stokrotka.af Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 u nas napadało chyba z 10 cm białego puchu :multi: tyle,że klei się strasznie do łapek i Rufolowi co i rusz muszę wydłubywać bo bidak "delikates" :evil_lol: witanko wieczorne jak zwykle :razz: Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 To u nas wczoraj padalo a dzis +2 :diabloti: Quote
Atrisko Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Atrisko, a gdzie przecinki, kropki i in. znaki interpunkcyjne...? Kurcze, ja tego nawet przeczytac nie umiem.... Pzdr.[/QUOTE] Oj tam, oj tam...:eviltong: Pani psorko, niech pani nie krzyczy!:cool3:...Ania sprzeciwu nie wnosi -to najważniejsze, a inni niech się męczą... Nic obraźliwego nie piszę, dlatego mod puszcza to bez poprawek:diabloti::diabloti::diabloti: A u nas dzisiaj wieje i wieje, i śnieży caaały dzień, i śnieg poziomo "lata" ...ale ubaw jest po pachy, jak ze spaceru wracamy "ukulkowani" , pod pachami i na piórach, kulka na kulce ...ale faaajnie jest, bo katar na takim wietrze wywiewa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='stokrotka.af']u nas napadało chyba z 10 cm białego puchu :multi: tyle,że klei się strasznie do łapek i Rufolowi co i rusz muszę wydłubywać bo bidak "delikates" :evil_lol: witanko wieczorne jak zwykle :razz:[/QUOTE] Nie wiem ile napadało, ale jak myślę o odśnieżaniu to:angryy::mad: Witanko:p [quote name='Tekla64']u nas tyz zaczelo padac[/QUOTE] U nas chwilowo nie pada... [quote name='deer_1987']To u nas wczoraj padalo a dzis +2 :diabloti:[/QUOTE] Też pieknie;) [quote name='Atrisko']Oj tam, oj tam...:eviltong: Pani psorko, niech pani nie krzyczy!:cool3:...Ania sprzeciwu nie wnosi -to najważniejsze, a inni niech się męczą... Nic obraźliwego nie piszę, dlatego mod puszcza to bez poprawek:diabloti::diabloti::diabloti: A u nas dzisiaj wieje i wieje, i śnieży caaały dzień, i śnieg poziomo "lata" ...ale ubaw jest po pachy, jak ze spaceru wracamy "ukulkowani" , pod pachami i na piórach, kulka na kulce ...ale faaajnie jest, bo katar na takim wietrze wywiewa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] U nas sypało, wiaaało, sypało itd. itp...... Quote
jamnicze Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 To ja też powiem, że u nas sypie ;). Sajduchna zaraziła się od szczyli zdziecinnieniem. Ciagle je podgryza i kradnie im zabawki :diabloti:. Niestety pomogła im także zeżreć ich legowisko :mad: (swojego nie rusza - ono służy do spania :evil_lol:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dzień dobry:) miłego dnia życzę i idę odśnieżyć, żeby piesek mógł zrobić siku;) Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='jamnicze']To ja też powiem, że u nas sypie ;). Sajduchna zaraziła się od szczyli zdziecinnieniem. Ciagle je podgryza i kradnie im zabawki :diabloti:. Niestety pomogła im także zeżreć ich legowisko :mad: (swojego nie rusza - ono służy do spania :evil_lol:)[/QUOTE] hejka:multi: na szczęście teraz nie pada. Sajducha przypomniała sobie, jak to kiedyś było;):evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry:) miłego dnia życzę i idę odśnieżyć, żeby piesek mógł zrobić siku;)[/QUOTE] witanko:p Bardzo dobry pomysł:lol::lol: Quote
Tekla64 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no sypalo ale chyba od razu rozmakalo bo mamy skorupe a nowego bialego nie widac wiaterek nie tak mocny jak wczoraj ale za to przenikliwy piesy szczesliwe na niebie dziwactwa , raz jakby slonce chcialo raz jakby burza miala byc zobaczymy co sie z tego wykluje za to nastroje dobre czego i wam zyczymy na tyn tlusty czwartek [ja se zazyczylam faworki i po raz pierwszy w zyciu bedziemy sie dzis w nie bawic] Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 U nas był mróz i to biale leży, słońca brak..... Dobrej faworkowej zabawy:):) Quote
gosiaja Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 spokojnego Tłustego Czwartku [IMG]http://www.i-jedynka.pl/images/produkty/tn2008020714_peczek_pieczony.jpg[/IMG] Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='gosiaja']spokojnego Tłustego Czwartku [IMG]http://www.i-jedynka.pl/images/produkty/tn2008020714_peczek_pieczony.jpg[/IMG][/QUOTE] Mmmmmmm, pychota:):) Dziękuję!!! Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Witamy sie w czwartek, za oknem sloneczko a my sie zbieramy na spacerek na linkach :loveu: Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='deer_1987']Witamy sie w czwartek, za oknem sloneczko a my sie zbieramy na spacerek na linkach :loveu:[/QUOTE] Witanko, u nas słońca brak... Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='M&S']Witanko, u nas słońca brak...[/QUOTE] My sie musimy cieszyc bo zapowiadaja snieg :mad: [url]http://www.klart.se/v%C3%A4der-esl%C3%B6v.html[/url] Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='M&S']U nas ma padać mniej;)[/QUOTE] Tu jak widzisz na plusie ale deszcz i snieg :mad: Quote
Buszki Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Witam się popołudniowo. Już się trochę pozbierałam i słoneczko zaczęło wychodzić (dosłownie i w przenośni). Quote
taxelina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 To juz wiem kto nam je zabral, sniezyca u nas :mad: Quote
Błyskotka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Smacznego pączka :) [URL="http://www.radikal.ru"][IMG]http://s017.radikal.ru/i414/1202/8c/0c10ddf9e423.jpg[/IMG][/URL] Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='Buszki']Witam się popołudniowo. Już się trochę pozbierałam i słoneczko zaczęło wychodzić (dosłownie i w przenośni).[/QUOTE] Witanko:) jAK MIŁO:multi::multi: [quote name='deer_1987']To juz wiem kto nam je zabral, sniezyca u nas :mad:[/QUOTE] Musi być sprawiedliwie:eviltong: [quote name='Błyskotka']Smacznego pączka :) [URL="http://www.radikal.ru"][IMG]http://s017.radikal.ru/i414/1202/8c/0c10ddf9e423.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Dziękuję i wzajemnie:lol::lol: Quote
stokrotka.af Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 witanko przedwieczorne :evil_lol: ile pączków pochłoniętych, przyznać się bez bicia proszę :mad: ja mam limit 6 z uwagi na stan :evil_lol: ,ale pamiętam,że w zeszłym roku wszamałam 10 :multi: Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='stokrotka.af']witanko przedwieczorne :evil_lol: ile pączków pochłoniętych, przyznać się bez bicia proszę :mad: ja mam limit 6 z uwagi na stan :evil_lol: ,ale pamiętam,że w zeszłym roku wszamałam 10 :multi:[/QUOTE] Hello:multi::multi: Chyba ze 4 zjadłam.....:roll: Quote
łamAga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='M&S']Hello:multi::multi: Chyba ze 4 zjadłam.....:roll:[/QUOTE] Ja dwa w odstepie 13 godzin :evil_lol: ale nas zasypało a ja nie moge isc na sesje zdjeciowa :angryy: Quote
M&S Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 To malutko.... U nas nie pada, ale ja jeszcze kiepsko się czuje..... Quote
Recommended Posts