Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktoś w ogóle dostał numerek pocztą? Ja wczoraj myślałam, że mnie coś trafi, mam do przejechania na wystawę całą Polskę, a było zero informacji, ani na maila, ani na stronie, ani pocztą, nic :crazyeye: (telefonicznie się upewniałam, że psy moje przyjęte..- chociaż tyle )
Dobrze, że spis wystawców chociaż już jest, ja czekam na list, bo mam juz wszystko opłacone, a wolę mieć numerki, wszystko przy sobie, a nie później do stolika się dobijać mając długowłose psy do przyszykowania jeszcze przed samym wejściem na ring..

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Lotty
Posted

[quote name='aga616']a plan sedziowania??dla mnie to dość istotne bo mam do wystawienia dwa psy różnych ras;)[/quote]
Planu sędziowania nie ma tylko katalog.
Tradycyjne potwierdzenia też jeszcze do mnie nie dotarły.:shake:

Posted

[B]Dada[/B] jak dobrze pamiętam - w zeszłym roku na wakacyjnej wystawie w Przemyślu nie przysyłali numerków - tylko samo potwierdzenie przyjęcia piesków + informacje gdzie się odbywa wystawa :)

A numerek w wraz a katalogiem do odbioru w sekretariacie :)

Posted

powiem tak rozpaczać nie będę ale w zeszłym roku z jednego psa zrobili mi dwa o tym samym nr chip,w tym roku suka wpisana w psach i w dodatku nie ta co zgłaszałam zastanawiam się nad pracą tego oddzialu....jak mieli taki problem chyba można bylo napisać na stronce ''prosimy o ponowne przeslanie zgloszeń...''

Posted

gidelskie- psy, no to ja szczerze współczuje.. Moje oba przyjęte, mam tylko nadzieję, ze przelew dotarł.
Za to czymś się podzielę, miałam od nich daaawno taki bardzo "miły" telefon :lol: a raczej telefony, z wielkimi pretensjami, ze jakieś bzdury powypisaywałam w zgłoszeniu :p, a ponieważ ciagle miałam w myslach wystawe i zgłoszenie do Berlina (które w końcu nie doszło do skutku) to wpisałam w maści angielską wersję maści rudy z białymi znaczeniami - tylko tyle. Wielkie halo z tego było, że pan sam musiał rozszyfrować i poprawić :crazyeye:
Przeważnie jak czegoś brakuje, czy są pomyłki, to związek wysyła grzeczną i kulturalną wiadomość (bądź dzwoni), byłam w szoku...
Ja rozumiem, że mają masę pracy i nieraz braki, czy poprawki w zgłoszeniach, ale tak niewiele potrzeba, żeby zachować przy tym miłą atmosferę między organizatorami a wystawcą.. :roll:

Posted

Co do przelewu to polecam wziąć ze sobą potwierdzenie wpłaty ;) ja zawsze je ze sobą zabieram, nawet jak jest niepotrzebne :lol: bo czasami bałagan się w papierach niestety zdarza ;)

mi kamień z serca spadł, bo jesteśmy na liście tak, jak trzeba ;)

Posted

Ahaaa, czyli na numerek nie mam co liczyć :diabloti: skoro tak, to szykuję dowód wpłaty.
Prawdę mówiąc nie mogę się doczekać wystawy :multi: czeka mnie ciężka droga i dwa noclegi, ale to pierwsza wystawa po zimowej przerwie Margrabiego i pierwsza mojej nowej suczki odkąd jest u mnie w domu :multi: Poza tym bardzo polubiłam sędziego i jadę w miłym towarzystwie, więc zapowiada się super.
Jak ktoś by chciał zdjęcia, to slużę, po wystawieniu grzywek będę ganiać po hali i fotografować, na ringu głownym też, mam czas, hotel obok wystawy, a na noc jeszcze zostajemy

Posted

No - my tez jesteśmy na liście :p
Słuchajcie - pytanie techniczno- optyczne:eviltong: do tych, którzy byli juz w Jarosławiu
wjeżdzam do Jarosławia ul.Sanową ( tj kier. Sieniawa, droga nr 870) - jade cały czas prosto i na drugich swiatłach w lewo?...i dalej to bedzie widac czy nie za bardzo?

