M&S Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='tulasy']Ja mam "przydział" na wieczorne spacery i bardzo lubie chodzić późno ok. 23. U nas też jest bardzo dużo śniegu więc chodzę z wilczkami do parku, albo pustymi ,zaśnieżonymi ulicami tak ok. 45 minut. Umgunia zawsze dobrze się umyje w śniegu - Jankesik nie lubi tarzania sie w zaspach Gdy jestem w Tuszynie tez mam wieczorne wyjścia , ale tam to już pełny spokój - żywego ducha nie spotkasz, większość okien już ciemna, a przy tej ilości śniegu można spokojnie wejść do lasu bo widno - co najwyżej trzeba obserwować Ungę i jej reakcje bo można spotkać dziki. Basia[/QUOTE] Ja mam przydział i rano i wieczorem itd. itp.;) [quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE] Dzięki, dało się wytrzymać. [quote name='marta.k9080']chciałabym móc chodzić na spacery nocą,ale się boję...niemal zawsze jakaś menda lezie(a najczęściej łażą grupkami) nawet zimą...:shake:[/QUOTE] W nocy, to ja lubie spać:razz: [quote name='Kaaasia']Ja lubię wychodzić 23 a nawet później bo wtedy nikogo nie ma. Normalnie to idziemy o 19 na psiowe spotkanie. Jednak u mnie w okresie wiosenno-letnim spacer wieczorny nie jest miły bo nawet jak nie ma psów to wszystkie ławeczki, schodki i inne miejsca są zajęte przez ludzików pijących :angryy: , śmiecących, rzucających i tłukących butelki. Wtedy musimy niestety zmieniać trasy :roll:[/QUOTE] Po 23 faktycznie jest pusto. No wiosna-lato to towarzycho prowadza sie radosnie:diabloti: [quote name='stokrotka.af']kurcze tak to jest ;) wieczorne witanko i mizianko :)[/QUOTE] Ano, tak jest. witanko, witanko:lol: Quote
Tekla64 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 no wieczorne witanko! jak juz sie tak chwalimy spacerowaniem to.... mnie dzis Niko po wczorajszych checach z kurami i norkami zerwal o 2giej w nocy na patrol u mnie malo kiedy sa ludzie za to czesto zdarzaja sie zwierzaki napadane bylo cudnie nie za ogromnie duzo ale fajnie znowu czysto i dziewiczo, spokojnie juz bylo a piesy wszytskie szukaly zloczyncow Quote
M&S Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Tekla64']no wieczorne witanko! jak juz sie tak chwalimy spacerowaniem to.... mnie dzis Niko po wczorajszych checach z kurami i norkami zerwal o 2giej w nocy na patrol u mnie malo kiedy sa ludzie za to czesto zdarzaja sie zwierzaki napadane bylo cudnie nie za ogromnie duzo ale fajnie znowu czysto i dziewiczo, spokojnie juz bylo a piesy wszytskie szukaly zloczyncow[/QUOTE] Hej, czytałam o Twoich kurkach. szkoda. U nas też biało i odśnieżania dużo;) Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='M&S']W nocy, to ja lubie spać:razz:[/QUOTE] a w dzień zamulam i najchętniej bym spała...dopiero tak po 19.00 jestem "trzeźwa" Quote
M&S Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='marta.k9080']a w dzień zamulam i najchętniej bym spała...dopiero tak po 19.00 jestem "trzeźwa"[/QUOTE] Nocny marek:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='M&S']Nocny marek:evil_lol:[/QUOTE] żebyś wiedziała,a tu trzeba w dzień funkcjonować Quote
M&S Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='marta.k9080']żebyś wiedziała,a tu trzeba w dzień funkcjonować[/QUOTE] No własnie, a poza tym Lunce spać nie dajesz:mad: Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='M&S']No własnie, a poza tym Lunce spać nie dajesz:mad:[/QUOTE] Luna jest chętna do wszelakiej aktywności bez względu na porę...może jak kiedyś bym miała drugiego psa to odważę się na nocne wycieczki Quote
M&S Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna jest chętna do wszelakiej aktywności bez względu na porę...może jak kiedyś bym miała drugiego psa to odważę się na nocne wycieczki[/QUOTE] A to możliwe. Quote
Kaaasia Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ja też lubię spać ale jak mam możliwość poszaleć z psem na dworze wieczorową porą a nie manewrować między zwierzakami, dzieciakami, rowerzystami i innymi typami to wolę nie pospać ;) Quote
M&S Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Kaaasia']Ja też lubię spać ale jak mam możliwość poszaleć z psem na dworze wieczorową porą a nie manewrować między zwierzakami, dzieciakami, rowerzystami i innymi typami to wolę nie pospać ;)[/QUOTE] Ja wolę wstać wcześniej. Quote
