Tekla64 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 u nas nica lalo a teraz chlodniej ale przyjemnie witam srodowo Quote
M&S Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 [quote name='Tekla64']u nas nica lalo a teraz chlodniej ale przyjemnie witam srodowo[/QUOTE] Doberek:) U nas teraz trochę popadało..... Quote
Ptysiak Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Dzień doberek ;) No jakoś tez nie wierzę, że byś oddała ;) Ale okej zabieram :diabloti: zanim się rozmyślisz :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 dzien dobry ;) u nas niezbyt ciekawie :( masz koty , moze spotkalas sie z plazmocytarnym zapaleniem pyska ?? :-( Quote
M&S Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 [quote name='stokrotka.af']doberek wilczaste :)[/QUOTE] Cześć Rufi:) [quote name='Kaaasia']Cześć futrzaki :smile:[/QUOTE] Hello Oli:p [quote name='Ptysiak']Dzień doberek ;) No jakoś tez nie wierzę, że byś oddała ;) Ale okej zabieram :diabloti: zanim się rozmyślisz :evil_lol:[/QUOTE] Dobry wieczór:) Jasne, jasne, tylko tak mówisz...:evil_lol: [quote name='dOgLoV']dzien dobry ;) u nas niezbyt ciekawie :( masz koty , moze spotkalas sie z plazmocytarnym zapaleniem pyska ?? :-([/QUOTE] Cześć Onku:) Nie i nie chcę się z tym spotykać, cokolwiek to jest.....rozumiem, że macie problem. Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='M&S'] Cześć Onku:) Nie i nie chcę się z tym spotykać, cokolwiek to jest.....rozumiem, że macie problem.[/QUOTE] .... i to ogromny :-( ale powoli zbieramy informacje i jest wszystko na dobrej drodze , mam nadzieję .... Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='M&S']To tak nagle wyskoczyło?[/QUOTE] Tzn Ibri zaczeła chudnać ale to nas nie zaniepokoilo bo stwierdzilismy ze ma duzo spacerów jest gorąco to mniej je , ale zaczeło nas martwic dlaczego zamiast miauczec wydaje dziwne dzwieki i dlaczego nieciekawie leci jej z pyszczka , postanowilismy ja przebadac no i na szczescie zrobilismy to zanim przestała jesc calkowicie .... Quote
M&S Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 [quote name='dOgLoV']Tzn Ibri zaczeła chudnać ale to nas nie zaniepokoilo bo stwierdzilismy ze ma duzo spacerów jest gorąco to mniej je , ale zaczeło nas martwic dlaczego zamiast miauczec wydaje dziwne dzwieki i dlaczego nieciekawie leci jej z pyszczka , postanowilismy ja przebadac no i na szczescie zrobilismy to zanim przestała jesc calkowicie ....[/QUOTE] Już wiem. Przeczytałam u Ciebie. Głupia sprawa. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 No i mamy jesień, Paniusiu:) Pzdr. Quote
stokrotka.af Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 doberk, u nas leje od rana buuuuuuuuuuuuuuu :( mizianka dla futer zasyłamy :) Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Witamy :) U nas też deszczowo i zimno :shake: Quote
Oscar Patric Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 doberek,widzę że wszędzie i zimno i pada Quote
łamAga Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Dzien dobry ;) u nas wczoraj calutka noc lało , do domu wrócilam mokruteńka nie mialam na sobie ani jednej suchej niteczki , mam nadzieje ze dzisiaj nie bedzie powtórki z rozrywki :shake: Quote
Buszki Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 A my się witamy z rozpogodzeniami i przekazujemy troszkę słoneczka na jutro :). Quote
Tekla64 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 hej hej u nas z rana ino 6 stopni ale za to cudny wschod milego dzionka choc wiatr zimny Quote
Izabela124. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Witaj :) Fajne zdjęcia, ale najbardziej pajęczyna mi się spodobała :) Quote
M&S Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='Asiaczek']No i mamy jesień, Paniusiu:) Pzdr.[/QUOTE] Jeszcze nie :lol:, wczoraj to była pomyłka:eviltong: [quote name='stokrotka.af']doberk, u nas leje od rana buuuuuuuuuuuuuuu :( mizianka dla futer zasyłamy :)[/QUOTE] A dziś jest słoneczko:multi: [quote name='Ptysiak']Witamy :) U nas też deszczowo i zimno :shake:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']doberek,widzę że wszędzie i zimno i pada[/QUOTE] [quote name='Chiquita&DeeDee']dokładnie, u nas też ;)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Dzien dobry ;) u nas wczoraj calutka noc lało , do domu wrócilam mokruteńka nie mialam na sobie ani jednej suchej niteczki , mam nadzieje ze dzisiaj nie bedzie powtórki z rozrywki :shake:[/QUOTE] [quote name='Buszki']A my się witamy z rozpogodzeniami i przekazujemy troszkę słoneczka na jutro :).[/QUOTE] Wczoraj się nie liczy, dzięki słoneczko dotarło i pięknie świeci :p:p [quote name='natka.jezewska']Ale śliczne szaraczki :)[/QUOTE] Dziękuję:) [quote name='Tekla64']hej hej u nas z rana ino 6 stopni ale za to cudny wschod milego dzionka choc wiatr zimny[/QUOTE] Hej, hej. U nas cieplej. Dziękuję będzie miły, bo piątek i tak mi jakoś fajnie jest!!! [quote name='Ptysiak']Miłego weekendu :)[/QUOTE] Jeszcze trochę trzeba popracować do weekendu;) [quote name='Izabela124.']Witaj :) Fajne zdjęcia, ale najbardziej pajęczyna mi się spodobała :)[/QUOTE] Doberek:) Pajęczyna była super. Mam nadzieję, że jeszcze jakieś fajne znajdę. Quote
stokrotka.af Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 doberek, przyszłam się wtulić w futerka :) Quote
M&S Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='stokrotka.af']doberek, przyszłam się wtulić w futerka :)[/QUOTE] Bardzo proszę wtulaj się do woli;) Tylko co na to Rufol powie....? Quote
Recommended Posts