M&S Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='Czarnulka']Śliczne szpice.. ;)[/quote] Dziękujemy :lol:, zapraszamy częściej.... A. Quote
Czarnulka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dziękujemy :lol:, zapraszamy częściej.... A.[/quote] Będziemy wpadać i czekamy na więcej fotek;) I zapraszam do mnie ;) Quote
M&S Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='Czarnulka']Będziemy wpadać i czekamy na więcej fotek;) I zapraszam do mnie ;)[/quote] Jak złapię trochę czasu to wstawię ;) i dziękuję za zaproszenie :lol: A. Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ja sie witam po szkole! mykam na miasto odebrac przesylke z mata do samochodu (tylko gdzie samochod..) i ciastkami dla psow :D Quote
Agappe Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witam wieczorkiem :) Foty będą, ale muszę jeszcze dokończyć Mladą.....:cool3: A.[/QUOTE] no i co z tymi fotkami? :mad: Quote
M&S Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Agappe']no i co z tymi fotkami? :mad:[/quote] Wszystko w swoim czasie....;) A. Quote
bety Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cześć wilcze, miłego wtorku. :lol: Pzdr Quote
M&S Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='bety']Cześć wilcze, miłego wtorku. :lol: Pzdr[/quote] Cześć amerykanki :) Dzięki i wzajemnie ;) A. Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy sie!! pokazalam u mnie co bylo w paczce co dzis odebralam :D Quote
Błyskotka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']Witamy sie!! pokazalam u mnie co bylo w paczce co dzis odebralam :D[/quote] Lecę patrzeć :). Doberek :). Quote
M&S Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']Witamy sie!! pokazalam u mnie co bylo w paczce co dzis odebralam :D[/quote] Już widziałam....:eviltong:;) [quote name='Błyskotka']Doberek :).[/quote] Hello :) A. Quote
sunshine Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witanko co nowego u moich ulubionych szpicków??:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pozdrowienia z samego serca mojej pracy :evil_lol: centrum dowodzenia ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='sunshine']Witanko co nowego u moich ulubionych szpicków??:loveu:[/quote] Hello, nowego to w zasadzie nic, codzienność dużo zajęć itd. itp. ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]pozdrowienia z samego serca mojej pracy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]centrum dowodzenia ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Hello, jak miło z samego centrum dowodzenia.....czuję się zaszczycona :p:cool3: A. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Rzeczywiście, PARĘ DNI TEMU zaszalałaś z fotkami...:evil_lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Asiaczek']Rzeczywiście, PARĘ DNI TEMU zaszalałaś z fotkami...:evil_lol: Pzdr.[/quote] Dokladnie, ja bym dzisiaj jakies foty zobaczyla szczegonie ze wiem ze masz :P Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Doberek, miłego wieczora. ;) A Sara to panienka -7 letnia - Szpic Wilczy. Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='gosiaja']Cześć i miłego dzionka życzę :)[/quote] my tez zyczymy!! Quote
M&S Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='bianka19']Cześć! :cool3:[/quote] Cześć :) [quote name='Asiaczek']Rzeczywiście, PARĘ DNI TEMU zaszalałaś z fotkami...:evil_lol: Pzdr.[/quote] Dokładnie tak......;):eviltong: [quote name='deer_1987']Dokladnie, ja bym dzisiaj jakies foty zobaczyla szczegonie ze wiem ze masz :P[/quote] Na razie mam lekkie zawirowanie, ale postaram się..... [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Doberek, miłego wieczora. ;) A Sara to panienka -7 letnia - Szpic Wilczy.[/quote] Witam :) Dzięki i wzajemnie a wiesz może z jakiej hodowli ta wilcza i masz fotki? [quote name='Estowa']Śliczne szpicaki :)[/quote] Dziękuję :lol: [quote name='bianka19']Cześć wam!. :)[/quote] Cześć Ci :p [quote name='gosiaja']Cześć i miłego dzionka życzę :)[/quote] Doberek, dziękuję :lol: A. Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/12977541-post4247.html[/url] I jak dzien mija? Quote
M&S Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='deer_1987']my tez zyczymy!![/quote] Dziękuję :lol: [quote name='deer_1987']I jak dzien mija?[/quote] ...w pracy :razz:, a za oknem słońce piękne..... A. Quote
Recommended Posts