M&S Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='andromeda']Hej ho :p Zdrowka dla Maksia :kciuki:[/QUOTE] Hello :) Dziekujemy :lol: [quote name='NATKA']Cześć ;) I jak się kudłaty panicz dzisiaj czuje :loveu: Pozdrawiam cieplutko :lol:[/QUOTE] Cześć :) Panicz noc przespał w miarę spokojnie, trochę się przemieszczał po pokoju...ok. 3.00 zażyczył sobie wyjść na dwór :cool1: połaził i zasnął...w przeciwieństwie do mnie :diabloti:. Rano wszedł na piętro, ale w zejściu trochę mu pomogłam. Teraz jest z nim Marysia i po południu idą do weta na zastrzyk. Najważniejsze jest to, że Maksowaty nie wykazuje zainteresowania swoją raną pooperacyjną. A. Quote
M&S Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Incunabula'] Ściskam ciepło![/QUOTE] Dzięki :) A. Quote
Błyskotka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Najważniejsze jest to, że Maksowaty nie wykazuje zainteresowania swoją raną pooperacyjną. A.[/QUOTE] No to kamień z serca :). Oby tak dalej :). Quote
M&S Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Błyskotka'] Oby tak dalej :).[/QUOTE] Tak Aniu, dziękuję :lol: A. Quote
NATKA Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']Hello :) Dziekujemy :lol: Cześć :) Panicz noc przespał w miarę spokojnie, trochę się przemieszczał po pokoju...ok. 3.00 zażyczył sobie wyjść na dwór :cool1: połaził i zasnął...w przeciwieństwie do mnie :diabloti:. Rano wszedł na piętro, ale w zejściu trochę mu pomogłam. Teraz jest z nim Marysia i po południu idą do weta na zastrzyk. Najważniejsze jest to, że Maksowaty nie wykazuje zainteresowania swoją raną pooperacyjną. A.[/QUOTE] No tak jak sobie w dzień przymusowo pospał to później nocne markowanie mu się włączyło ;) dobrze że ktoś z nim jest bo to wiadomo lepiej na zimne dmuchać i życze kudłaczowi szybkiego powrotu do formy :loveu: Quote
gosiaja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 fajnie że Maks łazikuję :) trzymam kucki za szybkie zagojenie się rany Quote
M&S Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='NATKA']No tak jak sobie w dzień przymusowo pospał to później nocne markowanie mu się włączyło ;) dobrze że ktoś z nim jest bo to wiadomo lepiej na zimne dmuchać i życze kudłaczowi szybkiego powrotu do formy :loveu:[/QUOTE] Tak.....za to ja lekko sztywna jestem :diabloti: Dzięki, ja też mu życzę :lol::lol: A. Quote
M&S Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='gosiaja']fajnie że Maks łazikuję :) trzymam kucki za szybkie zagojenie się rany[/QUOTE] Dzięki :) A. Quote
Angelika_Roser Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy jesiennie :loveu: [IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/19-4.jpg[/IMG] [/FONT][/B][/CENTER] Quote
Incunabula Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']Najważniejsze jest to, że Maksowaty nie wykazuje zainteresowania swoją raną pooperacyjną.[/QUOTE] Superowo! Niech mu się teraz wszystko ładnie i szybciutko zagoi! Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Tak.... za to ja lekko sztywna jestem :diabloti: A. Oj, odeśpisz :roll: :eviltong: najważniejsze, że Maks zdrowieje. Szybciutkiego powrotu do zdrówka życzymy :lol:. Quote
NATKA Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']Tak.....za to ja lekko sztywna jestem :diabloti: Dzięki, ja też mu życzę :lol::lol: A.[/QUOTE] Ja też dzisiaj niedospana po nocnej akcji z Futrzakiem, przy okazji mam bonus dodatkowy po środkowonocnych spacerkach w postaci kataru ;) ale grunt, że futrzaki mają się coraz lepiej :loveu: Quote
M&S Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy jesiennie :loveu:[URL]http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Angelika_Roser/19-4.jpg[/URL][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE] Dziękuję za bajkowy widok :loveu: [quote name='Incunabula']Superowo! Niech mu się teraz wszystko ładnie i szybciutko zagoi![/QUOTE] Tak, niech się szybko wygoii :p [quote name='Mania&Dolly&MuSan'] Oj, odeśpisz :roll: :eviltong: najważniejsze, że Maks zdrowieje. Szybciutkiego powrotu do zdrówka życzymy :lol:.[/QUOTE] Pewnie, że odeśpię ;). Teraz Maks jest najważniejszy :loveu: [quote name='NATKA']Ja też dzisiaj niedospana po nocnej akcji z Futrzakiem, przy okazji mam bonus dodatkowy po środkowonocnych spacerkach w postaci kataru ;) ale grunt, że futrzaki mają się coraz lepiej :loveu:[/QUOTE] Masz rację :), jak futra czują sie lepiej, to i na lżej na duszy ;) A. Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witamy się po raz pierwszy w Waszej galerii :hand: Będziemy wpadać częściej ;) Quote
M&S Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Minerva']Witamy się po raz pierwszy w Waszej galerii :hand: Będziemy wpadać częściej ;)[/QUOTE] Witaj miły Gościu :) Zapraszamy :lol: A. Quote
M&S Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 :multi::multi::multi::multi:[B]Mamy[/B] [COLOR=black][B]500 stronę[/B][/COLOR] :multi::multi::multi::multi: Quote
M&S Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='gosiaja']:drink1: pod tą 500 stronę[/QUOTE] Dzięki :lol::lol: A. P.s. nowy banerek widzę, bardzo ładny :p Quote
taxelina Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dobranoc!! Dobrze ze Maks sie czuje lepiej! Quote
M&S Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='gosiaja']mi się też podoba zamawiany u CaneSs[/QUOTE] Aaaa, ja muszę się zebrać i jakieś ładne foty wybrać :p [quote name='deer_1987']Dobranoc!! Dobrze ze Maks sie czuje lepiej![/QUOTE] Dzień dobry :) Tak, czuje się lepiej :multi: A. Quote
jonQuilla Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]załapałam się na 500 stronę :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] :drink1: Quote
M&S Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]załapałam się na 500 stronę :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] :drink1:[/QUOTE] Bardzo się cieszę :multi::multi::multi::multi: :lol: A. Quote
gosiaja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 miłego czwartku chociaż ja od wczoraj mam wrażenie że dziś piąte :) Quote
Recommended Posts