Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 636
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonia13']Czy finanse Mysiastego sie nie polepszyły??? Codziennie myślę jak spłacimy ten hotel:shake:[/quote]

już wróciłam ze szkoły i się ogarniam. wszystko aktualizuje, ale czarno to wszystko widzę:shake:

Posted

[quote name='giselle4']..demi ,ja coś tez.
Myslałam ze 5 popłyna ....a tutaj figa z makiem:-([/quote]

Fige z makiem to mam ja z dobermanem i takim maluchem, którego dzisiaj znalazłam...:shake:

Posted

No i jak dobrze pójdzie Misiek w środe pojedzie do chorzowa do dt- tylko teraz transportu brak, nam sie auto rozkraczyło i nie ma go jak odebrać nawet z hotelu:shake: i jak sobie nie :flaming: :shake:

Najgorsze to to, że zajmie miejsce zagłodzonej Once, którą chciałam odebrać, a miejsca jednak brak... To jak przystało bede grzecznie nocami sunieczkę podkarmiać bo cóż zrobić:shake:

Posted

...demi,sorry ja tez nie rozumiem.
Dzisiaj zrobie bazarek z fantami od Julie:loveu:
,michelle wyslała grosik
moze jeszcze kogos uprosze....
Padnę na kolana i poprosze ciotki z Uciechowa
wysle wiadomosc do ciotek z benków
5zł moze uratowac Mysiastego:shake:
prosze dokarmiaj i dziekuje za oneczke bidulke
moze Mysiasty znajdzie ten domek to i jej zycie sie polepszy
niech to sz......trafi:mad:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/psi-bazarek-czyli-piesaki-splacajace-dlug-mysiastego-od-12-01-do-pomoz-prosze-129116/#post11593777"][IMG]http://images33.fotosik.pl/440/fc5a1452ffc183dbm.jpg?[/IMG][/URL] - zapraszam na bazarek z piesakami! na hotelik dla Mysiastego.

Posted

jejku dziewczyny DZIĘKI :loveu:

Kochane, czy ktos z Was może pomóc nam w transporcie?
Misiek ma możliwość jechać w środe na swietne DT do chorzowa! A my już auta mieć nie bedziemy i to bedzie koniec świata! Bo ani go z hotelu odebrać, ani nic:shake: błagam pomózcie!!!!!!!!

Do tego jestem najblizsze dni całe po za domem.... i nie mam zabardzo jak na kompa wejść:shake: odbieram ala owczarka z masakry :shake:
w razie czego mój tel 693-511-896:roll: Nie wyrobimy na ten hotelik, ja już wszystko czarno widzę, za dużo animalsów na głowie! stanowczo za dużo:roll:

postaram sie ogarnąć na forum jutro:roll:

Posted

przepraszam za offa... Kolejny ONek... mało czasu...
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/elwis-owczarek-niemiecki-za-2-tygodnie-musi-opuscic-dom-ulica-czy-uspienie-129167/#post11598079"][COLOR=#000000]Elwis-owczarek niemiecki-za 2 tygodnie musi opuścić dom!Ulica czy uśpienie?[/COLOR][/URL]

Posted

[CENTER][COLOR=DarkOrchid]zapraszam na mysiasty [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/perfumy-kolczyki-kalendarze-na-hotelik-dla-mysiastego-do-24-01-a-129324/#post11608046"][B][SIZE=5]BAZAREK[/SIZE][/B][/URL][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

[quote name='demi']
[SIZE=3]Kochane, czy ktos z Was może pomóc nam w transporcie?
Misiek ma możliwość jechać w środe na swietne DT do chorzowa! A my już auta mieć nie bedziemy i to bedzie koniec świata! Bo ani go z hotelu odebrać, ani nic:shake: błagam pomózcie!!!!!!!![/SIZE]
[/quote]

Co z tym DT??? znalazł się transport? Nie moje rejony:shake:

Posted

[quote name='Gonia13']Co z tym DT??? znalazł się transport? Nie moje rejony:shake:[/quote]

spokojnie, jak się nie odzywam tzn. ze próbuje nóg i glowy po drodze nie zgubić- ostatnie dni to kosmos...

MISIEK pojechał wczoraj do dt :loveu: Do Basi- wcześniej miała ode mnie Sonie po umierającym właścicielu, jeśli ktoś kojarzy, zapewne się odezwie niebawem;)

To było coś szalonego...
Wczoraj odbierałam psa z policją, pogada wszystko opóźniła, musiałam dzwonić z trasy i przekładać- koszmar! a wiec jeden burek odebrany w dt- u osób, które zgłaszały. Ale co by się nie rozwodzić to ok 20 wyruszyliśmy z Wrocławia z Basią i naszym kierowcą Mateuszem.
Oczywiście moja orientacja w terenie nie pozwoliła nam szybko zajechać do hoteliku... Na miejscu byliśmy o 22.30 :oops: Myślałam, że po drodze mnie wysadzą i zostawią w polu:lol: Hotelik przy samym wro, a my tyle jechaliśmy :roll:

Misiek przytył :loveu: Zakochany w opiekunie, ale cóż było zrobić. Zapakowali my chłopaka do auta, troszku sedalinem odurzyli i w drogę ;)
Wszyscy ledwo żywi, łącznie z psem, od kilkunastu godzin na nogach, pracując na pełnych obrotach... Prawde mówiąc to byłam pewna, ze bez wypadku się nie obejdzie, bo zasypialiśmy na stojąco, a co dopiero na siedząco:lol: ale mus to mus i jechaliśmy popijając MCdonadlwską kawe :roll:
Misiaczek grzecznie spał przytulony do mnie:loveu: jaka to morda kochana:loveu:
Co nas spotkało w samym Chorzowie nawet nie bedę mówić :shake: ale dojechaliśmy w miarę szczęśliwie. Misiaczek poszedł do domku o własnych siłkach z Basią, a ja z kolegą z powrotem do wro... i o 5 byliśmy w domu:lol: już nie wspomnę, ze o 7 musieliśmy być na nogach:cool1: czuje się dzis przetragicznie, bo też miałam dzień w terenie przy zwierzętach:lol:

Ale to tam nie ważne... Zapłaciłam cześć pieniążków, bo bez niczego wstyd do hotelu było jechać, Pan oczywiście powiedział, że bez stresu, ze poczeka- wspaniały człowiek... :oops:

Dziś już Basiunia meldowała, że chłopak do załatwiania się upodobał sobie kuchnie :evil_lol: boi sie samochodów ludzi, ale przy takiej opiece jaką ma szybko wyjdzie na swoje :loveu: Merda ogonkiem strachliwie, ale merda:loveu: jeszcze troszke i bedzie jak ulał, przekochany chłopak:loveu:

Kochani, ja teraz lece do kotów, jutro bądz dziś wieczorem sie ogarne na wątku, bo padam już na dziuba, ledwo dycham po tej szalonej nocy:roll:

Posted

[quote name='Gonia13']Co z tym DT??? znalazł się transport? Nie moje rejony:shake:[/quote]

znalazł się transport, ale za zwrot kosztów:roll: jakoś to bedzie do przodu:roll: