M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='dOgLoV']Hello deszczowo :roll:[/QUOTE] Hello:lol: [quote name='Buszki']Hejka wieczorowe :).[/QUOTE] Hej, hej:multi: [quote name='Cienka']Cześć Wilczaki :) Pytanie do Buszki jak tam oczary kwitną?[/QUOTE] Cześć Baski:p tzn. gdzie? [quote name='stokrotka.af']witanko wieczorne :lol: rozpadało się u nas i śnieg topnieje i brudno :shake:[/QUOTE] Witanko:) paskudna pogoda..... Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']Jak tam wieczor mija?[/QUOTE] Dziękuję, spokojnie:) pogoda paskudna:shake: Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 No pogoda moglaby byc lepsza, znow pada.. Quote
łamAga Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']No pogoda moglaby byc lepsza, znow pada..[/QUOTE] u nas tez pada cały dzień :roll: i po co nam był ten śnieg .... Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']No pogoda moglaby byc lepsza, znow pada..[/QUOTE] Mogłaby..... [quote name='dOgLoV']u nas tez pada cały dzień :roll: i po co nam był ten śnieg ....[/QUOTE] Ja go nie chciałam:mad: Quote
Buszki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Cienka']Cześć Wilczaki :) Pytanie do Buszki jak tam oczary kwitną?[/QUOTE] Nawet nie mają zamiaru kwitnąć :shake:.Może one też potrzebują trochę zimna żeby wiedzieć kiedy ich czas :razz:. Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='Buszki']Nawet nie mają zamiaru kwitnąć :shake:.Może one też potrzebują trochę zimna żeby wiedzieć kiedy ich czas :razz:.[/QUOTE] Szkoda, że nie kwitną, niech już coś zakwitnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jamnicze Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Witanko :) Gratulacje dla Aiko,warto jednak było przyjechać :) A ja dziękuję za miłe spotkanie i pogaduchy, sorki, że nie mogłam zostać aby wam kibicować w czasie występu ale musiałam lecieć do maluszków. Jakie spojrzenie :) [url]http://img39.imageshack.us/img39/1118/zmianarozmiaruimg2932.jpg[/url] Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='jamnicze']Witanko :) Gratulacje dla Aiko,warto jednak było przyjechać :) A ja dziękuję za miłe spotkanie i pogaduchy, sorki, że nie mogłam zostać aby wam kibicować w czasie występu ale musiałam lecieć do maluszków. Jakie spojrzenie :) [URL]http://img39.imageshack.us/img39/1118/zmianarozmiaruimg2932.jpg[/URL][/QUOTE] Witanko:) nas sedziowała P. Larska i po 15.00 bylismy po wszystkim;) Pewnie, że było warto, szkoda tylko, że mój plan spacerowy wywiało.............. Do gdańska, zawsze!!! Ja też się cieszę z naszego spotkania:lol::lol: A spojrzenie, no wiesz, tygrysie:evil_lol: Quote
Cienka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Pytam o oczary Buszki bo w tamtym roku jakoś teraz zaczynały kwitnąć (mimo, Ze zima była zimowa a nie jesienna jak w tym roku) Quote
Tekla64 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 u mnie zawziecie chce pigwa zakwitnac wystarczy? Quote
Buszki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='M&S']Szkoda, że nie kwitną, niech już coś zakwitnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Coś tam próbuje,ale nie oczary ;).Mam takie drzewko owocowe,krzyżówka cośtam-cośtam i ono ma zielone listki i białe kwiatki,tylko trochę je przymroziło ostatnio. Quote
M&S Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='Cienka']Pytam o oczary Buszki bo w tamtym roku jakoś teraz zaczynały kwitnąć (mimo, Ze zima była zimowa a nie jesienna jak w tym roku)[/QUOTE] domysliłam się:razz: [quote name='Tekla64']u mnie zawziecie chce pigwa zakwitnac wystarczy?[/QUOTE] Fajnie, u Was to prawie wiosna;) a u nas masakra...padało w nocy, a teraz wszystko płynie i slisko jak piorun.....:angryy: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 To i my się witamy:lol: Nie będziemy ściemniać, że przeczytamy całe 390 stron:evil_lol: ale teraz będziemy odwiedzać na pewno ;) Quote
M&S Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']To i my się witamy:lol: Nie będziemy ściemniać, że przeczytamy całe 390 stron:evil_lol: ale teraz będziemy odwiedzać na pewno ;)[/QUOTE] Hello!!! jak miło, witamy serdecznie:):) Nie ma takiego obowiązku;) Zapraszamy!!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Jak będzie chwila to coś poczytamy;) na wystawy jeździcie często? My byliśmy we Wro popatrzeć, jeździmy jeszcze do Katowic, Krakowa i Ustronia:) Quote
M&S Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Jak będzie chwila to coś poczytamy;) na wystawy jeździcie często? My byliśmy we Wro popatrzeć, jeździmy jeszcze do Katowic, Krakowa i Ustronia:)[/QUOTE] Ok. Jeździmy, jeździłyśmy częsciej....może do krakowa pojedziemy, ale jeszcze nie wiem. W niedzielę w Gdańsku byłysmy:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Kurcze Gdańsk to ... jakieś 600km w jedną stronę od nas:D także my tak bardziej lokalnie;) tym bardziej, że tylko oglądamy, bo wystawiać nie ma co;) Quote
Cienka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Kurcze Gdańsk to ... jakieś 600km w jedną stronę od nas:D także my tak bardziej lokalnie;) tym bardziej, że tylko oglądamy, bo wystawiać nie ma co;)[/QUOTE] Oj zawsze do Gdańska można przyjechać na wakacje i przy okazji zahaczyć krajową w Gdyni (w lipcu) lub międzynarodową w Sopocie (w sierpniu) :) Quote
lolka75 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 gratki dla Was i dla Aiko.... fantastyczne osiagniecie!!!! czekam na foteczki pozdrowienia z mokrej Hagi Quote
M&S Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='Cienka']Oj zawsze do Gdańska można przyjechać na wakacje i przy okazji zahaczyć krajową w Gdyni (w lipcu) lub międzynarodową w Sopocie (w sierpniu) :)[/QUOTE] Dokładnie tak!!!! [quote name='lolka75']gratki dla Was i dla Aiko.... fantastyczne osiagniecie!!!! czekam na foteczki pozdrowienia z mokrej Hagi[/QUOTE] Oooo, a kogo to moje piekne oczy widzą:crazyeye: Lolka:multi::multi: nareszcie!!!! Dzięki:) Fotki będę za ok. 2 tygodnie...mam nadzieję:roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Jeżdżę co roku do Sopotu i Gdańska choć na jeden dzień, bo uwielbiam te miasta:loveu:, ale akurat terminy się nie pokrywają;) Quote
M&S Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Jeżdżę co roku do Sopotu i Gdańska choć na jeden dzień, bo uwielbiam te miasta:loveu:, ale akurat terminy się nie pokrywają;)[/QUOTE] O widzisz, jak fajnie!!!! Quote
Recommended Posts