Incunabula Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [FONT=Tahoma]Hej! Miłego weekendu :) .[/FONT] Quote
M&S Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='NATKA']Przyszłam się przywitać :-)[/quote] Doberek :) [quote name='Incunabula'][FONT=Tahoma]Hej! Miłego weekendu :) .[/FONT][/quote] Hej dziękuję, będzie miły.....bo w niedzielę wyjeżdżamy :p A. Quote
jamnicze Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 powitalna stronka leci dalej - cześć :) A gdzie zdjęcia z klubówki? Quote
M&S Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='jenis']Hello:lol:;)[/quote] Witamy :) [quote name='bianka19']Witamy się;);):loveu:[/quote] Hello :p [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :).[/quote] O już jesteś, witaj :multi: [quote name='jamnicze']powitalna stronka leci dalej - cześć :) A gdzie zdjęcia z klubówki?[/quote] Cześć :lol: są ...w aparacie :oops:, i w najbliższych dniach nie będzie ich tu.....:eviltong: A. Quote
Cavy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wpadliśmy na fotki, a tu nie ma żadnych,. Jak to tak? :shake: :mad: Quote
M&S Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='Cavy']Wpadliśmy na fotki, a tu nie ma żadnych,. Jak to tak? :shake: :mad:[/quote] Nie ma mocy przerobowych....;) A. Quote
NATKA Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Będzie bicie :mad:;) oj się zbiera :diabloti: Quote
M&S Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='NATKA']Będzie bicie :mad:;) oj się zbiera :diabloti:[/quote] E tam, uciekniemy :evil_lol: A tak serio to w niedzielę wyjeżdżamy.....prawie na tydzień i nie wiem, czy bedziemy miały dostęp do netu A. Quote
NATKA Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ojoj to mi się będzie tęsknić :-( ale może znajdzie się tam net choćby taki a'la "wrzuć monete, wrzuć monete" ;) Quote
taxelina Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Milego dnia!! ja musze dzis wydac troche kasy na karte autobusowa na caly miesiac na 6 stref.. bo trzeba tz pomoc z praca a samochodu nie ma.. dzownila babka z jednego ogloszenia o prace ze chce sie spotkac dzis a potem zadzownila ze jednak do pracy musi isc.. mam nadzieje ze sie nie rozmyslila bo juz sie ucieszylam ze chociaz ktos dzowni i sie chce spotkac Quote
M&S Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='NATKA']Ojoj to mi się będzie tęsknić :-( ale może znajdzie się tam net choćby taki a'la "wrzuć monete, wrzuć monete" ;)[/quote] Mi też tęskno będzie, ale to tylko kilka dni.....zleci ;), ja też mam nadzieję, że net będzie [quote name='deer_1987']Milego dnia!! ja musze dzis wydac troche kasy na karte autobusowa na caly miesiac na 6 stref.. bo trzeba tz pomoc z praca a samochodu nie ma.. dzownila babka z jednego ogloszenia o prace ze chce sie spotkac dzis a potem zadzownila ze jednak do pracy musi isc.. mam nadzieje ze sie nie rozmyslila bo juz sie ucieszylam ze chociaz ktos dzowni i sie chce spotkac[/quote] Dzięki :) To trzymam kciuki, żeby się udało z tą kobitką A. Quote
taxelina Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Maks i Spark'] To trzymam kciuki, żeby się udało z tą kobitką A.[/quote] Powiedziala ze zadzowni innym razem, mam nadzieje ze naprawde praca jej wypadla a nie sie rozmyslila :( ten pan cpo potrzebuje takie osoby do opieki co bedzie jego rekami i nogami szuka na 12h co drugi weekend i 8-16 w tyg. powiedzialam ze szukam glownie na weekend bo ta szkoel mam co ma mi dac prace w tym zawodzie ale beda chcieli mi dac 8-16 to tez chetnie wezme od razu i przerwe szkole. Quote
bianka19 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Witamy się , miłego dzionka życzymy :loveu::loveu: Quote
bety Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Maks i Spark']E tam, uciekniemy :evil_lol: A tak serio to w niedzielę wyjeżdżamy.....prawie na tydzień i nie wiem, czy bedziemy miały dostęp do netu A.[/quote] Fajnego wyjazdu życzę. Pzdr Quote
jamnicze Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Życzę udanego wyjazdu :) No cóż, to poczekamy jeszcze ten tydzień na foteczki, ale potem szybko myk i chcę je tu widzieć :lol: Quote
Izabela124. Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Cześć wam Tylko stron nadrobiłam, ale żadnej fotki nie widziałam :shake: Udanego wyjazdu życzę :p Quote
Incunabula Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Maks i Spark']Hej dziękuję, będzie miły.....bo w niedzielę wyjeżdżamy :p[/quote] [FONT=Tahoma]Ooo, no to udanego wyjazdu!!![/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A gdzie nowe foteczki?! pozdrawiamy :loveu: [/FONT][/B][/CENTER] Quote
bianka19 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Właśnie nowe foteczki chcemy :cool3: Pzdr. :loveu: Wyściskaj Pieseczki :loveu:;) Quote
Błyskotka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Również życzę udanego wyjazdu no i ..........pogody. Quote
Recommended Posts