M&S Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='jamnicze']Ale z niej łobuzica :) [URL]http://www.repage3.de/memberdata/kirengeshoma/EMELY28022010.png[/URL] Dzisiaj znowu nas zasypało, a już po południu było tak suchutko na chodnikach ...[/QUOTE] O tak, dziewczynka z charakterkiem;) U nas wiało i było bardzo nieprzyjemnie... [quote name='NATKA']Wiadomo, różne rzeczy mogą się zdarzyć ale wiesz na geny nic nie poradzisz :p i w tym momencie proponuje spojrzeć na Sparkusia i na fotkę Desny - na pewno będą z nich fajniutkie szpicki wilczkowe. Mamusia piękna, tatuś przystojny więc dzieciaczki muszą być śliczne - bo w końcu udział sąsiada nie wchodzi w grę hi hi ;););)[/QUOTE] .......sąsiada nie było, mogę zaświadczyć;);) Quote
M&S Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='jamnicze']Ale z niej łobuzica :) [URL]http://www.repage3.de/memberdata/kirengeshoma/EMELY28022010.png[/URL] Dzisiaj znowu nas zasypało, a już po południu było tak suchutko na chodnikach ...[/QUOTE] O tak, dziewczynka z charakterkiem;) U nas wiało i było bardzo nieprzyjemnie... [quote name='NATKA']Wiadomo, różne rzeczy mogą się zdarzyć ale wiesz na geny nic nie poradzisz :p i w tym momencie proponuje spojrzeć na Sparkusia i na fotkę Desny - na pewno będą z nich fajniutkie szpicki wilczkowe. Mamusia piękna, tatuś przystojny więc dzieciaczki muszą być śliczne - bo w końcu udział sąsiada nie wchodzi w grę hi hi ;););)[/QUOTE] .......sąsiada nie było, mogę zaświadczyć;);) Quote
J.G Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wpadam tu bardzo często,ale logowanie i pisanie postów które idą w kosmos doprowadza mnie do białej gorączki... Quote
NATKA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jak nie było sąsiada to i zagrożenia nie ma i będą tylko cudności wilczkowe ;) Wilczki ale Was echo dopadło ho ho :p Quote
bety Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Fajne maluszki - szkoda że tak szybko rosną - mogły by takie zostać. Pzdr Quote
M&S Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 No nie, dogo zupełnie zwariowało...nie chciało wysłać, a teraz widzę, że jest wielokrotność jednego posta!!!!!:angryy::angryy::angryy: [quote name='J.G']Wpadam tu bardzo często,ale logowanie i pisanie postów które idą w kosmos doprowadza mnie do białej gorączki...[/QUOTE] Cześć Jacku:lol::lol::lol: Nie tylko Ciebie, pociesz się:eviltong: [quote name='NATKA']Jak nie było sąsiada to i zagrożenia nie ma i będą tylko cudności wilczkowe ;) Wilczki ale Was echo dopadło ho ho :p[/QUOTE] Będą pięękne, bedą:multi::multi: ładne mi echo:diabloti::diabloti::diabloti::mad::mad: [quote name='bety']Fajne maluszki - szkoda że tak szybko rosną - mogły by takie zostać. Pzdr[/QUOTE] Jak są duże, to też są fajne :eviltong:, ale teraz.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tulasy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Witajcie Maxo-Sparki! Zaglądam,oglądam i tu i na stronie Friza .To jest wielka przyjemność ogladać takie maluchy od maleńkości. Super są. Chciałabym takiego, ale u mnie i tak jest zbyt tłoczno. Jak tak Max ?? Dziarski staruszek ??? Basia Quote
M&S Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='tulasy']Witajcie Maxo-Sparki! Zaglądam,oglądam i tu i na stronie Friza .To jest wielka przyjemność ogladać takie maluchy od maleńkości. Super są. Chciałabym takiego, ale u mnie i tak jest zbyt tłoczno. Jak tak Max ?? Dziarski staruszek ??? Basia[/QUOTE] Witaj Basiu:):):) cieszę sie, że jesteś:):) Mam nadzieję, że jakiś malutki szpiców do Was zawita...za pewien czas;):) Maks ma się całkiem dobrze:). Quote
M&S Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Malutka [B]EMELY:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B] [IMG]http://www.repage3.de/memberdata/kirengeshoma/EMELY03032010.png[/IMG] Quote
as_kate Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Witanko środowe :) Pięknie się maluchy rozwijają :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A mnie się najbardziej podoba srebrna Emely :loveu::loveu::loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
jonQuilla Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]na ostatnim zdjęciu Emely wygląda uroczo :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gosiaja Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 słonka życzę fajna jest ta kulka z liny muszę chłopakom też taką zrobić Quote
łamAga Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Nioooo Emely wymiata :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [quote name='as_kate']Witanko środowe :) Pięknie się maluchy rozwijają :loveu:[/QUOTE] Witanko czwartkowe:) Dzięki, fakt rosną fajnie:p Quote
M&S Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [quote name='as_kate']Witanko środowe :) Pięknie się maluchy rozwijają :loveu:[/QUOTE] Witanko czwartkowe:) Dzięki, fakt rosną fajnie:p Quote
gosiaja Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Witamy się w piątek i życzymy ładnej pogody :) Quote
M&S Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Cześć piątkowo:) nie mogłam dostać sie wczoraj na dogo:mad::angryy: A na miły początek dnia [B]EILEEN[/B] [IMG]http://www.repage3.de/memberdata/constanze_2/EILEEN04032010.png[/IMG] Quote
Recommended Posts