Jump to content
Dogomania

Piękna Kenia w Orzechowcach przeniesie Cię w gorące klimaty zabaw - MA DOM!!!!!

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też mam zdjęcia małego rozrabiaki,wieczorkiem przesle Szpilce.Ona ma więcej uroku niż wzrostu i wagi:evil_lol:Dzielnie zastępuje małą Gatke,towarzyszyła nam wczoraj wszędzie,mimo zimna,nawet chciała wyjść za brame i z nami odjechać:shake:

Posted

Kenia ...

Male psie serduszko jeszcze młode, jeszcze szczęśliwe bo ludzki zachwyt, bo czyjaś uwaga, bo kilka minut szczęścia w ludzkich dłoniach

nasza świadomość ... tego jak bardzo jest samotna bo doba ma naprawdę wiele godzin i te kilka minut szczęścia przy nas to chyba bardziej dla nas niż dla niej ... bo Kenia jest jednym z 200 psów wyróznionym na moment naszą uwagą, jednostka na chwilę ...

przykre słuchajcie że wciąż za mało nas dla takich pięknych serc ...

Posted

halcia napisał(a):
Piękna panno/już wysterylizowana!/mam nadzieje,ze zastapisz chwile rezydentke Gacie i z biura cie na te mrozy nie wyrzuca....

rozmawiałam właśnie z kierownikiem iiiii ktoś się o Kenie dopytuje, została wypatrzona w internecie :)
Ponoć sprawą jest transport, ale nic jeszcze nie wiem .. może Neczka coś wie?

No nic - czekamy na więcej info!

Posted

halcia napisał(a):
Też rozmawiałam,podobno pod koniec tyg. ma ktoś po nią przyjechać...z Brzeska bodajże...słodyczka wypatrzona w internecie.Ale sie mała będzie miziać!

Trzymam kciuki za szcześliwy finał :thumbs:

Posted

Być moze,....i uwierzyłam tez w obserwatora Agatki,coś mi tak łazi po sercu,że Agatka znajdzie dom....Szpileczko ,przesłane masz zdjęcia Keni w plenerze,w trakcie podgryzania łupu znalezionego w sniegu.