Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ale robicie smaki;) a ja nic nie mam:D[/QUOTE]

Fatalnie.......

[quote name='Aleksandra95']ejj, a ja nic właśnie nie jem.. :p chyba pójdę po batona :D[/QUOTE]

dobry pomysł:razz:

[quote name='deer_1987']U nas -4 :razz:[/QUOTE]

to gorąco.....

[quote name='Tekla64']Moni zrobila "Karpatke' ale w zasadzie bardziej jej "Bieszczadka" wyszla , za to dobre to to mmmm

jak tam Tygrysiatko tyz kombinuje jak moze???
a bawia sie z wilczastym?
dalabys jakie zdjecia z tych zabaw ale moga byc i calkiem normalne nie koniecznie zabawowe[/QUOTE]

Może w niedziele uda mi sie dokończyć foty z kociej wystawy wstawić, innych fot brak....
A Tajger wczoraj skończył 5 miesięcy:multi: i najbardziej kocha Aika:cool3:

[quote name='Aleksandra95']u nas na pewno zimniej.. az boje się na termometr spojrzeć.:p[/QUOTE]

OK. 18.00 było -13.......:diabloti:

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

U nas -23 na szczęście spacer już był :)
Teraz razem z S jemy kolacje [IMG]http://www.dogomania.pl/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAA8AAAAPCAIAAAC0tAIdAAAAnUlEQVQokYWSsRXDIAxEbwdm0oTUbpnAO+Sl0SD2DHApkImEg6Ongmf+HYcREEtiYVV9mzzJF1tmy1T81hjXMmtiTTxgrWgbgkBEzK+mkYHHN1UQiIhHPefXztiffu/3lWcYP9PcPe32eoCwDvSz8Uwrppstc9tFFSJSSiHp39KMdfqDap9Ids1QLh7oEgTvOxrmZMfozv2frdUMfgDZuA4RdwrQcgAAAABJRU5ErkJggg==[/IMG]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Fatalnie.. idę stąd, bo smaki robicie dziewczyny:evil_lol:
[SIZE=1]A ja te babskie dni mam, to dopiero smaki:roll:[/SIZE][/QUOTE]

I wszystko się wyjaśniło.......:razz:

[quote name='papillonek']U nas -23 na szczęście spacer już był :)
Teraz razem z S jemy kolacje [IMG]http://www.dogomania.pl/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAA8AAAAPCAIAAAC0tAIdAAAAnUlEQVQokYWSsRXDIAxEbwdm0oTUbpnAO+Sl0SD2DHApkImEg6Ongmf+HYcREEtiYVV9mzzJF1tmy1T81hjXMmtiTTxgrWgbgkBEzK+mkYHHN1UQiIhHPefXztiffu/3lWcYP9PcPe32eoCwDvSz8Uwrppstc9tFFSJSSiHp39KMdfqDap9Ids1QLh7oEgTvOxrmZMfozv2frdUMfgDZuA4RdwrQcgAAAABJRU5ErkJggg==[/IMG][/QUOTE]

O matko, masakra.......:angryy:

Posted

ja nie ide patrzec na termometr , ale ziab ciagnie przez mury ze chyba do kominka dorzuce
moje towarzycho futrzaste calutenkie spi rozanielone i nikt sie na dwor nie wybiera hihihi a najemniej ja
wystarczy ze rano mnie pociagna skoro swit na marszobieg

Posted

[quote name='Tekla64']ja nie ide patrzec na termometr , ale ziab ciagnie przez mury ze chyba do kominka dorzuce
moje towarzycho futrzaste calutenkie spi rozanielone i nikt sie na dwor nie wybiera hihihi a najemniej ja
wystarczy ze rano mnie pociagna skoro swit na marszobieg[/QUOTE]

Fakt, mury przemarznięte są i zimno od nich ciągnie.....

Aiko siedziałby na zewnątrz cały czas.....

Posted

Brrr...w takie zimno ( u nas -20 nocą i wczesnym rankiem) wstawać :crazyeye: ... oby tylko cieplutko na tej wystawie było...mam nadzieję że jak wrócą i odmarzną to napiszą co i jak... kciuki trzymane więc zwycięstwo mile widziane:cool3: