Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Filutek to wyjątkowo mały psiak, który niedługo skończy rok.
Został wyrzucony na wieś przez swojego poprzedniego właściciela. Spał pod samochodami dokarmiany przez miejscowych kierowców. Później trafił do schroniska w Krzesimowie pod Lublinem.
Filutek jest w boksie razem ze szczeniakami bo inne większe psy prawdopodobnie by go zgniotły. :-)
Jest bardzo przyjacielski, kochany. Uwielbia pieszczoty i noszenie na rękach.
To niezwykły psiak, którym jak na razie nikt się nie interesuje. Nie pozwólmy zostać mu w schronisku na zawsze!!!

Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Krzesimowie
Tel. 691 522 924

OGŁOSZENIA:
alegratka (Nika28 )
allegro (Ala&Zetka)

Posted

Jeszcze nie dzwoniłam, żeby się o to zapytać, odczekam jeszcze kilka dni bo mniej więcej w pierwszym tygodniu od artykułu jest najwięcej telefonów. Więc dam ludziom jakieś pięć dni na telefony w sprawie Filutka, a potem się wszystkiego dowiem jakie było zainteresowanie ;)

Posted

Rozmawialam dzisiaj z p. Kierowniczka schroniska. Niestety, nikt nie pytal ani o Filutka, ani o pozostalych bohaterow artykulu...
Jak dzwonilam, to p. Kierowniczka wlasnie jechala do schroniska z ekipa telewizyjna. Moze to cos pomoze. Pani robi co moze, nawet wiecej, ale zobaczcie jakie sa mozliwosci (
Lubelskie: Psiaki czekają na dobrych ludzi ). Bardzo potrzebna jest Jej pomoc w szukaniu domow. Prosze o ogloszenia!

Posted

Hesia, bardzo dziękuję że zadzwoniłaś. Zawsze jak już się zbieram żeby zadzwonić do p.Kierowniczki Ty mnie uprzedzasz ;)
Szkoda że nikt nie zainteresował się psami z artykułu :-( A o co chodzi z ta telewizją? Będzie jakiś reportaż o schronisku?

Posted

Alu, bedzie, tylko nie wiem kiedy. Jesli sie dowiesz, to daj znac, cioteczki z lubelska tv obejrza. Ja nie chcialam przedluzac rozmowy i przeszkadzac, bo Pani byla pilotem, wskazywala kierunek jazdy ekipie. Tam inaczej podobno trudno trafic.

Posted

To ja się też melduję :p Trzeba będzie po Świętach pomyśleć o plakatach. Starsze osoby nie siedzą w necie a takie nakolankowe cudeńka to w sam raz dla nich.

Posted

Plakaty to dobry pomysł. ;) Tylko ktoś musi jakiś ładny zaprojektować i trochę problem z drukowaniem, ja mam tylko drukarkę cz/b :oops:
Ale na pewno coś się wymyśli, a to może rzeczywiście zadziała, jakaś starsza pani zobaczy Filutka i weźmie do siebie takiego małego krecika ;)