aneccka Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 A jak tam z moim Laczkiem? Wydaje mi się, że coś ma z Yorka, ale jest dość masywny. Co sądzicie? Quote
Guest TyŚka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Taką Wam krówkę zagadkę wstawię :D Ma 7msc, ADHD, woda to jego żywioł. Kocha niszczyć, brudzić i robić siniaki. Totalnie niedelikatny, ciągnie właściciela jak worek kartofli, depcze psy. Nie ma mózgu. Quote
domimo Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Cześć wszystkim :) a co sądzicie o moim rozbójniku? Quote
Veritane Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Witam. Chciałabym zapytać czy wiecie może Państwo na jak duże psy te suczki wyrosną? Obecnie mają około 6-7 tygodnia, niestety waga nie jest mi znana. Matka to Cocker Spaniel, ojciec niestety nie jest znany. Wyglądają na zdjęciach jak małe labradory. Quote
Patryk271091 Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Witam serdecznie, jestem w posiadaniu szczeniaka, ktorego odkupilem od jakiejs patologii. Jestem szczesliwym posiadaczem Majla lecz bardzo mnie ciekawi co to jest za mieszanka psow. Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc badz nakierowanie. Pozdrawiam https://goo.gl/photos/WSd5Pmvd1iiaTtLt5 tu jest zdjecie psiaka Quote
Ka92 Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Witam , suczka przygarnięta przeze mnie od ludzi , którzy z niej zrezygnowali . Wiek wedlug właścicieli 3 miesiące wet stwierdził ze może mieć więcej , jakieś pomysły z czego powstała ta piękność ?; ) Quote
Tyśka) Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Jakiś miks posokowca albo innego myśliwskiego psa? Quote
Recommended Posts