NATKA Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Maks i Spark']Pewnie kiedys będą, ale Maks nie lubi być fotografowany i najładniej wtedy wychodzi tylnia jego część ciała;)[/QUOTE] To trzeba Maksia podstępem znienacka na śpiąco upolować ;););) Quote
M&S Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='NATKA']To trzeba Maksia podstępem znienacka na śpiąco upolować ;););)[/QUOTE] Tak trzeba będzie zrobić;) Quote
łamAga Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Witamy , parnie i burzowo :roll: ta pogoda nas wykonczy , oddychac nie ma czym o energii na psie spacerki nie wspominając :roll: Quote
Taja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='dOgLoV']Witamy , parnie i burzowo :roll: ta pogoda nas wykonczy , oddychac nie ma czym o energii na psie spacerki nie wspominając :roll:[/QUOTE] Parno i duszno jest to fakt, ale spacer w parku dziś i tak zaliczyłyśmy :-) Quote
NATKA Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Maks i Spark']Tak trzeba będzie zrobić;)[/QUOTE] U mnie to zawsze działa hi hi :smile: Quote
M&S Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='dOgLoV']Witamy , parnie i burzowo :roll: ta pogoda nas wykonczy , oddychac nie ma czym o energii na psie spacerki nie wspominając :roll:[/QUOTE] na dworzu jak w saunie;) nie wykończy nas, dobrze będzie:p [quote name='Taja']Parno i duszno jest to fakt, ale spacer w parku dziś i tak zaliczyłyśmy :-)[/QUOTE] My niezbyt długo chodziliśmy, ale w tym wieku musimy sie troszkę oszczędzać:) [quote name='NATKA']U mnie to zawsze działa hi hi :smile:[/QUOTE] To u nas pewnie też:cool3: Quote
NATKA Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A co ma nie zadziałać :eviltong: Dobrej nocki życzę :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Małe szpicki, kot (czarny!), buldogi, spacerki, ćwiczenia i zabawy... Eh, jaki fajny czas... pzdr. Quote
taxelina Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Witam w pochmurny dzien! Dzisiaj do weta z kroliczkiem... Wam zycze milego dnia!! Quote
M&S Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='NATKA']A co ma nie zadziałać :eviltong: Dobrej nocki życzę :loveu:[/QUOTE] A ja dobrego dnia:) [quote name='Asiaczek']Małe szpicki, kot (czarny!), buldogi, spacerki, ćwiczenia i zabawy... Eh, jaki fajny czas... pzdr.[/QUOTE] Fajny.... [quote name='deer_1987']Witam w pochmurny dzien! Dzisiaj do weta z kroliczkiem... Wam zycze milego dnia!![/QUOTE] Witamy słonecznie i cieplutko. Zdrówka królisiowi życzymy!!!!! Quote
NATKA Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Dzień Doberk Tobie również :lol: Wymiziaj weterana :p Quote
Angelika_Roser Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Dzień dobry kochane wilczusie :lol:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
M&S Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='NATKA']Dzień Doberk Tobie również :lol: Wymiziaj weterana :p[/QUOTE] Hello:) Wymiziany:loveu: [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Dzień dobry kochane wilczusie :lol:[/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE] Cześć kitki:lol: Piękny banerek!!!!! Quote
Angelika_Roser Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Dziękuje :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
M&S Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Dziękuje :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER][/QUOTE] :):) bardzo proszę Quote
M&S Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='deer_1987']Jak Maks znosi samotnosc?[/QUOTE] W jego wieku, to trudno ocenić. Bardzo dużo śpi, ale zrobił się baardzo przytulaśny i wylewny, jak na swoją psią osobę;) Witanko piątkowe:):):) Quote
Angelika_Roser Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy :lol:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Asiaczek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Będziecie dzisiaj na Sekcji? Bo ja się przymierzałam, żeby oblać Nitrę, ale w taką duchotę nie dam rady... tym bardziej, że tam jest zawsza taka duchota i gorąc... Pzdr. Quote
jonQuilla Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::multi::loveu: miłego dnia życzę Wam :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='gosiaja']miłego piątku :)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy :lol:[/FONT][/B] [/CENTER][/QUOTE] My również!!! [quote name='Asiaczek']Będziecie dzisiaj na Sekcji? Bo ja się przymierzałam, żeby oblać Nitrę, ale w taką duchotę nie dam rady... tym bardziej, że tam jest zawsza taka duchota i gorąc... Pzdr.[/QUOTE] Nie nas nie będzie. [quote name='deer_1987']Milego piatku :)[/QUOTE] Mam nadzieję, że będzie miły:) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::multi::loveu: miłego dnia życzę Wam :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Hello, hello dziękować, dziękować!!!! Quote
taxelina Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 u nas troche ostatnich porzadkow bo w niedziele rodzice przylatuja :P Quote
NATKA Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Hello, Nie tylko Maksiu podsypia, Ares też doszedł do wniosku że najlepszy sposób na upały to je przespać :p Quote
Recommended Posts