M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='deer_1987']A jak tam w pracy? Masz troche spokoju? :D[/quote] Dziś lepiej, wczoraj czułam się okropnie, wróciłam do domu i padłam... Spokój jeszcze mam ;) A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 wiadomo pierwszy dzien zawsze meczacy tak jak podobnie ostatnie dni przed koncem meczace :P ja tylko jutro praca bo od pon szkola a tz jeszcze jutro i caly nastepny tydzien a mowi ze juz mu ciezko dawac rade sprzatac bo juz sie nie chce jak cale wakacje wstawanie po 4 i ciagle to samo kazdego dnia... Ja uciekam robic obiad :D Dziekujemy za odwiedziny u nas :D 4 zdjecia widzialas :D Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='deer_1987']wiadomo pierwszy dzien zawsze meczacy tak jak podobnie ostatnie dni przed koncem meczace :P ja tylko jutro praca bo od pon szkola a tz jeszcze jutro i caly nastepny tydzien a mowi ze juz mu ciezko dawac rade sprzatac bo juz sie nie chce jak cale wakacje wstawanie po 4 i ciagle to samo kazdego dnia... Ja uciekam robic obiad :D Dziekujemy za odwiedziny u nas :D 4 zdjecia widzialas :D[/quote] Jak miłoby było żyć z procentów :evil_lol:;) Byłam, widziałam :) A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Tia :P ja teraz czekam na kase za szkole - jedna mniejsza czesc sie nalezy prawie kazdemu kto ma szkole, druga to pozyczka ale na dobrych warunkach. wyplata byla z 10 dni temu i to calkiem ladna ale juz prawie ani przyslowiowej 1 kr nie ma.. poszlo na samochod i rachunki... a jeszcze inne rachunki czekaja :P Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='deer_1987']Tia :P ja teraz czekam na kase za szkole - jedna mniejsza czesc sie nalezy prawie kazdemu kto ma szkole, druga to pozyczka ale na dobrych warunkach. wyplata byla z 10 dni temu i to calkiem ladna ale juz prawie ani przyslowiowej 1 kr nie ma.. poszlo na samochod i rachunki... a jeszcze inne rachunki czekaja :P[/quote] Rachunki, jak ja je lubię...:diabloti: A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']Rachunki, jak ja je lubię...:diabloti: A.[/quote] Haha kazdy je lubi... :roll::roll::eviltong::eviltong: Jak chcesz poczytac sobie cos o kasie za szkole to maja w roznych jezykach napisane: [url]http://service.csn.se/CSNOrder/GemensammaFiler/Blanketter/4146K.pdf[/url] Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='deer_1987']Jak chcesz poczytac sobie cos o kasie za szkole to maja w roznych jezykach napisane: [URL]http://service.csn.se/CSNOrder/GemensammaFiler/Blanketter/4146K.pdf[/URL][/quote] Dzięki, poczytam... A. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='Izabela124.']A dziś zdjęcia będą?:lol::cool3:[/quote] będą po weekendzie to mogę obiecać ;) Quote
Mudik Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A kto będzie autorką?:cool3::cool3::eviltong::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']będą po weekendzie to mogę obiecać ;)[/quote]Mam nadzieję, że po obecnym weekendzie:lol: Quote
andromeda Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Dogo działa to sie witamy :) Tak samo jak przed awaria........BRAK FOTEK :angryy: Milego wieczoru :) Quote
M&S Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Mudik']A kto będzie autorką?:cool3::cool3::eviltong::evil_lol:[/quote] może będa dwie...:eviltong: [quote name='deer_1987']No toczekamy na poweekend :D[/quote] [quote name='Izabela124.']Mam nadzieję, że po obecnym weekendzie:lol:[/quote] molestatorki :mad: [quote name='andromeda']Dogo działa to sie witamy :) Tak samo jak przed awaria........BRAK FOTEK :angryy: Milego wieczoru :)[/quote] Cześć, nareszcie działa..... [quote name='deer_1987']Ale juz coraz blizej do po weekendu :D[/quote] Witaj, dla mnie jeszcze się nie zaczął :cool1: Zła jestem :angryy: ten mój stary futrzak nie chce dać sie wyczesać jazdy robi....:mad::mad::mad: rozumiem, że ma swoje lata, ale wkurza mnie okruutnie :diabloti::diabloti::diabloti: A. Quote
M&S Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Błyskotka']Dobry Wieczór :).[/quote] Witam wieczorowo A. Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Maks i Spark'] molestatorki :mad: A.[/quote]A tam od razu molestatorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Izabela124.']A tam od razu molestatorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] gorzej męczydusze....:diabloti::eviltong: A. Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']gorzej męczydusze....:diabloti::eviltong: A.[/quote] Ha ha ha nieprawda:eviltong: My tylko ładnie domagamy się o zdjęcia:razz: Quote
M&S Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha nieprawda:eviltong: My tylko ładnie domagamy się o zdjęcia:razz:[/quote] ...znaczy się, że to jest sadyzm......:angryy::angryy::angryy::evil_lol: A. Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']...znaczy się, że to jest sadyzm......:angryy::angryy::angryy::evil_lol: A.[/quote] Nieee no coś Ty :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
M&S Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Izabela124.']Nieee no coś Ty :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] dobra, dobra...i tak wiem swoje ;), jak stare futro (Maks) :diabloti: będzie chciało jutro jechać ze mna, to porobię i moze w niedziele cos wstawie, a jak nie bedzie chciał to trzeba czekać na foty Sparka.....po niedzieli :eviltong: A. Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']dobra, dobra...i tak wiem swoje ;), jak stare futro (Maks) :diabloti: będzie chciało jutro jechać ze mna, to porobię i moze w niedziele cos wstawie, a jak nie bedzie chciał to trzeba czekać na foty Sparka.....po niedzieli :eviltong: A.[/quote]he he he Do Maksia: Musisz jechać, bo chcemy obejrzeć zdjęcia:evil_lol::lol: Quote
jonQuilla Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobranoc :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts