Sasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Belula']Mam pewne "przecieki" Dzisiaj to chyba modne :evil_lol: Rekinek ok, w wakacje plażował z nimi :) Odpisali na gg, że wszystko ok... (co ja, oczywiście, po swojemu sprawdziłam) Uffff, to był wyjątkowo kochany i honorowy Pan Pies :)[/QUOTE] czyli wszystko z nim oki:) a co do tych łysych plackow na szyi - to sie nieraz robi chyba psom, ktore nosza caly czas obroze; i w sumie ze wzgledow bezpieczenstwa tak wlasnie powinno byc. wtedy jak przypadkowo ucieknie z domu przy wchodzeniu np gosci to ma adresowke ze soba. Pozdrawiam serdecznie! Quote
halcia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 "Drapał pies"ze modne,grunt,ze dobre:loveu:no bo jak Rekinka nie kochac? Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 czyli info z gg potwierdzone? ja wam powiem, że chciałabym bardzo o rekinku jakiegoś konkretu - wizyty poadopcyjnej z kilkoma historyjkami i fotkami. da się? Quote
izzie1983 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Też marzę o fotkach Rekinka... Jak by się dało byłabym w siódmym niebie :loveu::loveu::loveu: Quote
halcia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja stare,bo stare ,ale mam w domu wywołanych pare jego zdjec i z rozrzewniemiem wspominam to niepowtarzalne pycho:evil_lol:Aktualne tez z przyjemnoscia bym obejrzała... Quote
Belula Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 W sumie warto by sprawdzić, co teraz się dzieje u Rekinka. Moje wieści (potwierdzone) są już z zeszłego roku. Pewnie mnóstwo ludzi jedzie na majówkę nad morze, może ktoś by podjechał? Quote
sleepingbyday Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 belula, trzeba koniecznie do niego zajrzeć! nawet ostatnio gadałysmy z saszą i wspominałysmy rekina... nasz obowiązek jest poadopcyjnie go odwiedzic, fotke cyknąć, z ludźmi pogadać. Quote
Belula Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dzisiaj, nieoczekiwanie odezwała się Pani, Rekinka z Gdańska. Bardzo go chwaliła, bardzo się do niego przywiązali i kochają psinkę. Ma wielką prośbę, którą ja tu przekazuję. Wyjeżdżają na około 2 tygodnie, pod koniec lipca i nie mają co z Rekinkiem zrobić. Jest WIELKA prośba, o kogoś, kto jest z okolicy Trójmiasta i może się zaopiekować na ten krótki czas psiną. Odbiorą go natychmiast po powrocie. Pomóżcie, kto z Trójmiasta mógłby go przygarnąć? Boję się, że może trafić do schroniska, wprawdzie na krótko, ale tam może mu się stać krzywda, to mały piesek, a wielce charakterny! Quote
halcia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 A hotelik nie wchodzi w gre w razie czego,2 tyg.to nie byłby straszny koszt.Schronisko?:crazyeye:Nawet mysleć nie chcę,ze Panstwo to rozwazają.:shake:Niestety,mieszkam w Rz-wie. Quote
mru Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 do schroniska na krótko? przecież tak nie można nawet... w schroniskach są bezdomne zwierzęta a nie takie, co mają właścicieli... Quote
sleepingbyday Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 co z rekinem? belula, dałas znac marcie? może ma jakichs znajomych w gdańsku. tzreba tez dac znać gamecie, może cosik poradzi??? aha, moga tez poszukac kogoś prze petsitter.pl Quote
Belula Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Sorki, że się nie odzywałam wcześniej, strasznie dużo się u mnie działo, jeszcze dodatkowo 2 pobyty w szpitalu, ale dała, radę. Natomiast sprawa Rekinka się ładnie rozwiązała, odezwała się do mnie dziewczyna, która miała jontakt na jakąś hodowlę w 3mieście, i nasza Pani tam znalazła dla niego miejsce, była bardzo zadowolona z szybkiego odzewu dogo, bo sprawę załatwiłyśmy w 2 dni. :) Quote
sleepingbyday Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ale już rekin wrócił do domu/ jak ten hotelik? tani? gdzie? jak rekin? jak pani się odzywa, to moż edała by znac, jka rekin z synem sie w końcu dogadali? no i - fotki jakieś może? bo jak ma potzrebe, to się odzywa, a tak - to nic nie wiemy... Quote
halcia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Niby tak,ale i tak dobrze,ze tak szukała pomocy w potrzebie,bo inni postepuja karygodnie... Quote
sleepingbyday Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='halcia']Niby tak,ale i tak dobrze,ze tak szukała pomocy w potrzebie,bo inni postepuja karygodnie...[/QUOTE] nie o to mi chodzxi, zrobiła dobrze, ale powinna też znaleźć czas na jednego mejla i kilka fot. treść umowy sie kłania. Quote
Belula Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Hej Wam, pani nie jest komputerowa... Ale z rozmowy wynikało, że bardzo są wszyscy w nim zakochani. Swoją drogą to wkurzające, te ośrodki i hotele, które nie przyjmują psów. Może zrobić jakąś akcję, popierania i promowania miejsc dla ludzi z psami, tak, żeby miejsca "bez psów" zostały w tyle, jak się to nagłośni, to może więcej będzie przyjaznych psom miejsc, a mniej psów wyrzucanych na wakacje. Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ale na pewno on, albo mąż, albo syn mają komórkę, i niech mnie kaczki podepcza, jak któras nie ma aparatu.... do dzieła belula! Quote
Recommended Posts