Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Hello deszczowo :roll:[/QUOTE]

Hello:lol:

[quote name='Buszki']Hejka wieczorowe :).[/QUOTE]

Hej, hej:multi:

[quote name='Cienka']Cześć Wilczaki :)

Pytanie do Buszki jak tam oczary kwitną?[/QUOTE]

Cześć Baski:p

tzn. gdzie?

[quote name='stokrotka.af']witanko wieczorne :lol: rozpadało się u nas i śnieg topnieje i brudno :shake:[/QUOTE]

Witanko:)

paskudna pogoda.....

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']No pogoda moglaby byc lepsza, znow pada..[/QUOTE]

Mogłaby.....

[quote name='dOgLoV']u nas tez pada cały dzień :roll: i po co nam był ten śnieg ....[/QUOTE]

Ja go nie chciałam:mad:

Posted

[quote name='Cienka']Cześć Wilczaki :)

Pytanie do Buszki jak tam oczary kwitną?[/QUOTE]

Nawet nie mają zamiaru kwitnąć :shake:.Może one też potrzebują trochę zimna żeby wiedzieć kiedy ich czas :razz:.

Posted

[quote name='Buszki']Nawet nie mają zamiaru kwitnąć :shake:.Może one też potrzebują trochę zimna żeby wiedzieć kiedy ich czas :razz:.[/QUOTE]

Szkoda, że nie kwitną, niech już coś zakwitnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Witanko :)
Gratulacje dla Aiko,warto jednak było przyjechać :) A ja dziękuję za miłe spotkanie i pogaduchy, sorki, że nie mogłam zostać aby wam kibicować w czasie występu ale musiałam lecieć do maluszków.

Jakie spojrzenie :)
[url]http://img39.imageshack.us/img39/1118/zmianarozmiaruimg2932.jpg[/url]

Posted

[quote name='jamnicze']Witanko :)
Gratulacje dla Aiko,warto jednak było przyjechać :) A ja dziękuję za miłe spotkanie i pogaduchy, sorki, że nie mogłam zostać aby wam kibicować w czasie występu ale musiałam lecieć do maluszków.

Jakie spojrzenie :)
[URL]http://img39.imageshack.us/img39/1118/zmianarozmiaruimg2932.jpg[/URL][/QUOTE]

Witanko:)

nas sedziowała P. Larska i po 15.00 bylismy po wszystkim;)
Pewnie, że było warto, szkoda tylko, że mój plan spacerowy wywiało..............

Do gdańska, zawsze!!!

Ja też się cieszę z naszego spotkania:lol::lol:

A spojrzenie, no wiesz, tygrysie:evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Szkoda, że nie kwitną, niech już coś zakwitnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Coś tam próbuje,ale nie oczary ;).Mam takie drzewko owocowe,krzyżówka cośtam-cośtam i ono ma zielone listki i białe kwiatki,tylko trochę je przymroziło ostatnio.

Posted

[quote name='Cienka']Pytam o oczary Buszki bo w tamtym roku jakoś teraz zaczynały kwitnąć (mimo, Ze zima była zimowa a nie jesienna jak w tym roku)[/QUOTE]

domysliłam się:razz:

[quote name='Tekla64']u mnie zawziecie chce pigwa zakwitnac wystarczy?[/QUOTE]

Fajnie, u Was to prawie wiosna;) a u nas masakra...padało w nocy, a teraz wszystko płynie i slisko jak piorun.....:angryy:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']To i my się witamy:lol:
Nie będziemy ściemniać, że przeczytamy całe 390 stron:evil_lol: ale teraz będziemy odwiedzać na pewno ;)[/QUOTE]

Hello!!!

jak miło, witamy serdecznie:):)

Nie ma takiego obowiązku;)

Zapraszamy!!!!

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jak będzie chwila to coś poczytamy;) na wystawy jeździcie często? My byliśmy we Wro popatrzeć, jeździmy jeszcze do Katowic, Krakowa i Ustronia:)[/QUOTE]

Ok.
Jeździmy, jeździłyśmy częsciej....może do krakowa pojedziemy, ale jeszcze nie wiem.
W niedzielę w Gdańsku byłysmy:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Kurcze Gdańsk to ... jakieś 600km w jedną stronę od nas:D także my tak bardziej lokalnie;) tym bardziej, że tylko oglądamy, bo wystawiać nie ma co;)[/QUOTE]

Oj zawsze do Gdańska można przyjechać na wakacje i przy okazji zahaczyć krajową w Gdyni (w lipcu) lub międzynarodową w Sopocie (w sierpniu) :)

Posted

[quote name='Cienka']Oj zawsze do Gdańska można przyjechać na wakacje i przy okazji zahaczyć krajową w Gdyni (w lipcu) lub międzynarodową w Sopocie (w sierpniu) :)[/QUOTE]

Dokładnie tak!!!!

[quote name='lolka75']gratki dla Was i dla Aiko.... fantastyczne osiagniecie!!!!
czekam na foteczki
pozdrowienia z mokrej Hagi[/QUOTE]

Oooo, a kogo to moje piekne oczy widzą:crazyeye: Lolka:multi::multi: nareszcie!!!!

Dzięki:)

Fotki będę za ok. 2 tygodnie...mam nadzieję:roll:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jeżdżę co roku do Sopotu i Gdańska choć na jeden dzień, bo uwielbiam te miasta:loveu:, ale akurat terminy się nie pokrywają;)[/QUOTE]

O widzisz, jak fajnie!!!!