Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rekinczyk juz u SBD :D
nie wiem jak u niej , ale u mnie w domu zaznaczyl nam noge od ławy i sciane :diabloti:. W autobusie był grzeczniutki i troszke chyba przestraszony , acha w autobusie tez próbował słupek osikac :evil_lol:. Wieczorny spacerek odbebnił w duzym gronie , hehe ciekawie musiałysmy wygladac idac w szesc psów , ja trzy duze ( trzy bo Setka tradycyjnie odmówila wyjscia na dwór ) i SBD trzy małe , tyle ze ja bylam bardziej stabilna kolorystycznie , Ola wyglądała bardziej pstrokato :evil_lol:

Posted

bo czerwona na mordzie byłam... :diabloti:

rekin oberwał (tradycyjnie) od zoski i bał się ruszyć spod drzwi, potem u uszykowałam cieniutkie posłanko pod fotelem (nic nie mam dla niego pod dupkę!) i troche tam posiedział, potem uciekł pod rower i pod drzwi, zoska obrazona spała w sypialni. teraz namówiłam rekinka na kanapę, leżał mi na kolanach i próbował nieco burkotac na baraczka, ale sie okazało, ze barak nieszkodliwy. śpia zatem razem przytuleni, barakowi tam nie ubedzie - a zoska po mojej drugiej stronie, przyszła po wielkich fochach, bo rekin na nia burczałz kanapy...

oczywiście, że znaczy! dostał po nosie raz, a raz tak huknęłam na niego, ze podnoszona właśnie łapa się mu zatrzęsła....:cool3:.
chłopak jest ewidentnie zestresowany, ale jedno jest pewne - na pewno mu cieplej, niż mi, bo mam stare okna. sierści malamuta to on nie ma, oj nie, choć jak porónac do zoski czy totka, to można mieć takie wrażenie....

Posted

SDB - ja mam nieuzywane poslanie dla niego, ale u mnie wolal spac na na podlodze - nigdy nie polozyl sie na tym poslaniu, mimo moich prosb;), ale chetnie Ci je podrzuce - przy Twojej ilosci i rotacji zwiarzat na pewno sie przyda jak nie jemu to innemu, a u mnie stoi nieuzywane.

No troszke znaczy na poczatku, ale to tylko pierwszego dnia.. jajka ma bida, to nie wie ze inaczej tez mozna..

Posted

[quote name='albiemu'][SIZE=1]na chwile wpadam z prośba o pomoc[/SIZE]

[SIZE=1]szukam płatnego DT lub hotleu dla starszego dużego chorego psiaka - dziewczyny znacie kogoś?? Szukam dla Grota z Orzechowiec bo znalazłam sponsora na niego a pies w oczach ginie więc pilne .... POMOCY!!!!! Jest chory na nerki ...[/SIZE]

Sasza jak widzisz, grono się wspiera - plusy dogomanii, że jest na kogo liczyć jak szybka akcja ... Będzie dobrze a z prósb prywatnych proszę ukochaj Rekińczyka i reszte swojej ferajny czterołapnej :)[/quote]
Albiemu - Pati prosi o telefon - ja zwolnilam miejsce Rekinczyka (znalazl sie DT u Beluli, wiec maly bedzie 'pod ręką'), ale o wiekszym i starszym psie Pati chcialaby wczesniej porozmawiac 508 410670

Posted

[quote name='Sasza']Albiemu - Pati prosi o telefon - ja zwolnilam miejsce Rekinczyka (znalazl sie DT u Beluli, wiec maly bedzie 'pod ręką'), ale o wiekszym i starszym psie Pati chcialaby wczesniej porozmawiac 508 410670[/quote]

dziekuję zaraz zadzwonię, narazie mam urwanie łba w pracy ....

