sleepingbyday Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 jest Kapsel na dziadkowych adopcjach: [url=http://adopcje.8p.pl/pokochajmnie.php?imie=Kapsel&id=100]Adopcje starszych ps Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 dziękuję. zyczcie mu szczęścia na nowy rok, bo sie przyda. Quote
elmira Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 sleepingbyday napisał(a):dziękuję. zyczcie mu szczęścia na nowy rok, bo sie przyda. Do góry Piesiu. Quote
sleepingbyday Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 nic... jak sie umówię z ta babka a foty, to dam znać, kiedy idę... Quote
elmira Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 sleepingbyday napisał(a):smutny, samotny wąteczek :-(. przeciętny, do tego stary piesek. a może coś sie wydarzy i uda się znaleźć mu dom?? przestań ciotka, nikt nie lubi starości. No i każdy woli hard core(ble) Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 troche to nie dziwi.. xle sie psu dzieje, to sie ludzie animują... a dziadzia żal i tak.... dobrze, ze w schronie nie siedzi.. Quote
magda222 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Wskakuj dziadku po domek. Może na górze ktoś Cię wypatrzy? Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 sorry, oftopikuje, ale muszę: BARRACK POGRYZIONY ZAGINĄŁ, POMÓŻCIE PLISS: http://www.dogomania.pl/forum/f96/uwaga-praga-poludnie-zaginal-barrack-127959/#post11501972 Quote
albiemu Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 my już tak offujemy z niemocy słuchajcie bo wszędzie się wsparcia szuka - ja też o pomoc proszę Prosze o wsparcie :) na stronie www.krakvet.pl Schronisko Orzechowskie bierze udział w konkursie o sucha karmę. Proszę jeśli chcesz pomóc zaloguj się na tej stronie, wejdź w zakładkę FORUM a następnie w temat - POMOC DLA SCHRONISK głosujemy na grudzień ... będzie tam lista a na niej Schronisko w Orzechowcach - prosze o zaznaczenie i oddanie głosu. Sprawa dość pilna bo jedynie do północy 31-12-2008 roku a z komputera można oddać jedynie jeden głos, gdyż liczy się numer IP. Proszę dla Was to minuta, lub dwie przy komputerze dla zwierzaków ponad miesiąc naprawdę dobrego jedzenia DZIĘKUJĘ KAŚKA Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 W górę psinko kochana. Oby Twoja dotychczasowa opiekunka miała jak najwięcej cierpliwości. No i tego potrzebnego szczęścia na Nowy Rok, życzę Ci z serduszka całego Quote
sleepingbyday Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 nie dzwoniłam, bo łapałam 12 godzin swojego pogryzionego tymczasa,a potem padłam, dzis cały dzień poza wawą, zadzwonie po swiętach umówic sie na wizytę... Quote
Ra_dunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Super, że Barrack się odnalazł :) Wszystkim tymczasowiczom i psiakom bezdomnym życzę cudownych i wspaniałych domków stałych! Quote
Ra_dunia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Kapselek prosi o cudowne schronienie na stare lata... Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 będę dzwonic do pani w tygodniu, zobaczymym kiedy będzie mogła się ze mną spotkać... Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 spotaknie było ustawione na wczoraj, ale z mojego powodu nie wypaliło. miałam taki zachrzan prze weekend, ze spałam dzis tylko 1,5 godziny... jedziemy pieska obfocic w najbliższą niedzielę. dowiedziałam sie, ze sytuacja została na tyle opanowana, ze psy sie nie mordują, tylko dyplomatycznie nienawidza (trwa zimna wojna), a pani nie dostaje zawału co 5 minut. nie jest dobrze, ale nie jest tragicznie. niemniej jednak jest to nienajmłodsza osoba, mieszka sama i ma niezłe stadko do opieki. dlatego bardzo przydałby się dom. w niedzielę osobiście obejrzę sytuację, zorientuje się w potrzebach, problemach tej pani, w charakterze psa i wszystko wam tu jak na spowiedzi napiszę.... Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 a weźcie...czekałam i czekałam na telefon... i sie nie doczekałam. całą niedziele ustawiłam pod ta wizytę... ta moja znajoma pracuje od ok 10.00 więc zadzwonię do niej do pracy dowiedzieć sie, co jest grane..... taki smętny wąteczek...:shake: Quote
__Lara Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 sleepingbyday napisał(a):a weźcie...czekałam i czekałam na telefon... i sie nie doczekałam. całą niedziele ustawiłam pod ta wizytę... ta moja znajoma pracuje od ok 10.00 więc zadzwonię do niej do pracy dowiedzieć sie, co jest grane..... taki smętny wąteczek...:shake: :shake: to niedobrze, miejmy nadzieję, że jeszcze nic straconego. Quote
Recommended Posts