M&S Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Zaszłam do siebie. Życzę miłego popołudnia:) Quote
stokrotka.af Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 u nas ze spacerami różnie bywa, do niedawna wszystkie "obskakiwał" TZ a teraz jest odwrotnie ;) witanko wieczorne :) Quote
jamnicze Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='M&S']Taki sobie przerywnik.... [B][COLOR=#0000cd][FONT=Calibri]"Nauka kultury korporacyjnej [/FONT] Umieść 5 szympansów w jednym pokoju. Zawieś banana przy suficie i ustaw drabinę tak by umożliwiała dotarcie do banana. Zainstaluj system, który będzie wylewał lodowatą wodę w całym pomieszczeniu, gdy tylko któryś z szympansów zacznie wspinać się po drabinie. Szympansy szybko nauczą się, że nie należy wdrapywać się na drabinę. Po jakimś czasie wyłącz system "zlewania lodowata wodą". Teraz zastąp jednego z szympansów nowym. Ten ostatni wejdzie po drabinie i nie wiedząc czemu dostanie w******* od pozostałych. Następnie zastąp jeszcze jednego ze starych szympansów nowym. Ten też dostanie w******* i to szympans nr. 6 (ten, który był przed nim wprowadzony) będzie bił najmocniej. Kontynuuj wymianę starych szympansów na nowych, aż będą sami nowi. Zauważysz, że żaden z nich nie będzie się starał wchodzić na drabinę, jeżeli trafi się jeden, który o tym choćby pomyśli, to na pewno dostanie w******* od pozostałych. Najgorsze jest to, że żaden z nich nie wie dlaczego. Tak właśnie wykuwa się kultura korporacyjna firmy. Teraz, gdy znany jest mechanizm procesu, zrozumiałym jest dlaczego przyśpiesza się wymianę "dinozaurów" na młodych, dynamicznych, dlaczego nie dostajesz bananów i dlaczego wielu twoich współpracowników chętnie ci przy*******i."[/COLOR][/B] [/QUOTE] Oj, aż nazbyt prawdziwe :shake: Quote
M&S Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='stokrotka.af']u nas ze spacerami różnie bywa, do niedawna wszystkie "obskakiwał" TZ a teraz jest odwrotnie ;) witanko wieczorne :)[/QUOTE] Cześć:) [quote name='jamnicze']Oj, aż nazbyt prawdziwe :shake:[/QUOTE] Niestety. Quote
Shilomaniak Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) No to ja przebiję wszystkich , właśnie wróciłem ze spaceru wieczorno-porannego i witanko z pożegnankiem za wczoraj i witanko na dziś, ze szczególnym uwzlędnieniem że to już czwartek i nawet jeśli to tylko czwartek to zaraz piątek i wszelkiej maści korporacje z szympansami / co poniektórymi / będą zamknięte i będziemy mieli wolne - chyba? Edited January 24, 2013 by Shilomaniak Quote
M&S Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Witanko, witanko:) Przebiłeś wszystkich;) mamy czwarteczek i wolny weekendzik:multi: Quote
Błyskotka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 No u nas też było wczoraj odśnieżanie ;) Quote
Buszki Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Witanko :) A u nas znowu od rana prószy...Ale tak leniwie na szczęście :). Quote
Izabela124. Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Witam :) Zdjęcia kociaków fajne, ale jakieś nowe psie bym obejrzała :) Quote
Kaaasia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ale dzisiaj piękna pogoda :smile: [SIZE=1]Tylko proszę nie bić :evil_lol:[/SIZE] Quote
stokrotka.af Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 doberek, mizianka, drapanka i co tam jeszcze chcesz ;) Quote
M&S Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Błyskotka']No u nas też było wczoraj odśnieżanie ;)[/QUOTE] U nas jest rani, po pracy i jeszcze później. [quote name='dOgLoV']dzień doberek ;)[/QUOTE] Hejka:) [quote name='Buszki']Witanko :) A u nas znowu od rana prószy...Ale tak leniwie na szczęście :).[/QUOTE] Cześć u nas sypie nieustająco. [quote name='Izabela124.']Witam :) Zdjęcia kociaków fajne, ale jakieś nowe psie bym obejrzała :)[/QUOTE] Cześć, psiowych nie ma. Nie mam kiedy robić. [quote name='Kaaasia']Ale dzisiaj piękna pogoda :smile: [SIZE=1]Tylko proszę nie bić :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE] No cudna. Ja mam już po kokardę tego śniegu... [quote name='stokrotka.af']doberek, mizianka, drapanka i co tam jeszcze chcesz ;)[/QUOTE] Dziekować:) [quote name='marta.k9080']witanko szpiczaści:lol:[/QUOTE] Witanko owczarkowa:) Quote
Recommended Posts