Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Atrisko, a gdzie przecinki, kropki i in. znaki interpunkcyjne...?
Kurcze, ja tego nawet przeczytac nie umiem....

Pzdr.[/QUOTE]
Oj tam, oj tam...:eviltong: Pani psorko, niech pani nie krzyczy!:cool3:...Ania sprzeciwu nie wnosi -to najważniejsze, a inni niech się męczą...
Nic obraźliwego nie piszę, dlatego mod puszcza to bez poprawek:diabloti::diabloti::diabloti:
A u nas dzisiaj wieje i wieje, i śnieży caaały dzień, i śnieg poziomo "lata" ...ale ubaw jest po pachy, jak ze spaceru wracamy "ukulkowani" , pod pachami i na piórach, kulka na kulce ...ale faaajnie jest, bo katar na takim wietrze wywiewa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='stokrotka.af']u nas napadało chyba z 10 cm białego puchu :multi: tyle,że klei się strasznie do łapek i Rufolowi co i rusz muszę wydłubywać bo bidak "delikates" :evil_lol:

witanko wieczorne jak zwykle :razz:[/QUOTE]

Nie wiem ile napadało, ale jak myślę o odśnieżaniu to:angryy::mad:

Witanko:p

[quote name='Tekla64']u nas tyz zaczelo padac[/QUOTE]

U nas chwilowo nie pada...

[quote name='deer_1987']To u nas wczoraj padalo a dzis +2 :diabloti:[/QUOTE]

Też pieknie;)

[quote name='Atrisko']Oj tam, oj tam...:eviltong: Pani psorko, niech pani nie krzyczy!:cool3:...Ania sprzeciwu nie wnosi -to najważniejsze, a inni niech się męczą...
Nic obraźliwego nie piszę, dlatego mod puszcza to bez poprawek:diabloti::diabloti::diabloti:
A u nas dzisiaj wieje i wieje, i śnieży caaały dzień, i śnieg poziomo "lata" ...ale ubaw jest po pachy, jak ze spaceru wracamy "ukulkowani" , pod pachami i na piórach, kulka na kulce ...ale faaajnie jest, bo katar na takim wietrze wywiewa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

U nas sypało, wiaaało, sypało itd. itp......

Posted

To ja też powiem, że u nas sypie ;). Sajduchna zaraziła się od szczyli zdziecinnieniem. Ciagle je podgryza i kradnie im zabawki :diabloti:. Niestety pomogła im także zeżreć ich legowisko :mad: (swojego nie rusza - ono służy do spania :evil_lol:)

Posted

[quote name='jamnicze']To ja też powiem, że u nas sypie ;). Sajduchna zaraziła się od szczyli zdziecinnieniem. Ciagle je podgryza i kradnie im zabawki :diabloti:. Niestety pomogła im także zeżreć ich legowisko :mad: (swojego nie rusza - ono służy do spania :evil_lol:)[/QUOTE]

hejka:multi:
na szczęście teraz nie pada.

Sajducha przypomniała sobie, jak to kiedyś było;):evil_lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry:) miłego dnia życzę i idę odśnieżyć, żeby piesek mógł zrobić siku;)[/QUOTE]

witanko:p

Bardzo dobry pomysł:lol::lol:

Posted

no sypalo ale chyba od razu rozmakalo bo mamy skorupe a nowego bialego nie widac
wiaterek nie tak mocny jak wczoraj ale za to przenikliwy piesy szczesliwe
na niebie dziwactwa , raz jakby slonce chcialo raz jakby burza miala byc zobaczymy co sie z tego wykluje
za to nastroje dobre czego i wam zyczymy na tyn tlusty czwartek [ja se zazyczylam faworki i po raz pierwszy w zyciu bedziemy sie dzis w nie bawic]

Posted

[quote name='gosiaja']spokojnego Tłustego Czwartku

[IMG]http://www.i-jedynka.pl/images/produkty/tn2008020714_peczek_pieczony.jpg[/IMG][/QUOTE]

Mmmmmmm, pychota:):)

Dziękuję!!!

Posted

[quote name='deer_1987']Witamy sie w czwartek, za oknem sloneczko a my sie zbieramy na spacerek na linkach :loveu:[/QUOTE]

Witanko, u nas słońca brak...

Posted

[quote name='Buszki']Witam się popołudniowo.
Już się trochę pozbierałam i słoneczko zaczęło wychodzić (dosłownie i w przenośni).[/QUOTE]

Witanko:)
jAK MIŁO:multi::multi:

[quote name='deer_1987']To juz wiem kto nam je zabral, sniezyca u nas :mad:[/QUOTE]

Musi być sprawiedliwie:eviltong:

[quote name='Błyskotka']Smacznego pączka :)
[URL="http://www.radikal.ru"][IMG]http://s017.radikal.ru/i414/1202/8c/0c10ddf9e423.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Dziękuję i wzajemnie:lol::lol:

Posted

[quote name='stokrotka.af']witanko przedwieczorne :evil_lol:

ile pączków pochłoniętych, przyznać się bez bicia proszę :mad:
ja mam limit 6 z uwagi na stan :evil_lol: ,ale pamiętam,że w zeszłym roku wszamałam 10 :multi:[/QUOTE]

Hello:multi::multi:

Chyba ze 4 zjadłam.....:roll:

Posted

[quote name='M&S']Hello:multi::multi:

Chyba ze 4 zjadłam.....:roll:[/QUOTE]

Ja dwa w odstepie 13 godzin :evil_lol:

ale nas zasypało a ja nie moge isc na sesje zdjeciowa :angryy: