Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atrisko']O amunicji wypisujecie znaczy w większości psiuniunie nie lubią tego typu rozrywek? Moje maleństwo przygniecione w objęciach pańci najgorsze chwile spędziło...tzn okolice północy a nie że niby ja taka najgorsza....w jednej ręce miałam "futro" w drugiej szampan i dotrwałyśmy....a potem psica wersalkę mi podnosiła bo pod spodem się zakamuflowała...całe szczęście że już najbardziej znienawidzona przez psiaki noc za nami....a 4 lipca to u nas nie świętują...
....zdrówka dla Cukiereczków...żeby nóżka nie bolała i żeby humorek dopisywał i żeby pogoda samopoczucie poprawiała...[/QUOTE]

Powiem tak, Aiko nie przepada za takimi atrakcjami.....

Dzięki Jolu:)

[quote name='andromeda']Wszystkiego dobrego w nowym roku !![/QUOTE]

Dziękujemy:multi:

[quote name='Buszki']Witanko :).[/QUOTE]

Doberek:p

[quote name='Asiaczek']Pojedziesz, pojedziesz:)
Juz niedługo;)

pzdr.[/QUOTE]

Dokładnie tak;)

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć kocio psia rodzinko :lol:

Śliczna kicia :loveu:
[URL]http://img835.imageshack.us/img835/9226/zmianarozmiaruimg2702a.jpg[/URL]

Ja z kotów rasowych to lubię syberyjskie, brytyjskie, birmańskie, norweskie leśne.
MC i ragdolle jakoś do mnie nie przemawiają, a wszystkie "gołe chudzielce" typu rexy itp. to dla mnie wielkie nieporozumienie. A i tak uważam że najfajniejsze są zwykłe dachowce. :lol:

Pzdr

Posted

[quote name='bety']Cześć kocio psia rodzinko :lol:

Śliczna kicia :loveu:
[URL]http://img835.imageshack.us/img835/9226/zmianarozmiaruimg2702a.jpg[/URL]

Ja z kotów rasowych to lubię syberyjskie, brytyjskie, birmańskie, norweskie leśne.
MC i ragdolle jakoś do mnie nie przemawiają, a wszystkie "gołe chudzielce" typu rexy itp. to dla mnie wielkie nieporozumienie. A i tak uważam że najfajniejsze są zwykłe dachowce. :lol:

Pzdr[/QUOTE]

Cześć Amerykanko:multi::multi:

prawda, że śliczna:loveu:, a dachowce są super, potwierdzam:lol::lol:

[quote name='Tekla64']po dosc fajnym wrecz pieknym dniu mamy urywanie glowy i deszcz
moze jednak jutro znowu bedzie fajnie[/QUOTE]

U nas nie wiało, było słonecznie i miło:)

Posted

[quote name='jamnicze']U nas też ciągle tylko pada i pada, a właściwie, to pokapuje, bo tego nawet deszczem nie można nazwać, ale niestety cały czas jest mokro.[/QUOTE]

To kiepska pogoda i nie chce się spacerować....

Posted

[quote name='M&S']To kiepska pogoda i nie chce się spacerować....[/QUOTE]
Ani mi, ani Saidi. Zresztą przaz te wystrzały ona nie chce w ogóle iść w kierunku łączki. Tylko siiii i myk do domku.

Posted

[quote name='jamnicze']Ani mi, ani Saidi. Zresztą przaz te wystrzały ona nie chce w ogóle iść w kierunku łączki. Tylko siiii i myk do domku.[/QUOTE]

Nie dziwię się......

Posted

A ja dzisiaj w nocy,przez wichurę, straciłam kolejną doniczkę.Bo mimo stycznia nadal mam (miałam) kwiaty na parapecie,zewnętrznym :diabloti:.Teraz został mi tylko jeden :roll: i dwie pelargonie na ławeczce :evil_lol:.

Posted

[quote name='Buszki']A ja dzisiaj w nocy,przez wichurę, straciłam kolejną doniczkę.Bo mimo stycznia nadal mam (miałam) kwiaty na parapecie,zewnętrznym :diabloti:.Teraz został mi tylko jeden :roll: i dwie pelargonie na ławeczce :evil_lol:.[/QUOTE]

U nas też duło paskudnie.....

[quote name='Tekla64']ooo kurcze a ja zapomnialam o swoich pelargoniach hihihi zaraz lece zobaczyc czy da sie jeszcze cos uratowac
wieje dalej ale jakos calkiem znosnie jest[/QUOTE]

Leć może jeszcze coć uratujesz;) Moje stoją na tarasie...jeszcze:roll:

[quote name='Błyskotka']U mnie również od rana leje :(.[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']U nas nie pada ale jest bardzo pochmurnie :roll:[/QUOTE]

U nas nie pada, ale jest szaro-buro:shake:

[quote name='jamnicze']U nas też dmucha. Ale najpierw kawka, a później spacerek i karmienie maluszków, .... no i niestety do pracy.[/QUOTE]

Ja też kawusię sobie popijam:p

Posted

witamy :)

najgorsze w stzelaniu jest to, że kilka dni przed sylwkiem strzelają a w samego Sylwka od południa :( Ja nie mówię że jak chcą to o 24 i koniec, a nie tyle czasu. Bo o ile mam sposób na najwięszy hałas tak nie mogę przewidzieć kiedy coś wystrzeli. Na szczęście psiaki coraz bardziej odwrażliwione...

kiedy nowe fotki?

Posted

[quote name='kalyna']witamy :)

najgorsze w stzelaniu jest to, że kilka dni przed sylwkiem strzelają a w samego Sylwka od południa :( Ja nie mówię że jak chcą to o 24 i koniec, a nie tyle czasu. Bo o ile mam sposób na najwięszy hałas tak nie mogę przewidzieć kiedy coś wystrzeli. Na szczęście psiaki coraz bardziej odwrażliwione...

kiedy nowe fotki?[/QUOTE]

Hello,

U nas tak samo strzelają jeszcze długo przed Sylwesterm.....

Fotki, nie wiem. Mam jeszcze zwystawy w Nowym Dworze. Domowych nie robę, bo tak ciemno jest.....

Posted

[quote name='jamnicze']A u nas pierwszy raz tej zimy padał deszcz ze śniegiem[/QUOTE]

U nas nawet śnieg leżał przez parę minut,ale to przed świętami ;).