Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
smutny, samotny wąteczek :-(. przeciętny, do tego stary piesek. a może coś sie wydarzy i uda się znaleźć mu dom??

przestań ciotka, nikt nie lubi starości.
No i każdy woli hard core(ble)

Posted

my już tak offujemy z niemocy słuchajcie bo wszędzie się wsparcia szuka - ja też o pomoc proszę

Prosze o wsparcie :)

na stronie
www.krakvet.pl Schronisko Orzechowskie bierze udział w konkursie o sucha karmę. Proszę jeśli chcesz pomóc zaloguj się na tej stronie, wejdź w zakładkę FORUM a następnie w temat - POMOC DLA SCHRONISK głosujemy na grudzień ... będzie tam lista a na niej Schronisko w Orzechowcach - prosze o zaznaczenie i oddanie głosu. Sprawa dość pilna bo jedynie do północy 31-12-2008 roku a z komputera można oddać jedynie jeden głos, gdyż liczy się numer IP.

Proszę dla Was to minuta, lub dwie przy komputerze dla zwierzaków ponad miesiąc naprawdę dobrego jedzenia

DZIĘKUJĘ
KAŚKA

Posted

W górę psinko kochana. Oby Twoja dotychczasowa opiekunka miała jak najwięcej cierpliwości. No i tego potrzebnego szczęścia na Nowy Rok, życzę Ci z serduszka całego

Posted

spotaknie było ustawione na wczoraj, ale z mojego powodu nie wypaliło. miałam taki zachrzan prze weekend, ze spałam dzis tylko 1,5 godziny...

jedziemy pieska obfocic w najbliższą niedzielę. dowiedziałam sie, ze sytuacja została na tyle opanowana, ze psy sie nie mordują, tylko dyplomatycznie nienawidza (trwa zimna wojna), a pani nie dostaje zawału co 5 minut. nie jest dobrze, ale nie jest tragicznie. niemniej jednak jest to nienajmłodsza osoba, mieszka sama i ma niezłe stadko do opieki. dlatego bardzo przydałby się dom.
w niedzielę osobiście obejrzę sytuację, zorientuje się w potrzebach, problemach tej pani, w charakterze psa i wszystko wam tu jak na spowiedzi napiszę....

Posted

a weźcie...czekałam i czekałam na telefon... i sie nie doczekałam. całą niedziele ustawiłam pod ta wizytę... ta moja znajoma pracuje od ok 10.00 więc zadzwonię do niej do pracy dowiedzieć sie, co jest grane.....

taki smętny wąteczek...:shake:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a weźcie...czekałam i czekałam na telefon... i sie nie doczekałam. całą niedziele ustawiłam pod ta wizytę... ta moja znajoma pracuje od ok 10.00 więc zadzwonię do niej do pracy dowiedzieć sie, co jest grane.....

taki smętny wąteczek...:shake:

:shake: to niedobrze, miejmy nadzieję, że jeszcze nic straconego.