M&S Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03592.jpg[/IMG] [IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03609.jpg[/IMG] Quote
M&S Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='marta.k9080']jaka śliczna dziewczynka:loveu:[/QUOTE] [quote name='Buszki']Cuuuudnaaaa..... :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Tak i jest do adopcji, przed adopcją zostanie wysterylizowana. Może ktoś chciałby dać dobry dom koteczce? Quote
angineuuka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 piękna dziewucha :loveu: [SIZE=1]Jednak ja już nie chcę kota, nigdy. :evil_lol:[/SIZE] Quote
M&S Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='Angi']piękna dziewucha :loveu: [SIZE=1]Jednak ja już nie chcę kota, nigdy. :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE] Dlaczego?????????????????? Quote
M&S Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [U][B]Przypominam się[/B][/U] [quote name='M&S'][COLOR=#ff0000][B][SIZE=3]DO ADOPCJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/SIZE][/B][SIZE=3]Kotka syberyjska Kamthatka Stashkot PL ma 5 mcy, szylkretka [/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/DSC03503.jpg[/IMG] [IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/DSC03509.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
łamAga Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [url]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03609.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu::loveu: ale Sebastian sie nie zgodzi :placz: Quote
Shilomaniak Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Jak można nie mieć własnego, kochanego KOCIA. To tak jakby można powiedzieć że da się żyć bez psa - no niemożliwe. Niestety u nas dwa koty i chyba starczy. Sliczna panienka, może komuś serducho się otworzy. Quote
angineuuka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='dOgLoV'][URL]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03609.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu: ale Sebastian sie nie zgodzi :placz:[/QUOTE] zgodzi :evil_lol: Quote
M&S Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='dOgLoV'][URL]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03609.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu: ale Sebastian sie nie zgodzi :placz:[/QUOTE] dopiero co chciał miaukunkę.... [quote name='Shilomaniak']Jak można nie mieć własnego, kochanego KOCIA. To tak jakby można powiedzieć że da się żyć bez psa - no niemożliwe. Niestety u nas dwa koty i chyba starczy. Sliczna panienka, może komuś serducho się otworzy.[/QUOTE] Dwa, to mało. My mamy 2 psy i 3 koty:eviltong: [quote name='Angi']zgodzi :evil_lol:[/QUOTE] Też tak myslę!!! Quote
M&S Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Z tego, co wiem ludzie, którzy kupili ją z hodowli, oddaja, bo mają mega wypasopny dom i chyba kotek im jednak nie pasuje. Była u nich ok 2 tygodni...Ona jest przyrodnią siostrą Tygrysa. jest naprawdę super. Quote
łamAga Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Jak na razie słysze od niego caly czas " mamy wystarczająca ilośc kotów " :roll: kurcze ludzie są dziwni , traktuj zwierzeta bardzo przedmiotowo :roll: co oni myśleli że posiadanie kota to tylko przyjemności bez obowiązków ??:shake: Quote
M&S Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak na razie słysze od niego caly czas " mamy wystarczająca ilośc kotów " :roll: kurcze ludzie są dziwni , traktuj zwierzeta bardzo przedmiotowo :roll: co oni myśleli że posiadanie kota to tylko przyjemności bez obowiązków ??:shake:[/QUOTE] Może do wystroju nie pasowała, a mała jest swietna, super zsocjalizowana, młodziutka. Quote
łamAga Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='M&S']Może do wystroju nie pasowała, a mała jest swietna, super zsocjalizowana, młodziutka.[/QUOTE] To my Ibri powinniśmy dawno wywalić na zbity pyszczek bo ciagle sika na schody i legowiska :shake: ale jak sie bierze zwierzaka to nie za coś tylko mimo wszystko :angryy: ale sie zdenerwowałam :angryy::angryy: ja bym ją brała w ciemno :roll: powierce Sebastianowi dziurę w brzuchu ale wątpie żeby dał sie przekonac Quote
Shilomaniak Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Dwa, to mało. My mamy 2 psy i 3 koty:eviltong: No bogatemu to wszystko wolno! Quote
Shilomaniak Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='M&S']Z tego, co wiem ludzie, którzy kupili ją z hodowli, oddaja, bo mają mega wypasopny dom i chyba kotek im jednak nie pasuje. Była u nich ok 2 tygodni...Ona jest przyrodnią siostrą Tygrysa. jest naprawdę super.[/QUOTE] Kocham takie stwierdzenia " bo mi nie pasuje do czegoś" tak jakby żywa istota była swetrem., Taki typ ludzi , to nie na salony tylko do chlewu/ świnkom nie ubliżając/ Quote
M&S Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='dOgLoV']To my Ibri powinniśmy dawno wywalić na zbity pyszczek bo ciagle sika na schody i legowiska :shake: ale jak sie bierze zwierzaka to nie za coś tylko mimo wszystko :angryy: ale sie zdenerwowałam :angryy::angryy: ja bym ją brała w ciemno :roll: powierce Sebastianowi dziurę w brzuchu ale wątpie żeby dał sie przekonac[/QUOTE] Nie raz mam ochotę za ogony powywieszać:diabloti: Pogadaj z małżem, przypomnij o miałkunce;) [quote name='Shilomaniak']Dwa, to mało. My mamy 2 psy i 3 koty:eviltong: No bogatemu to wszystko wolno![/QUOTE] hahaha:eviltong: [quote name='Shilomaniak']Kocham takie stwierdzenia " bo mi nie pasuje do czegoś" tak jakby żywa istota była swetrem., Taki typ ludzi , to nie na salony tylko do chlewu/ świnkom nie ubliżając/[/QUOTE] Zgadzam się. Quote
M&S Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='Izabela124.']Super koteczka :)[/QUOTE] Tak, jest naprawdę świetna:) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Napisałam Ci na e-mail wiadomość, bo na dogo nie mogę odpisywać na prywatne wiadomości, nie wiem czemu, coś się zepsuło. Napisałam na te-mail podany w profilu Quote
M&S Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Izabela124.']Napisałam Ci na e-mail wiadomość, bo na dogo nie mogę odpisywać na prywatne wiadomości, nie wiem czemu, coś się zepsuło. Napisałam na te-mail podany w profilu[/QUOTE] Zaraz zobaczę, dzięki:) Quote
Asiaczek Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Jest śliczna, podobna troche do Burej:) Wziełabym ja w ciemno, ale trochę obawiam sie, jak Bolek i bura na nia zareaguja.... Bo jak będzie wsio OK - to OK. Ale jak nie polubia sie, to co? Oddawac kicię...? Pzdr. Quote
M&S Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Asiaczek']Jest śliczna, podobna troche do Burej:) Wziełabym ja w ciemno, ale trochę obawiam sie, jak Bolek i bura na nia zareaguja.... Bo jak będzie wsio OK - to OK. Ale jak nie polubia sie, to co? Oddawac kicię...? Pzdr.[/QUOTE] Można ew. zaryzykować.....mała kota wraca dziś do rodzinnego domu. Porozmawiamy jak się zobaczymy.... Quote
Asiaczek Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Jasne. Pogadamy.... jak starczy czasu;) Bo mam zamiar, przy Wasej pomocy, porobic troche fotek w stójce Maluchom:) pzdr. Quote
M&S Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Asiaczek']Jasne. Pogadamy.... jak starczy czasu;) Bo mam zamiar, przy Wasej pomocy, porobic troche fotek w stójce Maluchom:) pzdr.[/QUOTE] Musimy zrobić tak, żeby czasu starczyło:) Quote
Recommended Posts