Posted

[quote name='aga616']tak, ja ;)[/quote]

ooo fajnie ;)
no to będę czekać na zdjęcia gordonków :cool3: no i powodzenia na wystawie życzę, bo widziałam że i wasz gordon będzie :p

Posted

[quote name='Tascha']No - my tez jesteśmy na liście :p
Słuchajcie - pytanie techniczno- optyczne:eviltong: do tych, którzy byli juz w Jarosławiu
wjeżdzam do Jarosławia ul.Sanową ( tj kier. Sieniawa, droga nr 870) - jade cały czas prosto i na drugich swiatłach w lewo?...i dalej to bedzie widac czy nie za bardzo?[/quote]

W tamtym roku były tabliczki :lol: i tam przy tych światłach tez :lol: od tych swiateł to rzut beretem :lol: jak sie wjeżdza w taka uliczke, to za jakies 150m ????? jest taka szaro-bura hala w głebi takiego placyku :lol:

My tez jesteśmy na liście :multi:

Posted

Sluchajcie, nie ma ktos przypadkiem miejsca w autku i nie jedzie w sobote przez Krakow?? Troche mi sie sprawy pokomplikowaly i nie dam rady sama dojechac....oczywiscie dorzucam sie do paliwa ;)

Posted

[quote name='McDzik']W tamtym roku były tabliczki :lol: i tam przy tych światłach tez :lol: od tych swiateł to rzut beretem :lol: jak sie wjeżdza w taka uliczke, to za jakies 150m ????? jest taka szaro-bura hala w głebi takiego placyku :lol:

My tez jesteśmy na liście :multi:[/quote]
dzieki ;)
ma juz ktoś potwierdzenie pisemne??

Posted

[quote name='Judit']ooo fajnie ;)
no to będę czekać na zdjęcia gordonków :cool3: no i powodzenia na wystawie życzę, bo widziałam że i wasz gordon będzie :p[/quote]
dzięki:ppostaram się obfocić wszystkie 3 ;)mam nadzieję że mi się uda, bo mam jeszcze do wystawienia goldena....

Posted

[quote name='aga616']dzięki:ppostaram się obfocić wszystkie 3 ;)mam nadzieję że mi się uda, bo mam jeszcze do wystawienia goldena....[/quote]

ooo no to powodzenia i z goldenem życzę :p i czekam na fotki :cool3:

Posted

jesteśmy na liscie, w dodatku sami w klasach ale...
Chilli przeprowadza futrzenie całego domu, podszerstek wychodzi jej tonami, az sie boje co będzie do niedzieli :placz:

Posted

[quote name='Goshka'][B]Aga616, a czy ja moge prosić o fotki wyżłów niemieckich krótkowłosych:cool3: Szczególnie mi zależy na suczce z młodziezy:p[/B][/quote]
ok - postaram się;)

Guest Lotty
Posted

Czy ktoś wie, jaki jest podział ringów na tej wystawie? W potwierdzeniu zgłoszenia nic na ten temat nie ma. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Posted

[quote name='Lotty']Czy ktoś wie, jaki jest podział ringów na tej wystawie? W potwierdzeniu zgłoszenia nic na ten temat nie ma. Z góry dziękuję za odpowiedź.[/quote]

masz już potwierdzenie?

hmm...to do nas może jutro przyjdzie... :roll:

Posted

W katalogu będzie napisane zapewne - numer ringu, sędzia - i na wystawie poprostu się szuka numerku obok ringu - ja tak zrobiłam rok temu poprostu, bo bylo identycznie:roll: