Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03592.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03609.jpg[/IMG]

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marta.k9080']jaka śliczna dziewczynka:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Buszki']Cuuuudnaaaa..... :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Tak i jest do adopcji, przed adopcją zostanie wysterylizowana.

Może ktoś chciałby dać dobry dom koteczce?

Posted

[quote name='Angi']piękna dziewucha :loveu:
[SIZE=1]Jednak ja już nie chcę kota, nigdy. :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE]

Dlaczego??????????????????

Posted

[U][B]Przypominam się[/B][/U]

[quote name='M&S'][COLOR=#ff0000][B][SIZE=3]DO ADOPCJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/SIZE][/B][SIZE=3]Kotka syberyjska Kamthatka Stashkot PL
ma 5 mcy, szylkretka

[/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000]​[/COLOR][/SIZE][IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/DSC03503.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/DSC03509.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted

Jak można nie mieć własnego, kochanego KOCIA.
To tak jakby można powiedzieć że da się żyć bez psa - no niemożliwe.
Niestety u nas dwa koty i chyba starczy.
Sliczna panienka, może komuś serducho się otworzy.

Posted

[quote name='dOgLoV'][URL]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03609.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale Sebastian sie nie zgodzi :placz:[/QUOTE]
zgodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV'][URL]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC03609.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale Sebastian sie nie zgodzi :placz:[/QUOTE]

dopiero co chciał miaukunkę....

[quote name='Shilomaniak']Jak można nie mieć własnego, kochanego KOCIA.
To tak jakby można powiedzieć że da się żyć bez psa - no niemożliwe.
Niestety u nas dwa koty i chyba starczy.
Sliczna panienka, może komuś serducho się otworzy.[/QUOTE]

Dwa, to mało. My mamy 2 psy i 3 koty:eviltong:

[quote name='Angi']zgodzi :evil_lol:[/QUOTE]

Też tak myslę!!!

Posted

Z tego, co wiem ludzie, którzy kupili ją z hodowli, oddaja, bo mają mega wypasopny dom i chyba kotek im jednak nie pasuje. Była u nich ok 2 tygodni...Ona jest przyrodnią siostrą Tygrysa. jest naprawdę super.

Posted

Jak na razie słysze od niego caly czas " mamy wystarczająca ilośc kotów " :roll:

kurcze ludzie są dziwni , traktuj zwierzeta bardzo przedmiotowo :roll: co oni myśleli że posiadanie kota to tylko przyjemności bez obowiązków ??:shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak na razie słysze od niego caly czas " mamy wystarczająca ilośc kotów " :roll:

kurcze ludzie są dziwni , traktuj zwierzeta bardzo przedmiotowo :roll: co oni myśleli że posiadanie kota to tylko przyjemności bez obowiązków ??:shake:[/QUOTE]

Może do wystroju nie pasowała, a mała jest swietna, super zsocjalizowana, młodziutka.

Posted

[quote name='M&S']Może do wystroju nie pasowała, a mała jest swietna, super zsocjalizowana, młodziutka.[/QUOTE]

To my Ibri powinniśmy dawno wywalić na zbity pyszczek bo ciagle sika na schody i legowiska :shake: ale jak sie bierze zwierzaka to nie za coś tylko mimo wszystko :angryy: ale sie zdenerwowałam :angryy::angryy:

ja bym ją brała w ciemno :roll: powierce Sebastianowi dziurę w brzuchu ale wątpie żeby dał sie przekonac

Posted

[quote name='M&S']Z tego, co wiem ludzie, którzy kupili ją z hodowli, oddaja, bo mają mega wypasopny dom i chyba kotek im jednak nie pasuje. Była u nich ok 2 tygodni...Ona jest przyrodnią siostrą Tygrysa. jest naprawdę super.[/QUOTE]

Kocham takie stwierdzenia " bo mi nie pasuje do czegoś" tak jakby żywa istota była swetrem.,
Taki typ ludzi , to nie na salony tylko do chlewu/ świnkom nie ubliżając/

Posted

[quote name='dOgLoV']To my Ibri powinniśmy dawno wywalić na zbity pyszczek bo ciagle sika na schody i legowiska :shake: ale jak sie bierze zwierzaka to nie za coś tylko mimo wszystko :angryy: ale sie zdenerwowałam :angryy::angryy:

ja bym ją brała w ciemno :roll: powierce Sebastianowi dziurę w brzuchu ale wątpie żeby dał sie przekonac[/QUOTE]

Nie raz mam ochotę za ogony powywieszać:diabloti:

Pogadaj z małżem, przypomnij o miałkunce;)

[quote name='Shilomaniak']Dwa, to mało. My mamy 2 psy i 3 koty:eviltong:

No bogatemu to wszystko wolno![/QUOTE]

hahaha:eviltong:

[quote name='Shilomaniak']Kocham takie stwierdzenia " bo mi nie pasuje do czegoś" tak jakby żywa istota była swetrem.,
Taki typ ludzi , to nie na salony tylko do chlewu/ świnkom nie ubliżając/[/QUOTE]

Zgadzam się.

Posted

[quote name='Izabela124.']Napisałam Ci na e-mail wiadomość, bo na dogo nie mogę odpisywać na prywatne wiadomości, nie wiem czemu, coś się zepsuło. Napisałam na te-mail podany w profilu[/QUOTE]

Zaraz zobaczę, dzięki:)

Posted

Jest śliczna, podobna troche do Burej:)
Wziełabym ja w ciemno, ale trochę obawiam sie, jak Bolek i bura na nia zareaguja.... Bo jak będzie wsio OK - to OK. Ale jak nie polubia sie, to co? Oddawac kicię...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jest śliczna, podobna troche do Burej:)
Wziełabym ja w ciemno, ale trochę obawiam sie, jak Bolek i bura na nia zareaguja.... Bo jak będzie wsio OK - to OK. Ale jak nie polubia sie, to co? Oddawac kicię...?

Pzdr.[/QUOTE]

Można ew. zaryzykować.....mała kota wraca dziś do rodzinnego domu.

Porozmawiamy jak się zobaczymy....

Posted

[quote name='Asiaczek']Jasne. Pogadamy.... jak starczy czasu;) Bo mam zamiar, przy Wasej pomocy, porobic troche fotek w stójce Maluchom:)

pzdr.[/QUOTE]

Musimy zrobić tak, żeby czasu starczyło:)