taxelina Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Asiaczek']O, to juz koniec wizyty...? Szybko mineła... Pzdr.[/QUOTE] niedziela-piatek Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Tak, wiem. Ale szybko mineły te dni... eh... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak, wiem. Ale szybko mineły te dni... eh... Pzdr.[/QUOTE] No szybko ale tez w sumie tylko wtorek i dzis nic nie robimy, tak to ciagle cos :P jutro zaczne zmiejszac zdjecia z pierwszej wycieczki Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Będę wypatrywała Waszych wspólnych fotek:) pzdr. Quote
lolka75 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 witajcie Kochani:loveu: jak mija sobota? u nas mokro i sennie Quote
Asiaczek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [B]M&S[/B] wyjechały. Będą w domku chyba w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek rano... pzdr. Quote
łamAga Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witamy sie w sloneczną aczkolwiek chlodna sobote :lol: Quote
taxelina Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 z kazdym dniem coraz ciezej w ogole sie dostac na dogo.. Quote
M&S Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Dzień dobry:) Wróciłyśmy, wyjazd był bardzo udany:lol::lol:, ale nie mogłam się dostać na dogo:shake: Na wyborach byłyśmy!!!! szkoda, że będzie druga tura:mad: Quote
Mudik Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Maks i Spark']Dzięki, musi być miły;)[/QUOTE] A gdzie to Was wywiało? O doczytałam,że wyjazd był bardzo udany to super, a u nas zdjęcia Unguni:-) Quote
M&S Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Mudik']A gdzie to Was wywiało? O doczytałam,że wyjazd był bardzo udany to super, a u nas zdjęcia Unguni:-)[/QUOTE] Cześć Mudiku:) Jeździłyśmy sobie po kraju i troszkę poza krajem..... już lecę!!! Quote
łamAga Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='deer_1987']z kazdym dniem coraz ciezej w ogole sie dostac na dogo..[/QUOTE] ja też mialam z tym problem ale zainstalowalam sobie Opere i nawet szybko dogo mi wchodzi :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry:) Wróciłyśmy, wyjazd był bardzo udany:lol::lol:, ale nie mogłam się dostać na dogo:shake: Na wyborach byłyśmy!!!! szkoda, że będzie druga tura:mad:[/QUOTE] No, ja tez załuję, że będzie II tura; szkoda kasy... A kiedy zdacie sprawozdanie z wyjazdu? Jak pogoda, trasa itp, itd...? pzdr. Quote
M&S Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Asiaczek']No, ja tez załuję, że będzie II tura; szkoda kasy... A kiedy zdacie sprawozdanie z wyjazdu? Jak pogoda, trasa itp, itd...? pzdr.[/QUOTE] Sprawozdanie będzie wkrótce;) Mamy trochę roboty, a jeszcze Mania ma dziś egzamin...... Quote
taxelina Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Maks i Spark'] Wróciłyśmy, wyjazd był bardzo udany:lol::lol:, ale nie mogłam się dostać na dogo:shake: [/QUOTE] Super ze jestescie!!! [quote name='dOgLoV']ja też mialam z tym problem ale zainstalowalam sobie Opere i nawet szybko dogo mi wchodzi :evil_lol:[/QUOTE] firefox mam :D Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Maks i Spark']Sprawozdanie będzie wkrótce;) Mamy trochę roboty, a jeszcze Mania ma dziś egzamin......[/QUOTE] Dobra, poczekamy:) Za Manię zaciskam:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Maks i Spark']Sprawozdanie będzie wkrótce;) Mamy trochę roboty, a jeszcze Mania ma dziś egzamin......[/QUOTE] Dobra, poczekamy:) Za Manię:kciuki: Pzdr. Quote
jonQuilla Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::loveu: troszkę mnie nie było więc się przyszłam pokazać i życzę Wam przy okazji miłego wieczoru :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jamnicze Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Maks i Spark']Sprawozdanie będzie wkrótce;) Mamy trochę roboty, a jeszcze Mania ma dziś egzamin......[/QUOTE] Trzymam kciuki za wyniki z egzaminu :) Quote
Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Mam nadzieję, że egzamin zaliczony...:) Pzdr. Quote
Recommended Posts