Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jakie słodkie maluchy :loveu:[/QUOTE]

To te same, które już wcześniej wstawiałam (tylko trochę urosły;))

Posted

[quote name='Buszki']Ja wiem,że kilka,ale ten jest najśliczniejszy :).
[URL]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofIMG_5934.jpg[/URL][/QUOTE]

Tak, to moja niespełniona miłość;)

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofIMG_5979-1.jpg[/url]

aż się prosi o drapanko pod bródką:loveu::loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofIMG_5979-1.jpg[/URL]

aż się prosi o drapanko pod bródką:loveu::loveu:[/QUOTE]

Tak, aż chce się podrapać;)

Posted

[B]M&S[/B] - poniżej link do bazarku, o którym rozmawiałysmy:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238920-TOTALNY-MISZ-MASZ-NA-URGO-I-TIN%C4%98-do-31-01-2013-r-godz-20-59?p=20306576#post20306576[/url]

Jezeli znajdziesz czas, to chociaż podbic, może cos zalicytowac.... bardzo proszę. Dwie bidulki czekają:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]M&S[/B] - poniżej link do bazarku, o którym rozmawiałysmy:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238920-TOTALNY-MISZ-MASZ-NA-URGO-I-TINĘ-do-31-01-2013-r-godz-20-59?p=20306576#post20306576[/URL]

Jezeli znajdziesz czas, to chociaż podbic, może cos zalicytowac.... bardzo proszę. Dwie bidulki czekają:)

pzdr.[/QUOTE]

Super Asiaczku, lecę, lecę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Buszki']Dzień dobry.

To trzeba tą miłość spełnić :).[/QUOTE]

Niestety nic z tego, będzie hodowlanym kocurkiem.....

doberek:)

Posted

[quote name='dOgLoV']śnieżne dzien dobry ;)[/QUOTE]

A dzień dobry:)

Myslałam, że do pracy nie dojadę. Wszystko się wlecze...nie cierpię w mieście takiej pogody
:diabloti:

Posted

[quote name='M&S']A dzień dobry:)

Myslałam, że do pracy nie dojadę. Wszystko się wlecze...nie cierpię w mieście takiej pogody
:diabloti:[/QUOTE]

pocieszmy sie ze jeszcze z miesiac i zacznie sie robić ciepło :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']pocieszmy sie ze jeszcze z miesiac i zacznie sie robić ciepło :lol:[/QUOTE]

Oby tak było jak mówisz, ale jak ten miesiąć przezyć...?

Posted

Witamy na wątku pogodowo- kocim:cool3: biedne psi nawet nie wiedzą że nikt o nich ani mru-mru.
Większość/ tak jak ja w pracy:evil_lol:/zachwyca się kociurami, a piękne kudłacze są to prawda.
Wypełniasz prośbę Asiaczka, bazaros wszędzie się pojawia, musimy coś z tym zrobić, np. coś kupić?;)

Posted

[quote name='Shilomaniak']Witamy na wątku pogodowo- kocim:cool3: biedne psi nawet nie wiedzą że nikt o nich ani mru-mru.
Większość/ tak jak ja w pracy:evil_lol:/zachwyca się kociurami, a piękne kudłacze są to prawda.
Wypełniasz prośbę Asiaczka, bazaros wszędzie się pojawia, musimy coś z tym zrobić, np. coś kupić?;)[/QUOTE]

Oj tam, oj tam;)

psi siedziały dziś w śniegu i były zadowolnione:eviltong:

Nie nie ma przymusu kupowania (chyba, że coś w oko wpadnie;)) ważna jest obecność, podrzucanie i takie tam inne inszości.

A może ktoś chce kupić kotecka?

Posted

Aniu kociambry cudne!! A gdzie zimowe wilczki ??
Wyobrażam sobie jak szaleją po tym śniegu !!!!
Moje były na weekend w Tuszynie - pełne szaleństwo - kurdupelek do domu nie chciał wracać, a starsza panienka Unga najperw wykąpała się cała w śniegu a potem kłusem do domu na kanapę

Głaski
Basia

Posted

:lol:A kto tu pisał o obowiązku?
A właściwie to czemu nie:roll:, to bazarek m.in. na psiaka , który jest u Cioci Myngey, a do niej zaraz ma trafić "nasza" Luba.
To po znajomości trza pomagać:cool1:

Posted

[quote name='tulasy']Aniu kociambry cudne!! A gdzie zimowe wilczki ??
Wyobrażam sobie jak szaleją po tym śniegu !!!!
Moje były na weekend w Tuszynie - pełne szaleństwo - kurdupelek do domu nie chciał wracać, a starsza panienka Unga najperw wykąpała się cała w śniegu a potem kłusem do domu na kanapę

Głaski
Basia[/QUOTE]

Cudne, nie ma zimowych kudłaczy zakopały się w śniegu;)

Wcześniej na 520 stronie (chyba) są fotki trzech braci Slasha.
Dziekować.

[quote name='Shilomaniak']:lol:A kto tu pisał o obowiązku?
A właściwie to czemu nie:roll:, to bazarek m.in. na psiaka , który jest u Cioci Myngey, a do niej zaraz ma trafić "nasza" Luba.
To po znajomości trza pomagać:cool1:[/QUOTE]

Napisałam "przymusu":eviltong:, jak to Wasza?! bierzecie drugiego stffora?
Pomagać zawsze trzeba:)

[quote name='Kaaasia']Pogoda piękna :loveu: o ile nie trzeba się gdzieś dalej wybierać ;)

A gdzie zdjęcia wilczków na śniegu?[/QUOTE]

Jak dla kogo piękna:diabloti::mad:, z domu na Kinową (mój parking) jechałam ok. godziny:angryy::shake::placz:

Nie ma fotek.

Posted

No to nieźle :roll:. Ale właśnie jest pięknie jak nie trzeba nigdzie wychodzić- tylko na spacerek z pieseczkami :loveu:. Bo dojazd do pracy czy jakieś zakupy to koszmar :roll:.
Mieszkałam na Kinowej :smile: