M&S Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Błyskotka']Same super wieści :).[/QUOTE] Tak :lol: [quote name='NATKA']Kamień z serca, bo już jakieś czarne myśli mi się po głowie zaczynały kłębić :cool1: Pozdrawiam cieplutko, wymiziaj te dwa futrzaki ode mnie, szczegóonie tego starszego :loveu:[/QUOTE] Rozganiamy czarne mysli ;) Dzięki wytarmoszę futra :lol: szczególnie starsze..... [quote name='Izabela124.']Super, że z Maksem już lepiej:multi:[/QUOTE] Ja też się cieszę :p [quote name='deer_1987']uff juz myslalam ze cos z Maksem..[/QUOTE] .....nic złego ;), a teraz śpi i chrapie :evil_lol: [quote name='jamnicze']Hip hip hura, Maksio wraca do zdrowia :multi:[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::loveu: A. Quote
Cavy Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 To super, ze wszystko w porządku :multi: Quote
M&S Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Cavy']To super, ze wszystko w porządku :multi:[/QUOTE] Taaak :lol::multi: Jak troszkę złapię więcej czasu to wpadnę z wizytą do Was :p A. Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]super że Maksiu wraca do zdrowia, oby tak dalej :) cześć :loveu::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Maks i Spark'][B]Kochani!!!!!![/B] Przepraszam za te kilka dni milczenia.......Byłam w kiepskiej kondycji :shake: [B]Maks[/B] ma się całkiem nieźle :) po serii antybiotyków w zastrzykach i tabletkach wczoraj miał zdjęte szwy :lol:. Na szczęście nie wykazuje zainteresowania swoim ogonem ;). Trzeba jeszcz poczekać troszkę, zmyć "srebro" i mam nadzieje, że żadne świństwo się do niego już nie przyczepi. Dziękuję, za pamięć i troskę o nas :loveu::loveu::loveu: A.[/QUOTE] :lol: Super wieści. Wracajcie szybciutko do zdrowia, nie lubimy tęsknić za Wami :razz: Quote
andromeda Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Noo az musze sie rozgadac :) takie wiesci!!! sama radosc:multi: Quote
M&S Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]super że Maksiu wraca do zdrowia, oby tak dalej :)[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć :loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] Cześć, tak już jest ok. :lol: [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: Super wieści. Wracajcie szybciutko do zdrowia, nie lubimy tęsknić za Wami :razz:[/QUOTE] Robię co w mojej mocy ;):loveu: [quote name='NATKA']Dobry Wieczorek :loveu:[/QUOTE] Dzień dobry :p [quote name='deer_1987']Tak dobry wieczor!![/QUOTE] Cześć :) [quote name='andromeda']Noo az musze sie rozgadac :) takie wiesci!!! sama radosc:multi:[/QUOTE] Tak, idzie ku dobremu :multi::lol: A. Quote
sunshine Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ufff ulga ;):loveu:. Na prawdę juz się bałam. Super że Maksiu dochodzi do siebie i czekamy na jekieś zdjęcia od Was i zdrowego już Maksika :multi: Quote
NATKA Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Był już dobry wieczorek to dzisiaj będzie Dzień Doberek :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Witamy się 13-stego w piątek :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Incunabula Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witam po kilkudniowej przerwie :loveu: ! Cieszę się, że u Maksia lepiej, pozdrowasy :) . Quote
jamnicze Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Miłego niedzielnego wieczoru życzę :) Quote
Błyskotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Hop ! Hop ! Hop ! Jak było w Kielcach ? Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :lol: Wpadłam się przywitać :p Znów każecie tęsknić za Wami :roll: Wyzdrowiałaś A? Coś mi się o uszy obiło słowo Kilce ;) Czyżby chodziło o wystawę :evil_lol: PS. U nas niespodzianka, zapraszam ;) Quote
NATKA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 HEJKA :multi::multi::multi: no co Wy Futrzaki się tak ukrywacie ;) pozdrowionka i miłego dzionka życze :loveu: Quote
M&S Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='sunshine']Ufff ulga ;):loveu:. Na prawdę juz się bałam. Super że Maksiu dochodzi do siebie i czekamy na jekieś zdjęcia od Was i zdrowego już Maksika :multi:[/QUOTE] Tak ja też bardzo się cieszę :) [quote name='NATKA']Był już dobry wieczorek to dzisiaj będzie Dzień Doberek :loveu:[/QUOTE] [quote name='gosiaja']spokojnego piątku :)[/QUOTE] [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Witamy się 13-stego w piątek :loveu:[/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :).[/QUOTE] [quote name='deer_1987']my tez sie witamy!![/QUOTE] Cześć, piątek 13-go przeszedł zwyczajnie :p [quote name='Incunabula']Witam po kilkudniowej przerwie :loveu: ! Cieszę się, że u Maksia lepiej, pozdrowasy :) .[/QUOTE] Witanko :) [quote name='jamnicze']Miłego niedzielnego wieczoru życzę :)[/QUOTE] Był leniwy ;) A. Quote
M&S Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Błyskotka']Hop ! Hop ! Hop ! Jak było w Kielcach ?[/QUOTE] [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: Wpadłam się przywitać :p Znów każecie tęsknić za Wami :roll: Wyzdrowiałaś A? Coś mi się o uszy obiło słowo Kilce ;) Czyżby chodziło o wystawę :evil_lol: PS. U nas niespodzianka, zapraszam ;)[/QUOTE] Do Kielc nie pojechałyśmy, miałam pilniejsze sprawy do załatwienia na miejscu... a niespodzianke już widziałam :razz: [quote name='gosiaja']Miłego poniedziałku :)[/QUOTE] Dzieki i wzajemnie :lol: [quote name='Incunabula']Miłego dnia :loveu: ![/QUOTE] Dziekuję :) [quote name='NATKA']HEJKA :multi::multi::multi: no co Wy Futrzaki się tak ukrywacie ;) pozdrowionka i miłego dzionka życze :loveu:[/QUOTE] Hello :) nie ukrywamy się, tylko jakoś czasu mało i nastrój taki sobie....:cool1: Dziękujemy :p A. Quote
jonQuilla Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mam nadzieję że jak najszybciej poprawi Ci sie humor :) cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts