Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tulasy']Piękne storczyki masz Aniu. A dlaczego Asia nie zrobiła zdjęć kocurkom i szpiculowi jak miała aparat ??????? REKLAMACJA
U mnie w parcy stroczyki kwitły juz drugi raz w tym roku. Teraz maja przerwę
Aniu kuruj się pilnie , od kiedy rehabilitacja ?
Basia[/QUOTE]

Dzięki Basiu:loveu:

robie, co w mojej mocy. W piątek idę na zdjęcie szwów i zobaczymy (lekarze niektórzy uwazają, że po zdjęciu mozna juz do pracy.....ja mam troche inny pogląd)

[quote name='Asiaczek'][B]Basik[/B], ja te zdjęcia zrobiłam dosłownie na 5 minut przed wyjściem od M&S. Tak się zagadałysmy, bo i Mania była. O kiciach pisałam wczesniej, że olały mnie (nie dosłownie, lecz towarzysko:)), a Aiko najpierw wiercił się, potem poszedł spać, a my rozmawiałysmy... hahaha... Może w najbliższy czwartek nadrobię, ale nie obiecuję:)

Pzdr.[/QUOTE]

To wszystko prawda....

Posted

Cudne masz storczyki (tfu tfu). :loveu:

[quote name='Tekla64']jak masz taka reke to do hoi polecam tyz sansewerie [ te szable] tez rosna se same z siebie byle czasem je podlac hihihi a wrocily do lask i staly sie modne[/QUOTE]

Ostatnio wiele "starych" kwiatków wraca do łask. :) Już miałam chętnych na kilka moich staroci - takich co mają właściwości lecznicze. :p

Pzdr

Posted

ja tyz sie juz nie za mocno przejmuje moimi bo jak sie przejmowalam to czesc padla se byla

dobry dzionek mimo ze jesienny
u mnie wczoraj cudne stada zurawi juz nie w kluczach ale stadem w gore po kole sie piely i lecialy na zachod krzyczac strasznie, a dzis z rana gesi kontynuowaly swoj zachodni lot

Posted

zajrzyjcie tu, proszę.....

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/216788-Pogryzione-psie-dziecko-nie-ma-nic-nawet-imienia-psie-chrzciny-zapraszamy-do-31.10?p=17885846#post17885846[/URL]

Posted

[quote name='M&S']zajrzyjcie tu, proszę.....

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/216788-Pogryzione-psie-dziecko-nie-ma-nic-nawet-imienia-psie-chrzciny-zapraszamy-do-31.10?p=17885846#post17885846[/URL][/QUOTE]

jakie piękne to szczenie :loveu: tylko dlaczego ktos je tak skrzywdził :-(