M&S Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 [quote name='Atrisko']O amunicji wypisujecie znaczy w większości psiuniunie nie lubią tego typu rozrywek? Moje maleństwo przygniecione w objęciach pańci najgorsze chwile spędziło...tzn okolice północy a nie że niby ja taka najgorsza....w jednej ręce miałam "futro" w drugiej szampan i dotrwałyśmy....a potem psica wersalkę mi podnosiła bo pod spodem się zakamuflowała...całe szczęście że już najbardziej znienawidzona przez psiaki noc za nami....a 4 lipca to u nas nie świętują... ....zdrówka dla Cukiereczków...żeby nóżka nie bolała i żeby humorek dopisywał i żeby pogoda samopoczucie poprawiała...[/QUOTE] Powiem tak, Aiko nie przepada za takimi atrakcjami..... Dzięki Jolu:) [quote name='andromeda']Wszystkiego dobrego w nowym roku !![/QUOTE] Dziękujemy:multi: [quote name='Buszki']Witanko :).[/QUOTE] Doberek:p [quote name='Asiaczek']Pojedziesz, pojedziesz:) Juz niedługo;) pzdr.[/QUOTE] Dokładnie tak;) Quote
bety Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Cześć kocio psia rodzinko :lol: Śliczna kicia :loveu: [URL]http://img835.imageshack.us/img835/9226/zmianarozmiaruimg2702a.jpg[/URL] Ja z kotów rasowych to lubię syberyjskie, brytyjskie, birmańskie, norweskie leśne. MC i ragdolle jakoś do mnie nie przemawiają, a wszystkie "gołe chudzielce" typu rexy itp. to dla mnie wielkie nieporozumienie. A i tak uważam że najfajniejsze są zwykłe dachowce. :lol: Pzdr Quote
Tekla64 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 po dosc fajnym wrecz pieknym dniu mamy urywanie glowy i deszcz moze jednak jutro znowu bedzie fajnie Quote
M&S Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 [quote name='bety']Cześć kocio psia rodzinko :lol: Śliczna kicia :loveu: [URL]http://img835.imageshack.us/img835/9226/zmianarozmiaruimg2702a.jpg[/URL] Ja z kotów rasowych to lubię syberyjskie, brytyjskie, birmańskie, norweskie leśne. MC i ragdolle jakoś do mnie nie przemawiają, a wszystkie "gołe chudzielce" typu rexy itp. to dla mnie wielkie nieporozumienie. A i tak uważam że najfajniejsze są zwykłe dachowce. :lol: Pzdr[/QUOTE] Cześć Amerykanko:multi::multi: prawda, że śliczna:loveu:, a dachowce są super, potwierdzam:lol::lol: [quote name='Tekla64']po dosc fajnym wrecz pieknym dniu mamy urywanie glowy i deszcz moze jednak jutro znowu bedzie fajnie[/QUOTE] U nas nie wiało, było słonecznie i miło:) Quote
jamnicze Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 U nas też ciągle tylko pada i pada, a właściwie, to pokapuje, bo tego nawet deszczem nie można nazwać, ale niestety cały czas jest mokro. Quote
M&S Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 [quote name='jamnicze']U nas też ciągle tylko pada i pada, a właściwie, to pokapuje, bo tego nawet deszczem nie można nazwać, ale niestety cały czas jest mokro.[/QUOTE] To kiepska pogoda i nie chce się spacerować.... Quote
jamnicze Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='M&S']To kiepska pogoda i nie chce się spacerować....[/QUOTE] Ani mi, ani Saidi. Zresztą przaz te wystrzały ona nie chce w ogóle iść w kierunku łączki. Tylko siiii i myk do domku. Quote
M&S Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 [quote name='jamnicze']Ani mi, ani Saidi. Zresztą przaz te wystrzały ona nie chce w ogóle iść w kierunku łączki. Tylko siiii i myk do domku.[/QUOTE] Nie dziwię się...... Quote
Buszki Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A ja dzisiaj w nocy,przez wichurę, straciłam kolejną doniczkę.Bo mimo stycznia nadal mam (miałam) kwiaty na parapecie,zewnętrznym :diabloti:.Teraz został mi tylko jeden :roll: i dwie pelargonie na ławeczce :evil_lol:. Quote
