Tekla64 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 no uczta zdjeciowa z rana piekne wszytskie i te lesne i te z wystawy i Borys domowy Aiko mnie sie bardziej podoba a pomek malutki hihihi Quote
M&S Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ten mały rudzielec wygląda jak taka zabawka co chodzi, szczeka i robi fikołki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] I jeszcze ząbki potrafi pokazać...ale jest cuuudny:loveu: [quote name='Tekla64']no uczta zdjeciowa z rana piekne wszytskie i te lesne i te z wystawy i Borys domowy Aiko mnie sie bardziej podoba a pomek malutki hihihi[/QUOTE] Dziękować:lol: Quote
Buszki Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Witam się wieczorkowo :). Aiko jest śliczny :loveu:.I taki puchaty...akurat na długie zimowe wieczory,do przytulenia :). Quote
stokrotka.af Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 nio to ja się wpraszam na to przytulanko :evil_lol: :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ten mały rudzielec wygląda jak taka zabawka co chodzi, szczeka i robi fikołki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Hahaha, trafne:) Pzdr. Quote
M&S Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='dOgLoV']Witamy się :lol:[/QUOTE] Helllo, hello:multi: [quote name='Buszki']Witam się wieczorkowo :). Aiko jest śliczny :loveu:.I taki puchaty...akurat na długie zimowe wieczory,do przytulenia :).[/QUOTE] Witanko, tak tylko troszkę ciężka ta przytulanka:evil_lol: [quote name='stokrotka.af']nio to ja się wpraszam na to przytulanko :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] Zapraszam:lol: [quote name='Asiaczek']Hahaha, trafne:) Pzdr.[/QUOTE] dokładnie.....:p Quote
M&S Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 [quote name='deer_1987']Czesc wieczorne![/QUOTE] Cześć poranne:) Quote
Tekla64 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 jesienne dzien dobry , choc nie jest zle hihihi Quote
M&S Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 [quote name='Tekla64']jesienne dzien dobry , choc nie jest zle hihihi[/QUOTE] Taką jesień lubię:) Quote
Buszki Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Witam się wiosennie.Słoneczko świeci,ciepły wiatr wieje...chyba pójdę na kolejny spacer ;). Quote
M&S Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 [quote name='Buszki']Witam się wiosennie.Słoneczko świeci,ciepły wiatr wieje...chyba pójdę na kolejny spacer ;).[/QUOTE] Oooo, mamy wiosnę, suuper!!!!!:) Miłego spaceru. Quote
Błyskotka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Hejka :). Życzę miłego weekendu :). Quote
M&S Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 [quote name='Błyskotka']Hejka :). Życzę miłego weekendu :).[/QUOTE] Hej, hej:) Dzięki i wzajemnie!!! [quote name='unikatowydiament']witamy się serdecznie:)[/QUOTE] Witanko:):) Quote
bety Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='M&S']:-(:-(:-([B]Maniek 12.09.2010-08.11.2011:-([/B]:-(:-( Nasz Maniuś umarł wczoraj wieczorem........................... .[/QUOTE] Tak mi strasznie przykro :-( Dla Mańka [*] [quote name='M&S'][COLOR=#ff0000]u[/COLOR]przejmie donoszę, że dziś :loveu:[B]:loveu:Aiko w Nitrze dostał- CAC, CACIB i BOB:multi::multi::multi::multi::multi:[/B] wczoraj dostał bardzo dobrą.... Wygrał z keesem, który wczoraj dostał BOBa..... Bardzo się cieszę!!!!![/QUOTE] [CENTER][COLOR=red][B]GRATULACJE !!!!![/B][/COLOR][/CENTER] Miłego dzionka :) Pzdr Quote
stokrotka.af Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 a my się witamy popołudniowo-wieczornie po pracy :evil_lol: mizianka dla futer :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Wszyscy chwalicie pogode, a u mnie był baaaaardzo silny wiatr. Jakos czuję się tak niemrawo... ciekawe, czy to zapowiedx zmiany frontu...? pzdr. Quote
M&S Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 [quote name='bety']Tak mi strasznie przykro :-( Dla Mańka [*] [CENTER][COLOR=red][B]GRATULACJE !!!!![/B][/COLOR][/CENTER] Miłego dzionka :) Pzdr[/QUOTE] Mi też jest przykro..... Gratki przyjęte:lol:, dzięki. [quote name='stokrotka.af']a my się witamy popołudniowo-wieczornie po pracy :evil_lol: mizianka dla futer :evil_lol:[/QUOTE] Witamy się wieczorkiem:lol: [quote name='Asiaczek']Wszyscy chwalicie pogode, a u mnie był baaaaardzo silny wiatr. Jakos czuję się tak niemrawo... ciekawe, czy to zapowiedx zmiany frontu...? pzdr.[/QUOTE] U nas az tak bardzo nie wiało..... Quote
taxelina Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Czesc nocne! Wieje, leje... co za pogoda :roll: Quote
M&S Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 [quote name='deer_1987']Czesc nocne! Wieje, leje... co za pogoda :roll:[/QUOTE] Cześć ranne:) Też wieje i ponuro....a co Ty tak po nocy?! Quote
taxelina Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Jedyna taka noc w tygodniu, bo Tz wstaje do pracy na noc... U nas leje znow :( i urywa glowe.. Quote
łamAga Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 witamy :multi: U nas nie pada za to jest bardzo słonecznie :lol: ale wieje nieźle :lol: Quote
M&S Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Dopiero udało mi się wejść na dogo, serwer nie odpowiadał..... Wieje i u nas. Quote
Recommended Posts