stokrotka.af Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 witanko poniedziałkowe z zawieji śnieżnej ;) Quote
łamAga Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 cichutko tu coś , chyba ich snieg zasypał :P Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='dOgLoV']cichutko tu coś , chyba ich snieg zasypał :P[/QUOTE] to se poczekamy do odwilży:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 kopia sie , bawia sie bo dyc to szpice wiec snieg im w to mi graj Quote
Asiaczek Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Hej, gdzie jestescie? chciałam tylko przypomniec, że dzisiaj ostatni dzień zgłośzeń do Włocławka:) My juz zgłoszeni i opłaceni w komplecie:) pzdr. Quote
M&S Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Hej kochani :) Miałam paskudny tydzień. Przeprowadzka w pracy po remoncie, internet w domu nie chciał współpracować ze mną. Powoli wracam do normy;) I znowu sypie.... Do Włocławka zgłosiłam i opłaciłam :) Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='M&S']Hej kochani :) Miałam paskudny tydzień. Przeprowadzka w pracy po remoncie, internet w domu nie chciał współpracować ze mną. Powoli wracam do normy;) I znowu sypie.... Do Włocławka zgłosiłam i opłaciłam :)[/QUOTE] Ale wreszcie do nas wróciłaś :lol: a do Drzonkowa sie nie wybieracie ?? Quote
Buszki Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 No właśnie. Widzimy się w Drzonkowie ? Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Izabela124.']Ja będę w Drzonkowie :D W sobotę[/QUOTE] My chyba też :diabloti: Quote
M&S Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale wreszcie do nas wróciłaś :lol: a do Drzonkowa sie nie wybieracie ??[/QUOTE] Nadrabiam zaległości;) Nie, nas tam nie będzie. [quote name='Buszki']No właśnie. Widzimy się w Drzonkowie ?[/QUOTE] Niestety nie. W wilczych Ma być ta suka, która była w Głogowie z białą kryzą.....ciekawe, czy Czeska sędzina pamięta wzorzec?! [quote name='Izabela124.']Ja będę w Drzonkowie :D W sobotę[/QUOTE] Szpice są w niedzielę;) [quote name='dOgLoV']My chyba też :diabloti:[/QUOTE] To liczę na fotki :) Quote
Izabela124. Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']My chyba też :diabloti:[/QUOTE]Ej to daj mi wcześniej znać. Chętnie Cię poznam :lol: Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Izabela124.']Ej to daj mi wcześniej znać. Chętnie Cię poznam :lol:[/QUOTE] ok :) nie ma problemu :lol: Quote
Recommended Posts