taxelina Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='M&S']Wiem, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma...[/QUOTE] E tam nie zawsze :razz: Quote
stokrotka.af Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 witanko a my dzisiaj o mały włos a dostalibyśmy szuflą z piaskiem:( ach Ci panowie ze służb specjalnych... Quote
M&S Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Aleksandra95']Witam się.:)[/QUOTE] Doberek:):) [quote name='stokrotka.af']witanko a my dzisiaj o mały włos a dostalibyśmy szuflą z piaskiem:( ach Ci panowie ze służb specjalnych...[/QUOTE] Hejka, To przyjemne nie było..... Quote
Asiaczek Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja juz wczoraj na wieczornym spacerze widzialam ludzi fikających na sliskich chodnikach. A dzisiaj rano - masakra... Popołudniu nieco lepiej, bo słońce potopiło lód. ciekawe, co bedzie wieczorkiem. Pewnie znowu będzie slisko... Pzdr. Quote
M&S Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja juz wczoraj na wieczornym spacerze widzialam ludzi fikających na sliskich chodnikach. A dzisiaj rano - masakra... Popołudniu nieco lepiej, bo słońce potopiło lód. ciekawe, co bedzie wieczorkiem. Pewnie znowu będzie slisko... Pzdr.[/QUOTE] Ja dziś nie wychodziłam, tak na wszelki wypadek..... Quote
M&S Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='dOgLoV']Dobranoc ;);););)[/QUOTE] Spokojnej nocy:) Quote
M&S Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='dOgLoV']Witamy :lol:[/QUOTE] Dzień dobry:):) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Wieczorny spacerek - OK, jakos dałam rade. Rano - slisko, ale juz nie tak, jak wczoraj rano. Jednak wczorajsze słońce troche pogrzało i roztopilo. Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Asiaczek']Wieczorny spacerek - OK, jakos dałam rade. Rano - slisko, ale juz nie tak, jak wczoraj rano. Jednak wczorajsze słońce troche pogrzało i roztopilo. Pzdr.[/QUOTE] Niech juz sobie ta zima pójdzie od nas...;) Quote
Tekla64 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 hej hej u nas juz nawet slisko dzis nie bylo przemrozilo ciupinke a najwazniejsze ze przewialo i juz jest normalnie wieje i chmur pelno ale za to czuje sie przedwiosnie, ptaki swirgola, zurawie sie dra a koty...... tyz szaleja Quote
Buszki Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Tekla64']hej hej u nas juz nawet slisko dzis nie bylo przemrozilo ciupinke a najwazniejsze ze przewialo i juz jest normalnie wieje i chmur pelno ale za to czuje sie przedwiosnie, ptaki swirgola, zurawie sie dra a koty...... tyz szaleja[/QUOTE] U nas tak samo ino nadal przewiewa ;). Quote
Falkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witamy się cieplutko :lol: Jakie fajne siwe miśki :loveu: więcej zdjęć! :) Quote
taxelina Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Wstalam a tam za oknem bialo :mad: dobrze ze troche potem deszcz zmyl :diabloti: Quote
Aleksa. Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='deer_1987']Wstalam a tam za oknem bialo :mad: dobrze ze troche potem deszcz zmyl :diabloti:[/QUOTE] u nas tez coś pada... :( no kurde.. Quote
taxelina Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']u nas tez coś pada... :( no kurde..[/QUOTE] U nas juz nie, piekne slonko :) Quote
M&S Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Tekla64']hej hej u nas juz nawet slisko dzis nie bylo przemrozilo ciupinke a najwazniejsze ze przewialo i juz jest normalnie wieje i chmur pelno ale za to czuje sie przedwiosnie, ptaki swirgola, zurawie sie dra a koty...... tyz szaleja[/QUOTE] U nas slisko:shake:, ale ptaszyny świergolą:razz: [quote name='Buszki']U nas tak samo ino nadal przewiewa ;).[/QUOTE] [quote name='Tekla64']za to my nagle mamy bialo znowu!!!![/QUOTE] No to pieknie;) [quote name='Falkaa']Witamy się cieplutko :lol: Jakie fajne siwe miśki :loveu: więcej zdjęć! :)[/QUOTE] Witamy, witamy:multi: Nie siew, tylko wilczaste:razz: Dziękować:p:p [quote name='Aleksandra95']Witamy się.:):))[/QUOTE] Hejka:lol::lol: [quote name='deer_1987']Wstalam a tam za oknem bialo :mad: dobrze ze troche potem deszcz zmyl :diabloti:[/QUOTE] No zima jest jeszcze;):evil_lol: [quote name='Aleksandra95']u nas tez coś pada... :( no kurde..[/QUOTE] Pada, potwierdzam..... [quote name='deer_1987']U nas juz nie, piekne slonko :)[/QUOTE] :eviltong::eviltong: u nas też było Quote
NATKA Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Dałam radę, byłam uparta jak szpic i nadrobiłam zaległości :evil_lol: Gratki dla Aiko :smile: A ten wzrok kładzie na kolana - słodziak niesamowity :loveu: [URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_3400.jpg[/URL] A te opowieści o "małych sikaczach wystawowych" - ręce w bezradności opadają :shake: Ale cóż się dziwić, wchodził ktoś kiedyś na fora tematyczne ras miniaturowych, dla mnie po drugim wpisie nie do przebrnięcia. Do tego u hodowcy człowiek się dowiaduje, że takiego jorusia czy shitziaka trza niuniać, przebierać w ubranka, upinać kokardki i broń boziu na spacery wychodzić, bo to zagrożenie śmiertelne dla niego :angryy: Później człowiek idzie z takim maleństwem do veta i co się dowiaduje? Ano znowu wychodzi, że to nie pies tylko jakiś odrębny gatunek, który może jeść wyłącznie royala i cielęcinkę :stupid: Ja się raczej dziwię, że można jeszcze spotkać normalnego przedstawiciela rasy miniaturowej z normalnym właścicielem :cool3: ps. a ten katar to pewnie już dawno przegoniony ;) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='NATKA'] A te opowieści o "małych sikaczach wystawowych" - ręce w bezradności opadają :shake: Ale cóż się dziwić, wchodził ktoś kiedyś na fora tematyczne ras miniaturowych, dla mnie po drugim wpisie nie do przebrnięcia. Do tego u hodowcy człowiek się dowiaduje, że takiego jorusia czy shitziaka trza niuniać, przebierać w ubranka, upinać kokardki i broń boziu na spacery wychodzić, bo to zagrożenie śmiertelne dla niego :angryy: Później człowiek idzie z takim maleństwem do veta i co się dowiaduje? Ano znowu wychodzi, że to nie pies tylko jakiś odrębny gatunek, który może jeść wyłącznie royala i cielęcinkę :stupid: Ja się raczej dziwię, że można jeszcze spotkać normalnego przedstawiciela rasy miniaturowej z normalnym właścicielem :cool3: [/QUOTE] Hahaha.... niedługo bedziemy pisac psy i... jorki:evil_lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja juz mialam: o idzie pies i jamnik :razz: (bo niuni nie mogli dopasowac do zadnej rasy) Quote
Recommended Posts