Tekla64 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ooo kurcze a ja zapomnialam o swoich pelargoniach hihihi zaraz lece zobaczyc czy da sie jeszcze cos uratowac wieje dalej ale jakos calkiem znosnie jest Quote
łamAga Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 U nas nie pada ale jest bardzo pochmurnie :roll: Quote
jamnicze Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 U nas też dmucha. Ale najpierw kawka, a później spacerek i karmienie maluszków, .... no i niestety do pracy. Quote
M&S Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='Buszki']A ja dzisiaj w nocy,przez wichurę, straciłam kolejną doniczkę.Bo mimo stycznia nadal mam (miałam) kwiaty na parapecie,zewnętrznym :diabloti:.Teraz został mi tylko jeden :roll: i dwie pelargonie na ławeczce :evil_lol:.[/QUOTE] U nas też duło paskudnie..... [quote name='Tekla64']ooo kurcze a ja zapomnialam o swoich pelargoniach hihihi zaraz lece zobaczyc czy da sie jeszcze cos uratowac wieje dalej ale jakos calkiem znosnie jest[/QUOTE] Leć może jeszcze coć uratujesz;) Moje stoją na tarasie...jeszcze:roll: [quote name='Błyskotka']U mnie również od rana leje :(.[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']U nas nie pada ale jest bardzo pochmurnie :roll:[/QUOTE] U nas nie pada, ale jest szaro-buro:shake: [quote name='jamnicze']U nas też dmucha. Ale najpierw kawka, a później spacerek i karmienie maluszków, .... no i niestety do pracy.[/QUOTE] Ja też kawusię sobie popijam:p Quote
kalyna Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 witamy :) najgorsze w stzelaniu jest to, że kilka dni przed sylwkiem strzelają a w samego Sylwka od południa :( Ja nie mówię że jak chcą to o 24 i koniec, a nie tyle czasu. Bo o ile mam sposób na najwięszy hałas tak nie mogę przewidzieć kiedy coś wystrzeli. Na szczęście psiaki coraz bardziej odwrażliwione... kiedy nowe fotki? Quote
M&S Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='kalyna']witamy :) najgorsze w stzelaniu jest to, że kilka dni przed sylwkiem strzelają a w samego Sylwka od południa :( Ja nie mówię że jak chcą to o 24 i koniec, a nie tyle czasu. Bo o ile mam sposób na najwięszy hałas tak nie mogę przewidzieć kiedy coś wystrzeli. Na szczęście psiaki coraz bardziej odwrażliwione... kiedy nowe fotki?[/QUOTE] Hello, U nas tak samo strzelają jeszcze długo przed Sylwesterm..... Fotki, nie wiem. Mam jeszcze zwystawy w Nowym Dworze. Domowych nie robę, bo tak ciemno jest..... Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Tez ponarzekam sobie.. co to ma byc tu leje, w wawie deszcz ze sniegiem :mad: Quote
Buszki Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A u nas i leje i wieje i licho wie co jeszcze :(. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 W TV mówili, aby pousuwac z okien to wszystko, co moze spaśc, bo w nocy przewiduja jakies straszne wichury... Pzdr. Quote
stokrotka.af Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Hello witanko po powrocie ;) meldujemy się u Was :multi: głaski dla futer :loveu: Quote
jamnicze Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A u nas pierwszy raz tej zimy padał deszcz ze śniegiem Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='jamnicze']A u nas pierwszy raz tej zimy padał deszcz ze śniegiem[/QUOTE] U nas nawet śnieg leżał przez parę minut,ale to przed świętami ;). Quote
łamAga Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Witamy w bardzo wietrzny i deczczowy piatek ( chociaz wydaje mi sie caly czas ze jest niedziela :evil_lol:) Quote
Recommended Posts