ihabe Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 hello hello. A banerek śliczny i jak bym patrzyła na Samsonka:loveu::loveu: Quote
M&S Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='deer_1987']Tak sliczny macie komplet :D[/quote] Dzięki :lol: [quote name='ihabe']hello hello. A banerek śliczny i jak bym patrzyła na Samsonka:loveu::loveu:[/quote] Witaj :multi:, dawno Cię u nas nie było....mówiłam, że Sam jest podobny do Maksa :lol::lol: A. Quote
ihabe Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dzięki :lol: Witaj :multi:, dawno Cię u nas nie było....mówiłam, że Sam jest podobny do Maksa :lol::lol: A.[/quote] Normalnie skóra żywcem ściągnięta:loveu: Całuski dla Maksia:loveu: Quote
Izabela124. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Fotki widoków widziałam:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]popracowniczo przyszłam się przywitać :) :loveu::multi:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Angelika_Roser Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy :cool3:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
jamnicze Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nowy komplecik:cool3:, jaki różowiutki :lol: Quote
M&S Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='ihabe']Normalnie skóra żywcem ściągnięta:loveu: Całuski dla Maksia:loveu:[/quote] ....no własnie ;) [quote name='Izabela124.']Fotki widoków widziałam:loveu::loveu::loveu:[/quote] To miło :) [quote name='Błyskotka']Banerek i avatarek są :loveu:.[/quote] Dzieki :lol: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]popracowniczo przyszłam się przywitać :) :loveu::multi:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] Cześć ludziu pracy ;) [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy :cool3:[/FONT][/B][/CENTER] [/quote] Dzięki, my również :p [quote name='jamnicze']Nowy komplecik:cool3:, jaki różowiutki :lol:[/quote] ...no różowiutki :razz: A. Quote
Cavy Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witamy się :hand: No tak, róż jest teraz w modzie :evil_lol: Ale bannerek ładny, ładny :razz: Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='Cavy']Witamy się :hand: No tak, róż jest teraz w modzie :evil_lol: Ale bannerek ładny, ładny :razz:[/quote] ...Helo:lol: tia, mówisz że w modzie....niech będzie :eviltong: Dzięki :) A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ja Wam zycze milego czwartku! Sama zaraz mykam do pracy a potem jak mi sie bedzie chcialo to do parku kolo nas i spuscic psy i w koncu wziasc aparat ze soba bo juz tak dawno nie focilam... :( Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='deer_1987']Ja Wam zycze milego czwartku! Sama zaraz mykam do pracy a potem jak mi sie bedzie chcialo to do parku kolo nas i spuscic psy i w koncu wziasc aparat ze soba bo juz tak dawno nie focilam... :([/quote] Dzięki bardzo :lol: ja Tobie również życzę [quote name='gosiaja']fajny komplecik :) miłego dzionka życzę[/quote] ...różowy :cool3: Dzięki i wzajemnie :lol: A. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :lol:.[/quote] Doberek :lol::lol: A. Quote
J.G Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dzień dobry. Miłego dnia i miłej pracy życzę:loveu: Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='J.G']Dzień dobry. Miłego dnia i miłej pracy życzę:loveu:[/quote] Witaj :) dziękuję, dziś mam nadzieję, że będzie lepiej, bo wczoraj...szkoda gadać a Wy już gotowi...? A. ps. płytka nie doszła :( Quote
J.G Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 No to pięknie nasza poczta nadaje się do....... My gotowi,ale pies nie. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='J.G']No to pięknie nasza poczta nadaje się do....... My gotowi,ale pies nie.[/quote] Piorytetem trza było...:eviltong: To nic zrobisz drugą :cool3:, a ja ja osobiście odbiorę...:evil_lol: jak to pies nie gotowy....:mad: A. Quote
J.G Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']Piorytetem trza było...:eviltong: To nic zrobisz drugą :cool3:, a ja ja osobiście odbiorę...:evil_lol: jak to pies nie gotowy....:mad: A.[/quote] Zrobię drugą dobrze że nie pokasowałem materiału:diabloti: nie gotowy bo jest bez futra:-( i nic się nie da z tego co zostało zrobić. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='J.G']Zrobię drugą dobrze że nie pokasowałem materiału:diabloti: nie gotowy bo jest bez futra:-( i nic się nie da z tego co zostało zrobić.[/quote] I Twoje szczęście...:evil_lol:;) Dobrze będzie, wierzę w Was...:p:lol::lol: A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Wrocilam!! Teskniliscie? mam ponad 800 zdjec :D ide ogladac i wyrzucac nieudane :P Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='deer_1987']Wrocilam!! Teskniliscie? mam ponad 800 zdjec :D ide ogladac i wyrzucac nieudane :P[/quote] Baaardzo :p oj, to dużo, oglądaj...;) A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A jak tam w pracy? Masz troche spokoju? :D Quote
Recommended Posts