Błyskotka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 W domu bo pewnie też pada :roll:. Doberek :lol:. Quote
jonQuilla Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][B] [/B][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]miłego dnia przyszłam Wam życzyć :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Błyskotka']W domu bo pewnie też pada :roll:. Doberek :lol:.[/quote] Doberek, u nas nie pada :p [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]miłego dnia przyszłam Wam życzyć :)[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Dziękujemy i wzajemnie :lol: A. Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/1836/1836529uy0u5jsdq5.gif[/img][/url] pada A. Quote
taxelina Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 U nas w nocy lalo i burza, teraz zachmurzone. jakie plany macie na dzis? Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='deer_1987']U nas w nocy lalo i burza, teraz zachmurzone. jakie plany macie na dzis?[/quote] Atualnie robię porządki, a potem zobaczymy... A. Quote
Cavy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witamy. U nas pogoda też się zepsuła właśnie :shake: Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Cavy']Witamy. U nas pogoda też się zepsuła właśnie :shake:[/quote] Doberek :) u nas już leje.... A. Quote
jamnicze Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Maks i Spark']Litości :cool3:, jaki ładny avatarek :lol: A.[/quote] Nie ma litości, chcemy zdjęcia przystojniaków :diabloti: A, to kiedyś przygotowywałam, widać, że to jeszcze szczeniątko :lol:. Nie wiem gdzie mi wcięło te co miałam :placz:. Z banerem też sobie nie mogę poradzić :angryy: [quote name='Maks i Spark']Doberek :) u nas już leje.... A.[/quote] A u nas sobie popaduje :p Quote
Foxowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witamy się pierwszy raz. A od teraz będziemy wpadać regularnie :cool3: Piękne zdjęcia :loveu::loveu: Zapraszamy do nas :cool3: Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='jamnicze']Nie ma litości, chcemy zdjęcia przystojniaków :diabloti: A, to kiedyś przygotowywałam, widać, że to jeszcze szczeniątko :lol:. Nie wiem gdzie mi wcięło te co miałam :placz:. Z banerem też sobie nie mogę poradzić :angryy: A u nas sobie popaduje :p[/quote] Kobieto Dobra :cool3:, leje i fotek niet, futra śpią, a ja urobiłam się po kokardę :diabloti: Mi znowu wcięło baner :mad: A. Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Foxowa']Witamy się pierwszy raz. A od teraz będziemy wpadać regularnie :cool3: Piękne zdjęcia :loveu::loveu: Zapraszamy do nas :cool3:[/quote] Witaj miły nowy Gościu :lol: Dzięki za wizytę, zapraszamy i zaraz lete do Ciebie :multi: A. Quote
taxelina Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Maks i Spark']Atualnie robię porządki, a potem zobaczymy... A.[/quote] Tez powinnam zrobixc ale jak sie w pracy ciagle sprzata to ciezko w domu tez.. wiec pospalam i teraz mam sile na porzadki :P Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='deer_1987']Tez powinnam zrobixc ale jak sie w pracy ciagle sprzata to ciezko w domu tez.. wiec pospalam i teraz mam sile na porzadki :P[/quote] A ja chyba coś zjem....;) A. Quote
taxelina Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Maks i Spark']A ja chyba coś zjem....;) A.[/quote] No to smaczego! ja zjadlam zanim sie polozylam. teraz poodopowiadalam na dogo i moge isc sprzatac :D Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='deer_1987']No to smaczego! ja zjadlam zanim sie polozylam. teraz poodopowiadalam na dogo i moge isc sprzatac :D[/quote] Dziękuję :) miłego sprzątania ;) A. Quote
taxelina Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dziękuję :) miłego sprzątania ;) A.[/quote] pol godziny minelo i kuchnia wyglada juz lepiej :D teraz duzy pokoj i tam jeszcze wode w 2 akwa pozmieniac :D I co masz do jedzenia? Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='deer_1987']pol godziny minelo i kuchnia wyglada juz lepiej :D teraz duzy pokoj i tam jeszcze wode w 2 akwa pozmieniac :D I co masz do jedzenia?[/quote] Jesteś błyskawica ;):lol: kanapeczki sobie zrobiłam :p i znowu leje....:shake: A. Quote
taxelina Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Maks i Spark']Jesteś błyskawica ;):lol: kanapeczki sobie zrobiłam :p i znowu leje....:shake: A.[/quote] Oba akwa wysprzatane - zmienialam wode z 1,5 do 2 tyg temu i nie bylo tak brudno ;) No i pewnoie juz zjedzone? U nas slonce ale nagle sie chmury zerwaly takie ze myslalam ze lunie... Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='deer_1987']Oba akwa wysprzatane - zmienialam wode z 1,5 do 2 tyg temu i nie bylo tak brudno ;) No i pewnoie juz zjedzone? U nas slonce ale nagle sie chmury zerwaly takie ze myslalam ze lunie...[/quote] Zjedzone ;), leje cały czas.... A. Quote
taxelina Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Maks i Spark']Zjedzone ;), leje cały czas.... A.[/quote] Eh cos Wam pogoda nie chce dopisac.. wyslac sloneczko? bo my i tak nie mozemy jechac i spuscic gdzies psow :( Quote
jamnicze Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A ja idę ruszyć moje małe futerko, bo mi zalega na kanapie ;) Quote
M&S Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='deer_1987']Eh cos Wam pogoda nie chce dopisac.. wyslac sloneczko? bo my i tak nie mozemy jechac i spuscic gdzies psow :([/quote] Wysłać, wysłać koniecznie!!!!!, wprawdzie dziś tak się rozpadało, ale słoneczko zawsze baaaaardzo mile widzane :lol: [quote name='jamnicze']A ja idę ruszyć moje małe futerko, bo mi zalega na kanapie ;)[/quote] A ja zaległam....;) A. Quote
Recommended Posts