Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']Witam :).
U nas wreszcie przestało padać :multi:.Ciekawe na jak długo :roll:?[/QUOTE]
U nas wczoraj ladnie a dzis +7 i piekne slonce zapowiadaja :) bo ostatnio to tylko padalo...

Posted

[quote name='deer_1987']U nas wczoraj ladnie a dzis +7 i piekne slonce zapowiadaja :) bo ostatnio to tylko padalo...[/QUOTE]

E,to lepiej macie,bo u nas słoneczka nie przewiduję.Ale to nic,żeby tylko nie padało ;).

Posted

[url]http://img543.imageshack.us/img543/3126/resizeofdsc00048.jpg[/url] jakie one kochane :loveu::loveu::loveu::loveu: szkoda ze Pepsiak z Ibrunia nie chca sie tak tulić :roll:

Posted

no fajowo chlopaki wygladaja
po raz pierwszy mnie sie trafilo ze te starsze z pierwszego miotu opiekuja sie tymi z drugiego, bawia sie z nimi, myja , znosza myszy i nie fukaja na nie przy zarciu, dobrze se ta raza mamuska wychowala hihihi

sa to piekne obrazki niepowtarzalne

a umyte przez psy kociska sa strasznie zaplute i posklejane hihihi zwlaszcza jak sie ma takie brody to nie da sie kociska ladnie i czysto zrobic

Posted

[COLOR=olive][B][FONT=Georgia]ale super się do siebie tulą :loveu::loveu::loveu: prawdziwa miłość zakwitła między nimi...nic nie szkodzi że troszkę pedalska ;)[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

Hello, u nas pogoda do duszy...wieczorem lał deszcz a i w ciagu dnia ładnie nie było. Monitor w laptopie mi się zepsuł....jest baardzo ciemny i nic w nim nie widzę, a w stacjonarnym nie mogę zrobic multicytatu.......jestem zła.

Posted

[quote name='M&S']Hello, u nas pogoda do duszy...wieczorem lał deszcz a i w ciagu dnia ładnie nie było. Monitor w laptopie mi się zepsuł....jest baardzo ciemny i nic w nim nie widzę, a w stacjonarnym nie mogę zrobic multicytatu.......jestem zła.[/QUOTE]

..... bo to wszystko przez tą pogodę :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']..... bo to wszystko przez tą pogodę :angryy:[/QUOTE]

Tak, zgadzam się.....

[quote name='Buszki']No,najlepiej zgonić na pogodę ;).U nas znowu zaczęło wiać,więc pewnie z telewizją i internetem będzie problem :angryy:.Pogoda....[/QUOTE]

U nas ciepło jak na przedwiośniu, ale nie ma słońca:shake:

[quote name='deer_1987']A u nas znow dzis pada... :mad:[/QUOTE]

U nas na szczęście nie....

[quote name='Tekla64']u nas tyz wieje i psada i jest brzydko maziscie nawet kudlata ma caly brzuchol ufajdany[/QUOTE]

Aiko też łapy w blocie i końcówki futra brudne....