DZIEKI!!!!! :p

Posted

sasza, dzęki. faktycznie tępak na podłodze leżał, choc na balkon nie chciał :diabloti:. ale pospał tez na tym posłanku (podłożyłam jeszcze swoją bluzę i go na klęczkach drania namawiałam :angryy:). i fakt, jak ci zalega to mi się może przydać, ale najpierw z belula uzgodnimy, bo jak ona rekinka bierze, to może on się przekona do posłanek jednak i jej sie przyda na już.
niech sie belula kochana do mnie odzywa, kiedy weźmie rekińczyka.
uff, to dobrze, ze u pati miejsce, tylko się tzreba dogadac o stan dziadka, madrze robi, że chce byc pewna, ze może się zaopiekować.
wiedziałam, że pati rozsądna jest i warto do niej uderzyć...
rekinek znaczy (dzis tez jeszcze), ale ja tez go znaczę za znaczenie :cool1:, a ja mam gromki głos....( i twardy palec).

Posted

jestem po pierwszej rozmowie z Pati, czekam na jej decyzję ... konkretna i naprawdę fajna osoba ... dzięki za kontakt do niej :p

i co Rekińczyk? rozrabiuchu? :) szukamy domku dla Ciebie!

Posted

hahaha Wawy jak Wawy ale Pragi to napewno , narazie zaliczył kwadrat grochowska-waszyngtona , a jak juz okolice szembeka zaliczy to bedzie prazanin cala gębą :diabloti:
SBD a moze Ty tez go naznacz tyle ze nie palcem i głosem , ale siknij na niego i juz :eviltong:
Rany ale sie dzieje , jak w kalejdoskopie normalnie nie nadązam

Posted

no tesknie kurcze; totek tez teskni - stracil kompana do zabaw (od kiedy rudy zaczal gorzej sie czuc i wiecej czasu spadzal w lecznicy niz w domu - rekin wychodzil na pokoje i bawil sie z mlodym - wczoraj Orpha widziala jak mlody probowal urwac ogon rekinkowi)

A dla mnie - to tez bylby idealny pies - uwielbia chodzic na spacery, mrozy mu niestraszne, a jak pańcia nie ma ochoty, to w domu tez sobie jakies zajecie znajdzie.. no i to jego chrzakanie, sapanie, kichanie, pomruki:loveu:

bardzo zaluje ze nie mogl u mnie zostac, wiem ze gdy ktos sie na niego zdecyduje to nie bedzie b zadowolony
najgorsze jest to ze rudy wprawdzie wychodzi - ale nadal nic nie je, chyba ze przastawil sie na suche, wczesniej nie ruszal, mokre zarcie stoi nietkniete, tylko je zmieniam co jakis czas

dzis musze znalezc czas zeby zrobic mu allegro

Posted

o to to cewnikowanie to bedzie to :diabloti:
Trzeba Rekinczykowi ogłoszen porobic , on zwraca uwage na siebie , jak jechalam z nim wczoraj komunikacja to ludzie sie nim interesowali aaaaa a moj TZ tez poqwiedzial ze on jest ładny :evil_lol:

Posted

[quote name='Sasza']no tesknie kurcze; totek tez teskni - stracil kompana do zabaw (od kiedy rudy zaczal gorzej sie czuc i wiecej czasu spadzal w lecznicy niz w domu - rekin wychodzil na pokoje i bawil sie z mlodym - wczoraj Orpha widziala jak mlody probowal urwac ogon rekinkowi)

A dla mnie - to tez bylby idealny pies - uwielbia chodzic na spacery, mrozy mu niestraszne, a jak pańcia nie ma ochoty, to w domu tez sobie jakies zajecie znajdzie.. no i to jego chrzakanie, sapanie, kichanie, pomruki:loveu:

bardzo zaluje ze nie mogl u mnie zostac, wiem ze gdy ktos sie na niego zdecyduje to nie bedzie b zadowolony
najgorsze jest to ze rudy wprawdzie wychodzi - ale nadal nic nie je, chyba ze przastawil sie na suche, wczesniej nie ruszal, mokre zarcie stoi nietkniete, tylko je zmieniam co jakis czas

dzis musze znalezc czas zeby zrobic mu allegro[/quote]
no Rekin jest zabawowy bardzo widok bawiacego się Totka i Rekinka - bezcenny :loveu:

Posted

[quote name='sleepingbyday']wstawię zdjęcia nowe, to dopiero zobaczysz..
piękny, dziś się babka jedna nim zachwycała... jednak co z tego - co z nim będzie??[/quote]

Znajdzie dom stały! Innej opcji nie ma.