jakim ogłoszeniu wypatrzyli psiaka?
Jestem ciekawa,co ludzie przeglądają.Wiem,że sporo domków znajduje sie poprzez allegro,alegratkę.A jak było w tym przypadku?

Posted

[quote name='Mysia_']wiesz co napewno ogłoszenie z namiarami na schroniska,bo oni kontaktowali sie ze schroniskiem. Musze w końcu zadzwonić i spytać co u Lero :razz:

No to może caffe animal?Aż ciekawa jestem;)

• 4 weeks later...
Posted

Lero obecnie Tytus w nowym domu czuje się wspaniale, ma nowego przyjaciela pudelka , też ze schroniska , bardzo się lubią i często ze sobą bawią. Tytus zadomowił się w nowym domu i stał się radosnym pieskiem, wprawdzie jest głuchy i praktycznie nic nie widzi dzielnie broni obcym wstępu do domu.

Posted

Jasne, że przytył.Ma duży apetyt wszystkim naszym psom opróżnia miski:eviltong:.Odkad jest u nas przybrał 4 kg.

Zdjęcia Tytusa:
[url=http://s3.zapodaj.net/23328367.jpg.html]Zapodaj.Net - Darmowy Hosting zdj

Posted

[quote name='gocha22']Jasne, że przytył.Ma duży apetyt wszystkim naszym psom opróżnia miski:eviltong:.Odkad jest u nas przybrał 4 kg.

Zdjęcia Tytusa:

[url=http://s3.zapodaj.net/23328367.jpg.html]Zapodaj.Net - Darmowy Hosting zdj

Dziękujemy bardzo za zdjęcia i dobre wieści!:loveu:
Pozdrawiamy Bardzo serdecznie całą ekipę!

• 1 month later...