Mudik Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Sarna i zająć przebijaja wszystko!:loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='bety']Zgadza się to potoczne warszawianki, a "fachowo" - kosmos podwójnie pierzasty albo onętek. Pzdr[/quote] [B]Kosmos [/B]- świetna nazwa dla kwiatka :evil_lol: Quote
M&S Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Foxowa']Śliczne fotki :loveu::loveu:[/quote] Dzięki :lol: [quote name='deer_1987']A wy jeszcze spicie spiochy? Reszte z Kazimierza widzialam i cudnie tam mieliscie!![/quote] Nie, nie śpimy. u lekarza bylam.... Cieszę sie, że foty Ci sie podobają :lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]skąd Ty wzięłaś te zdjęcia :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://img219.imageshack.us/img219/8930/image00777.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]są cudowne :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ...tajemnica :p wiem [quote name='bety']Zgadza się to potoczne warszawianki, a "fachowo" - kosmos podwójnie pierzasty albo onętek. Podobno już się szykują do odlotów stąd te skupiska na łąkach. A tak wogóle to melduję, że reszta fotek z Kazimierza obejrzana (też tam kiedyś byłam ze szkołą) - fajne fotencje. :lol: Pzdr[/quote] Fajna nazwa kwiatków ;) meldunek przyjęty :lol: [quote name='Asiaczek']Nie no, fotki zwierzaków:loveu: przebijają nawet Kazimierz... [URL]http://img220.imageshack.us/img220/3760/image00666b.jpg[/URL] Pzdr.[/quote] prawda, że ładne :p [quote name='Agniecha93']Witam się...nad ranem:evil_lol:[/quote] Witanko :multi: [quote name='Mudik']Sarna i zająć przebijaja wszystko!:loveu::loveu::loveu:[/quote] Zgadazm się :) [quote name='jamnicze'][B]Kosmos [/B]- świetna nazwa dla kwiatka :evil_lol:[/quote] Zgadzam się ;) [quote name='bianka19']Witamy z ranka ;)[/quote] Witam po południu.... [quote name='Błyskotka']Hop Hop Hop !!! Dzień Dobry :).[/quote] Dzień dobry :lol: A. Quote
Angelika_Roser Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy i życzymy miłego dnia :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
M&S Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy i życzymy miłego dnia :loveu:[/FONT][/B][/CENTER] [/quote] Dziękujemy :lol: A. Quote
M&S Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='bianka19']Zrób fotki futrzaków ;)[/quote] Kiedyś zrobię....:razz: A. Quote
bianka19 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Maks i Spark']Kiedyś zrobię....:razz: A.[/quote] Kiedyś?! :mad: Teraz pstrykaj fotki :cool3: Quote
M&S Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='bianka19']Kiedyś?! :mad: Teraz pstrykaj fotki :cool3:[/quote] Teraz nie mam czasu na foty :cool3: A. Quote
sunshine Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Piękne szpice...niedawno miałam okazje wymiziać szpica nad jeziorem, są cudowne:loveu:. Przystojniaki jak diabli:razz: Quote
M&S Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='sunshine']Piękne szpice...niedawno miałam okazje wymiziać szpica nad jeziorem, są cudowne:loveu:. Przystojniaki jak diabli:razz:[/quote] Dzięki :lol:, też mi się podobają ;):p A. Quote
michal_unga Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='andromeda']Ha! fotek niby duzo, ale co to daje ze wilczastych nadal nima!!! Ta sprawa wymaga głebszego zastanowienia!!! CO SIE STAŁO Z WILCZASTYMI.....GDZIE ONI SA !!! CZY MOZEMY POZOSTAWIC TO TAK SPOKOJNIE....BEZ WNIKLIWEGO SLEDCTWA!![/quote] [quote name='Maks i Spark'] ...nie niby, nie niby :eviltong: futra też będą....kiedyś :evil_lol: A.[/quote] Dziewczyny muszą się dorobić futer, bo te już przejadły:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. I dlatego mają teraz zły temat galerii. Quote
taxelina Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jak to nie masz czasu na robienie fotek? Quote
M&S Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='J.G']Dzień dobry. Miłego popołudnia życzę:loveu:[/quote] Witam, dzięki było nawet udane :p;) [quote name='michal_unga']Dziewczyny muszą się dorobić futer, bo te już przejadły:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. I dlatego mają teraz zły temat galerii.[/quote] Dikładnie tak...:razz: [quote name='deer_1987']Jak to nie masz czasu na robienie fotek?[/quote] tak zwyczajnie, nie mam czasu :cool3: A. Quote
AngelsDream Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Architektonicznie - galeria dla Michała mojego. ;) Quote
tulasy Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Aniu foty super. Przeleciałam wszystkie - przepiękne -przypomniały mi widziane juz miejsca. A futer brak!!!!! Basia Quote
M&S Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='AngelsDream']Architektonicznie - galeria dla Michała mojego. ;)[/quote] Cieszę się :) [quote name='tulasy']Aniu foty super. Przeleciałam wszystkie - przepiękne -przypomniały mi widziane juz miejsca. A futer brak!!!!! Basia[/quote] Hej Basiu :multi: Futer brak, a ja już jestem w pracy.....:placz::placz::placz::placz: czuję się głupio jak nie wiem co.....:-o:crazyeye: Mam nadzieję, że dotrwam do właściwej godziny....:cool3: A. Quote
tulasy Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Przyjmij wyrazy współczucia, ale trzymaj się. Dzień szybko minie Basia Quote
M&S Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='deer_1987']No to milego pierwszego dnia w pracy![/quote] Bardzo dziękuję.... [quote name='tulasy']Przyjmij wyrazy współczucia, ale trzymaj się. Dzień szybko minie Basia[/quote] O Basiu, Ty mnie rozumiesz....:razz: A. Quote
J.G Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dzień dobry. Miłego dnia i miłej pracy życzę. Quote
Agniecha93 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Witam Dlaczego nie ma zdjęć futer? :placz: Quote
Recommended Posts