M&S Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='gosiaja']a u nas napadało śniegu i mamy zimę[/QUOTE] [quote name='Buszki']To nie sprawiedliwe,bo my mamy deszcz od rana :placz:.[/QUOTE] [quote name='Tekla64']my tyz mamy deszcz a z rana lodzik tez byl i na tyn lodzik padalo , mzylo, mzylo , padalo a to ponoc styczen jak tam z kotecka wiadomo juz cosik?[/QUOTE] U nas na szczęście nie padało, nawet trochę słońca było:) Do kotki w weekend ma przyjechać jakiś chętna rodzina i ją zobaczyć. Quote
Shilomaniak Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Miłego wieczoru. Żeby tylko nie zapeszyć, niech śliczności maszeruje do dobrych ludzi.:lol: Quote
jamnicze Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Śliczna jest ta kicia :) [url]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03609.jpg[/url] Quote
Tekla64 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 co tu ogladac ? hihihi to ja jestem inna ale coby trafili na siebie!!!!! Quote
M&S Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry wieczór :p[/QUOTE] Hello:):) [quote name='Shilomaniak']Miłego wieczoru. Żeby tylko nie zapeszyć, niech śliczności maszeruje do dobrych ludzi.:lol:[/QUOTE] Dziękujemy, tak nie idzie do dobrych ludzi:p [quote name='jamnicze']Śliczna jest ta kicia :) [URL]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03609.jpg[/URL][/QUOTE] Tak:) [quote name='Tekla64']co tu ogladac ? hihihi to ja jestem inna ale coby trafili na siebie!!!!![/QUOTE] Wiesz na żywca widzi się inaczej niż na fotach. Można zobaczyć jak się zachowuje itd. [quote name='Izabela124.']Oby to była ta rodzina dla kotki :)[/QUOTE] Byłoby super, gdyby znalazła już swoich ludzi. Quote
łamAga Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 dobry wieczór ;) szkoda ze Sebastian sie nie chce zgodzić na kolejną kotkę :placz: Quote
M&S Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='dOgLoV']dobry wieczór ;) szkoda ze Sebastian sie nie chce zgodzić na kolejną kotkę :placz:[/QUOTE] Cześć Onku:) ja też żałuję, bo kota cudna i miałaby u Was jak w raju. Ale Twój Książę Małżonek jest ciut niekonsekwentny;) patrz miaukunka... Quote
łamAga Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='M&S']Cześć Onku:) ja też żałuję, bo kota cudna i miałaby u Was jak w raju. Ale Twój Książę Małżonek jest ciut niekonsekwentny;) patrz miaukunka...[/QUOTE] wiem :-( cały czas mi tłumaczy że nie mamy miejsca na kolejnego kota bo Neron sie do nas wprowadził na stałe .... Quote
M&S Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='dOgLoV']wiem :-( cały czas mi tłumaczy że nie mamy miejsca na kolejnego kota bo Neron sie do nas wprowadził na stałe ....[/QUOTE] Jakoś nie widzę związku... Ja mam 2 psy i 3 koty i pewnie bedzie czwarty, kiedyś;) Dobrze, że Neron jest z Wami, nie bedzie tęsknił za Tobą. Quote
łamAga Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='M&S']Jakoś nie widzę związku... Ja mam 2 psy i 3 koty i pewnie bedzie czwarty, kiedyś;) Dobrze, że Neron jest z Wami, nie bedzie tęsknił za Tobą.[/QUOTE] Ja też związku nie widzę ale on jest uparty gorzej niż osioł .... Neron juz sie tak tutaj zadomowił że jak go dzisiaj odwiozłam do domu ( jutro mamy kolędę i wolimy nie ryzykować jatki , Qwendi zamknie się w "kurniku " ) to mnie nie odstepował na krok i miał taką smutaśną minę że nawet na Marysię powarkiwał jak do niego podchodziła a jeszcze do niedawna tak za nią tęsknil ze na samo imie Marysia piszczał z radości ....mam nadzieję że książe szybko jutro przyjdzie i jeszcze szybciej wyjdzie to sie Nerona juz jutro odbierze .... Quote
M&S Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1424/1424080plo8ozyiid.gif[/img][/url] Dobranoc Quote
Tekla64 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 hej hej dzisiaj u nas pochmurno ale na razie nie pada nic Quote
M&S Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Tekla64']hej hej dzisiaj u nas pochmurno ale na razie nie pada nic[/QUOTE] Witanko, u nas też szaro i nie fajnie. [quote name='Asiaczek']Hejka:) pzdr.[/QUOTE] Hello:multi: Quote
M&S Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Izabela124.']Witam się :)[/QUOTE] Cześć, cześć:) Quote
Buszki Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Dobre wieści widzę :). Mam nadzieję,że kicia i rodzinka przypadną sobie do gustu :). Quote
M&S Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Buszki']Dobre wieści widzę :). Mam nadzieję,że kicia i rodzinka przypadną sobie do gustu :).[/QUOTE] Ja też mam taką nadzieję, ale zobaczymy jak będzie. Quote
M&S Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry wieczór:p[/QUOTE] Dobry wieczór:) Quote
M&S Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Hej Onku:) Quote
Recommended Posts