Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NATKA']Przyszłam się przywitać :-)[/quote]

Doberek :)

[quote name='Incunabula'][FONT=Tahoma]Hej! Miłego weekendu :) .[/FONT][/quote]

Hej dziękuję, będzie miły.....bo w niedzielę wyjeżdżamy :p

A.

Posted

[quote name='jenis']Hello:lol:;)[/quote]

Witamy :)

[quote name='bianka19']Witamy się;);):loveu:[/quote]

Hello :p

[quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :).[/quote]

O już jesteś, witaj :multi:

[quote name='jamnicze']powitalna stronka leci dalej - cześć :)

A gdzie zdjęcia z klubówki?[/quote]

Cześć :lol:

są ...w aparacie :oops:, i w najbliższych dniach nie będzie ich tu.....:eviltong:

A.

Posted

[quote name='NATKA']Będzie bicie :mad:;) oj się zbiera :diabloti:[/quote]

E tam, uciekniemy :evil_lol:

A tak serio to w niedzielę wyjeżdżamy.....prawie na tydzień i nie wiem, czy bedziemy miały dostęp do netu

A.

Posted

Milego dnia!!

ja musze dzis wydac troche kasy na karte autobusowa na caly miesiac na 6 stref.. bo trzeba tz pomoc z praca a samochodu nie ma.. dzownila babka z jednego ogloszenia o prace ze chce sie spotkac dzis a potem zadzownila ze jednak do pracy musi isc.. mam nadzieje ze sie nie rozmyslila bo juz sie ucieszylam ze chociaz ktos dzowni i sie chce spotkac

Posted

[quote name='NATKA']Ojoj to mi się będzie tęsknić :-( ale może znajdzie się tam net choćby taki a'la "wrzuć monete, wrzuć monete" ;)[/quote]

Mi też tęskno będzie, ale to tylko kilka dni.....zleci ;), ja też mam nadzieję, że net będzie

[quote name='deer_1987']Milego dnia!!

ja musze dzis wydac troche kasy na karte autobusowa na caly miesiac na 6 stref.. bo trzeba tz pomoc z praca a samochodu nie ma.. dzownila babka z jednego ogloszenia o prace ze chce sie spotkac dzis a potem zadzownila ze jednak do pracy musi isc.. mam nadzieje ze sie nie rozmyslila bo juz sie ucieszylam ze chociaz ktos dzowni i sie chce spotkac[/quote]

Dzięki :)

To trzymam kciuki, żeby się udało z tą kobitką

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark'] To trzymam kciuki, żeby się udało z tą kobitką
A.[/quote]
Powiedziala ze zadzowni innym razem, mam nadzieje ze naprawde praca jej wypadla a nie sie rozmyslila :( ten pan cpo potrzebuje takie osoby do opieki co bedzie jego rekami i nogami szuka na 12h co drugi weekend i 8-16 w tyg. powiedzialam ze szukam glownie na weekend bo ta szkoel mam co ma mi dac prace w tym zawodzie ale beda chcieli mi dac 8-16 to tez chetnie wezme od razu i przerwe szkole.

Posted

[quote name='Maks i Spark']E tam, uciekniemy :evil_lol:

A tak serio to w niedzielę wyjeżdżamy.....prawie na tydzień i nie wiem, czy bedziemy miały dostęp do netu

A.[/quote]

Fajnego wyjazdu życzę.
Pzdr