Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']A jak tam w pracy? Masz troche spokoju? :D[/quote]

Dziś lepiej, wczoraj czułam się okropnie, wróciłam do domu i padłam...
Spokój jeszcze mam ;)

A.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

wiadomo pierwszy dzien zawsze meczacy tak jak podobnie ostatnie dni przed koncem meczace :P ja tylko jutro praca bo od pon szkola a tz jeszcze jutro i caly nastepny tydzien a mowi ze juz mu ciezko dawac rade sprzatac bo juz sie nie chce jak cale wakacje wstawanie po 4 i ciagle to samo kazdego dnia...

Ja uciekam robic obiad :D Dziekujemy za odwiedziny u nas :D 4 zdjecia widzialas :D

Posted

[quote name='deer_1987']wiadomo pierwszy dzien zawsze meczacy tak jak podobnie ostatnie dni przed koncem meczace :P ja tylko jutro praca bo od pon szkola a tz jeszcze jutro i caly nastepny tydzien a mowi ze juz mu ciezko dawac rade sprzatac bo juz sie nie chce jak cale wakacje wstawanie po 4 i ciagle to samo kazdego dnia...

Ja uciekam robic obiad :D Dziekujemy za odwiedziny u nas :D 4 zdjecia widzialas :D[/quote]

Jak miłoby było żyć z procentów :evil_lol:;)

Byłam, widziałam :)

A.

Posted

Tia :P ja teraz czekam na kase za szkole - jedna mniejsza czesc sie nalezy prawie kazdemu kto ma szkole, druga to pozyczka ale na dobrych warunkach. wyplata byla z 10 dni temu i to calkiem ladna ale juz prawie ani przyslowiowej 1 kr nie ma.. poszlo na samochod i rachunki... a jeszcze inne rachunki czekaja :P

Posted

[quote name='deer_1987']Tia :P ja teraz czekam na kase za szkole - jedna mniejsza czesc sie nalezy prawie kazdemu kto ma szkole, druga to pozyczka ale na dobrych warunkach. wyplata byla z 10 dni temu i to calkiem ladna ale juz prawie ani przyslowiowej 1 kr nie ma.. poszlo na samochod i rachunki... a jeszcze inne rachunki czekaja :P[/quote]

Rachunki, jak ja je lubię...:diabloti:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Rachunki, jak ja je lubię...:diabloti:
A.[/quote]
Haha kazdy je lubi... :roll::roll::eviltong::eviltong:

Jak chcesz poczytac sobie cos o kasie za szkole to maja w roznych jezykach napisane: [url]http://service.csn.se/CSNOrder/GemensammaFiler/Blanketter/4146K.pdf[/url]

Posted

[quote name='deer_1987']Jak chcesz poczytac sobie cos o kasie za szkole to maja w roznych jezykach napisane: [URL]http://service.csn.se/CSNOrder/GemensammaFiler/Blanketter/4146K.pdf[/URL][/quote]

Dzięki, poczytam...

A.

Posted

[quote name='Mudik']A kto będzie autorką?:cool3::cool3::eviltong::evil_lol:[/quote]

może będa dwie...:eviltong:

[quote name='deer_1987']No toczekamy na poweekend :D[/quote]

[quote name='Izabela124.']Mam nadzieję, że po obecnym weekendzie:lol:[/quote]

molestatorki :mad:

[quote name='andromeda']Dogo działa to sie witamy :)

Tak samo jak przed awaria........BRAK FOTEK :angryy:

Milego wieczoru :)[/quote]

Cześć, nareszcie działa.....

[quote name='deer_1987']Ale juz coraz blizej do po weekendu :D[/quote]

Witaj, dla mnie jeszcze się nie zaczął :cool1:
Zła jestem :angryy: ten mój stary futrzak nie chce dać sie wyczesać jazdy robi....:mad::mad::mad: rozumiem, że ma swoje lata, ale wkurza mnie okruutnie :diabloti::diabloti::diabloti:

A.

Posted

[quote name='Izabela124.']A tam od razu molestatorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

gorzej męczydusze....:diabloti::eviltong:

A.

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha ha nieprawda:eviltong: My tylko ładnie domagamy się o zdjęcia:razz:[/quote]

...znaczy się, że to jest sadyzm......:angryy::angryy::angryy::evil_lol:

A.

Posted

[quote name='Izabela124.']Nieee no coś Ty :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

dobra, dobra...i tak wiem swoje ;),
jak stare futro (Maks) :diabloti: będzie chciało jutro jechać ze mna, to porobię i moze w niedziele cos wstawie, a jak nie bedzie chciał to trzeba czekać na foty Sparka.....po niedzieli :eviltong:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']dobra, dobra...i tak wiem swoje ;),
jak stare futro (Maks) :diabloti: będzie chciało jutro jechać ze mna, to porobię i moze w niedziele cos wstawie, a jak nie bedzie chciał to trzeba czekać na foty Sparka.....po niedzieli :eviltong:

A.[/quote]he he he
Do Maksia: Musisz jechać, bo chcemy obejrzeć zdjęcia:evil_lol::lol: