Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']Witam się.:)[/QUOTE]

Doberek:):)

[quote name='stokrotka.af']witanko
a my dzisiaj o mały włos a dostalibyśmy szuflą z piaskiem:( ach Ci panowie ze służb specjalnych...[/QUOTE]

Hejka,

To przyjemne nie było.....

Posted

Ja juz wczoraj na wieczornym spacerze widzialam ludzi fikających na sliskich chodnikach.
A dzisiaj rano - masakra...
Popołudniu nieco lepiej, bo słońce potopiło lód.
ciekawe, co bedzie wieczorkiem. Pewnie znowu będzie slisko...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja juz wczoraj na wieczornym spacerze widzialam ludzi fikających na sliskich chodnikach.
A dzisiaj rano - masakra...
Popołudniu nieco lepiej, bo słońce potopiło lód.
ciekawe, co bedzie wieczorkiem. Pewnie znowu będzie slisko...

Pzdr.[/QUOTE]

Ja dziś nie wychodziłam, tak na wszelki wypadek.....

Posted

[quote name='Asiaczek']Wieczorny spacerek - OK, jakos dałam rade.

Rano - slisko, ale juz nie tak, jak wczoraj rano. Jednak wczorajsze słońce troche pogrzało i roztopilo.

Pzdr.[/QUOTE]

Niech juz sobie ta zima pójdzie od nas...;)

Posted

hej hej u nas juz nawet slisko dzis nie bylo przemrozilo ciupinke a najwazniejsze ze przewialo i juz jest normalnie
wieje i chmur pelno ale za to czuje sie przedwiosnie, ptaki swirgola, zurawie sie dra a koty...... tyz szaleja

Posted

[quote name='Tekla64']hej hej u nas juz nawet slisko dzis nie bylo przemrozilo ciupinke a najwazniejsze ze przewialo i juz jest normalnie
wieje i chmur pelno ale za to czuje sie przedwiosnie, ptaki swirgola, zurawie sie dra a koty...... tyz szaleja[/QUOTE]

U nas tak samo ino nadal przewiewa ;).

Posted

[quote name='Tekla64']hej hej u nas juz nawet slisko dzis nie bylo przemrozilo ciupinke a najwazniejsze ze przewialo i juz jest normalnie
wieje i chmur pelno ale za to czuje sie przedwiosnie, ptaki swirgola, zurawie sie dra a koty...... tyz szaleja[/QUOTE]

U nas slisko:shake:, ale ptaszyny świergolą:razz:

[quote name='Buszki']U nas tak samo ino nadal przewiewa ;).[/QUOTE]

[quote name='Tekla64']za to my nagle mamy bialo
znowu!!!![/QUOTE]

No to pieknie;)

[quote name='Falkaa']Witamy się cieplutko :lol:
Jakie fajne siwe miśki :loveu: więcej zdjęć! :)[/QUOTE]

Witamy, witamy:multi:

Nie siew, tylko wilczaste:razz: Dziękować:p:p

[quote name='Aleksandra95']Witamy się.:):))[/QUOTE]

Hejka:lol::lol:

[quote name='deer_1987']Wstalam a tam za oknem bialo :mad: dobrze ze troche potem deszcz zmyl :diabloti:[/QUOTE]

No zima jest jeszcze;):evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']u nas tez coś pada... :( no kurde..[/QUOTE]

Pada, potwierdzam.....

[quote name='deer_1987']U nas juz nie, piekne slonko :)[/QUOTE]

:eviltong::eviltong: u nas też było

Posted

Dałam radę, byłam uparta jak szpic i nadrobiłam zaległości :evil_lol:

Gratki dla Aiko :smile:

A ten wzrok kładzie na kolana - słodziak niesamowity :loveu:
[URL]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_3400.jpg[/URL]

A te opowieści o "małych sikaczach wystawowych" - ręce w bezradności opadają :shake: Ale cóż się dziwić, wchodził ktoś kiedyś na fora tematyczne ras miniaturowych, dla mnie po drugim wpisie nie do przebrnięcia. Do tego u hodowcy człowiek się dowiaduje, że takiego jorusia czy shitziaka trza niuniać, przebierać w ubranka, upinać kokardki i broń boziu na spacery wychodzić, bo to zagrożenie śmiertelne dla niego :angryy: Później człowiek idzie z takim maleństwem do veta i co się dowiaduje? Ano znowu wychodzi, że to nie pies tylko jakiś odrębny gatunek, który może jeść wyłącznie royala i cielęcinkę :stupid: Ja się raczej dziwię, że można jeszcze spotkać normalnego przedstawiciela rasy miniaturowej z normalnym właścicielem :cool3:

ps. a ten katar to pewnie już dawno przegoniony ;)

Posted

[quote name='NATKA']
A te opowieści o "małych sikaczach wystawowych" - ręce w bezradności opadają :shake: Ale cóż się dziwić, wchodził ktoś kiedyś na fora tematyczne ras miniaturowych, dla mnie po drugim wpisie nie do przebrnięcia. Do tego u hodowcy człowiek się dowiaduje, że takiego jorusia czy shitziaka trza niuniać, przebierać w ubranka, upinać kokardki i broń boziu na spacery wychodzić, bo to zagrożenie śmiertelne dla niego :angryy: Później człowiek idzie z takim maleństwem do veta i co się dowiaduje? Ano znowu wychodzi, że to nie pies tylko jakiś odrębny gatunek, który może jeść wyłącznie royala i cielęcinkę :stupid: Ja się raczej dziwię, że można jeszcze spotkać normalnego przedstawiciela rasy miniaturowej z normalnym właścicielem :cool3:
[/QUOTE]
Hahaha.... niedługo bedziemy pisac psy i... jorki:evil_lol:

Pzdr.