Jump to content
Dogomania

BRUNO -mam wiele wad genetycznych ale wielkie kochające psie serce-ORZECHOWCE MA DOM

Recommended Posts

Posted

misjanką będę Cię wołać chociaż słownik polski chyba takiego słowa nie zawiera? ... musze kurcze z ciekawości sprawdzic :)

Psiaku przesłodki - Ty jak i masa innych czworonogów siedzicie mi w te upały w głowie ...

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ludzie wybaczcie ale nie dam rady narazie

wiem, że ma urwanie glowy, wiem też że jak tylko znajdziesz czas odwiedzisz to psie ciacho :)

• 3 months later...
Posted

Ma rację Albiemu Ciotek ..... Trzy psy w Orzechowcach miałem ... kurde chyba mam dobrą rękę bo wszystkie już dawno w swoich domach .....

Do Brunka zaglądam często ..ale tylko tu ... bo gdzie ta szelma to nie wiem teraz ....

Posted

Spoko Szpilko ... ja z moimi psiakami mam więź telepatyczną hehe a jak biega to pewnie i gorzej niż w schronie nie ma ..... ok znów będę się tylko przyglądał wątkowi ......
Kurde naprawdę mi ten psiak zapadł w pamięć .... Powodzenia Brunek ....

ps . Szpilek ja to bym nie chciał być Twoim facetem .... Ty to chyba masz radar w głowie .... gdziekolwiek napisze , Szpilka pierwsza coś odpowie hehe
Haha taka kobita na głowie to istne pandemonium :):) zawsze wie gdzie facet pije :):)

Posted

Jeden , dwa , trzy .... Pruba spreja hehe wiem błędy są kwintesencją premedytacji ...... zbyt wiele medytuję ...ok wracam do tematu ....

Ciekawe kiedy Szpilka się ogarnie że coś napisałem i odpowie hehe .... czas start ... sprawdzimy jak to z tą kobiecą " intuicją " :):):):):)

Posted

A to sie mierz:diabloti:dzis robimy przerzut mieleckiej wyzliczki,cudnej zreszta,po pracy Szpilku przyjezdza po nią wiec nie zdazy szybko odp.A Nuta znów obrazona spedza dzien w komórce:shake: