Ala&Zetka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Filutek to wyjątkowo mały psiak, który niedługo skończy rok. Został wyrzucony na wieś przez swojego poprzedniego właściciela. Spał pod samochodami dokarmiany przez miejscowych kierowców. Później trafił do schroniska w Krzesimowie pod Lublinem. Filutek jest w boksie razem ze szczeniakami bo inne większe psy prawdopodobnie by go zgniotły. :-) Jest bardzo przyjacielski, kochany. Uwielbia pieszczoty i noszenie na rękach. To niezwykły psiak, którym jak na razie nikt się nie interesuje. Nie pozwólmy zostać mu w schronisku na zawsze!!! Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Krzesimowie Tel. 691 522 924 OGŁOSZENIA: alegratka (Nika28 ) allegro (Ala&Zetka) Quote
Ala&Zetka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Podnoszę Filutka, bo coś cicho u niego Quote
Ala&Zetka Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Filutku, taki piękny jesteś a nikt do ciebie nie zagląda... :-( Quote
mimiś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 piekny, tylko troche nieumyty;) ale maleństwo! Quote
Ala&Zetka Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Jak byłam w schronisku to akurat straszne błoto było i większość psów tak wyglądała ;) Kiedy Filutek jest czysty wygląda jeszcze ładniej :loveu: Quote
mimiś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wyglada jak Krecik z czeskiej dobranocki Quote
Lionees Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Jaki piękny maluszek:loveu:...zaznaczam sobie;) Quote
Ala&Zetka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 mimiś napisał(a):Wyglada jak Krecik z czeskiej dobranocki A mi Filutek przypomina połączenie krecika z tchórzofretką. ;-) Quote
Dorothy Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 tez i sie kojarzy z krecikiem, maciupenstwo! urocze :loveu: krecinek malutki wazy pewnie z 4 kg... Quote
Ala&Zetka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Maluszek był dzisiaj w gazecie!!! :-) To internetowe wydanie: Świdnik: Te psiaki też chcą mieć swój dom Quote
Dorothy Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ojej, to moze ktos go pokocha?? jest przeuroczy! Quote
hesia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Wyrzucic takie malenstwo :shake: ! Ciekawe czy byly jakies telefony. Quote
Ala&Zetka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Jeszcze nie dzwoniłam, żeby się o to zapytać, odczekam jeszcze kilka dni bo mniej więcej w pierwszym tygodniu od artykułu jest najwięcej telefonów. Więc dam ludziom jakieś pięć dni na telefony w sprawie Filutka, a potem się wszystkiego dowiem jakie było zainteresowanie ;) Quote
Ala&Zetka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Kto może pomóc w ogłaszaniu? :razz: Ja w ten weekend zrobię maluchowi allegro, ale pomoc przy innych ogłoszeniach bardzo potrzebna. Quote
hesia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Rozmawialam dzisiaj z p. Kierowniczka schroniska. Niestety, nikt nie pytal ani o Filutka, ani o pozostalych bohaterow artykulu... Jak dzwonilam, to p. Kierowniczka wlasnie jechala do schroniska z ekipa telewizyjna. Moze to cos pomoze. Pani robi co moze, nawet wiecej, ale zobaczcie jakie sa mozliwosci ( Lubelskie: Psiaki czekają na dobrych ludzi ). Bardzo potrzebna jest Jej pomoc w szukaniu domow. Prosze o ogloszenia! Quote
Ala&Zetka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Hesia, bardzo dziękuję że zadzwoniłaś. Zawsze jak już się zbieram żeby zadzwonić do p.Kierowniczki Ty mnie uprzedzasz ;) Szkoda że nikt nie zainteresował się psami z artykułu :-( A o co chodzi z ta telewizją? Będzie jakiś reportaż o schronisku? Quote
hesia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Alu, bedzie, tylko nie wiem kiedy. Jesli sie dowiesz, to daj znac, cioteczki z lubelska tv obejrza. Ja nie chcialam przedluzac rozmowy i przeszkadzac, bo Pani byla pilotem, wskazywala kierunek jazdy ekipie. Tam inaczej podobno trudno trafic. Quote
Ala&Zetka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Jak będę wiedziała coś więcej to na pewno dam znać ;) Quote
nika28 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Alegratka : Wyjątkowo malutki Filutek tak długo czeka - Krzesimów Quote
RIVER Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To ja się też melduję :p Trzeba będzie po Świętach pomyśleć o plakatach. Starsze osoby nie siedzą w necie a takie nakolankowe cudeńka to w sam raz dla nich. Quote
Ala&Zetka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Plakaty to dobry pomysł. ;) Tylko ktoś musi jakiś ładny zaprojektować i trochę problem z drukowaniem, ja mam tylko drukarkę cz/b :oops: Ale na pewno coś się wymyśli, a to może rzeczywiście zadziała, jakaś starsza pani zobaczy Filutka i weźmie do siebie takiego małego krecika ;) Quote
Recommended Posts