Isadora7 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='monikab']cudownie!!!!!strasznie się cieszę!!!Stareńki fafelek od razu odżyje.[/quote] OJ tak boksie bardzo źle znosza samotność Quote
olenka_f Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 jadę po niego jutro o 7 rano błagam o jakiś telefon kontaktowy żebyśmy się w tym Szczecinku nie gubili i w miarę sprawnie to załatwili bo ja będe po nocce i następna przede mną :placz: mój numer 505 419 211 jeszcze wczoraj jechałam po niego do Szczecina a nie do Szczecinka :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Numery z 3 postu: "maria kadela 885 574 260 andrzej świerzyna 606 683 403 opiekujemy się psami w Buczku dzięki za pomoc!!!" Quote
Inez de Villaro Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 :loveu::loveu:Elizka...już wszystko wiadomo ...dzwoniłam zanim się tu wpisałaś...:) dziekuję za pilnowanie:loveu: (żeby nie było, że nie pilnuję swoich watków :)) Quote
eliza_sk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Inez de Villaro']:loveu::loveu:Elizka...już wszystko wiadomo ...dzwoniłam zanim się tu wpisałaś...:) dziekuję za pilnowanie:loveu: (żeby nie było, że nie pilnuję swoich watków :))[/quote] Ktoś musi to ogarniać :evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Ciotka ...cyba się w Tobie zakocham ...:loveu::loveu::loveu: czy co...?? Quote
eliza_sk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Inez de Villaro']Ciotka ...cyba się w Tobie zakocham ...:loveu::loveu::loveu: czy co...??[/quote] Dobre :evil_lol: teraz to zauważyłam, ach nie trzeba, bo się zarumienię :oops: Quote
wykrywka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='olenka_f']jadę po niego jutro o 7 rano błagam o jakiś telefon kontaktowy żebyśmy się w tym Szczecinku nie gubili i w miarę sprawnie to załatwili bo ja będe po nocce i następna przede mną :placz: mój numer 505 419 211 jeszcze wczoraj jechałam po niego do Szczecina a nie do Szczecinka :evil_lol:[/quote] Kochana olenka_f z wiekim serduchem dla bokserów. Chyba dobrze doczytałam,że jedzie do Ciebie ? Quote
Inez de Villaro Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Boksio w soboteę pojechał do oleńki...do Gdańska na dt... ciotka, możesz nam napisać jak się Dragon czuje, jak zareagował na psy i jak zniósł podróż?? czekamy na wiesci!!! :loveu: Quote
olenka_f Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 oczywiście ja zakręcona jak stado imadeł nie pomyślałam żeby coś cokolwiek napisać :oops: dojechaliśmy bardzo szczęśliwie stado przyjęło chłopa przyjaźnie i zapowiadało się że jest cud - miód a dziś rano kiedy wróciłam z pracy Dragon wlał Fidze ( za Figunię w tym domu grozi śmierć przez powieszenie i dla ludzi i dla zwierząt) .Ta darła się w niebo głosy bo przecież wie że jest nietykalna a tu taki nowy ją na łopatki rozłożył a reszta fafli jak przystało na większych i zdominowanych braciszków biegła odsieczą siostrzyczce. Na szczęście przy moim 158cm wzrostu jak ryknę to wszyscy myślą że mam 258cm - na ich miejscu też bym siadła i łapę podawała ;). Dragon moją córkę a później syna przywitał tak że Agatkę przeskoczył a ja najmniejsza z tej familii jestem, synowi z bańki w brodę dał czym rozkochał w sobie wszystkich przytula się ciągle, buziaki rozdaje bawić się chce trochę z Fajterem powarczeli ale tu znów mój anielski głosik robił porządek. Wcina ślicznie wybrał sobie miejsce w mojej sypialni ,no to se tam je ma - a co :evil_lol: Chciałam Wam powiedzieć że jestem oczarowana i pełna podziwu dla ludzi i ich pracy oraz wspaniałych efektów w przytulisku w Szczecinku:loveu: Wielki,wielki szacunek :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Oleńka bardzo Ci dziekujemy za relację!!! Cieszę się, że wszystko gra...nawet nie śniłam o takim tymczasie w sypialni dla Dragona:) Czy mamy go nadal ogłaszać ???;):cool3: Quote
olenka_f Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ogłaszać. ogłaszać ja mam teraz 5 fafli :oops: Quote
mariamc Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Już wróciłam i zaraz wszystko ogarnę .Dzwonił Pan z Giżycka w sprawie adopcji Dragona. Za dnia;) będę wiedzieć więcej ,zle było słychać w samochodzie. Dzięki za pomoc . Quote
mariamc Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Rozmawiałam z Panem, który chce adoptować Dragona.Pan ma dwie boksie a jego brat boksia.Podałam mu nr tel. do Oleńki i trzeba chyba trzymać kciuki:lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 TRZYMAM KCIUKI!!!!!!:loveu: Quote
Inez de Villaro Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Jak tam dziesiaj nasz dziadek????:loveu: ps. pani danuto coś ruszyło w sprawie domku....??? mogę poszukac kogoś do sprawdzenia z tamtej okolicy! Quote
OLUTKA55 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 oby sie powiodło kochanemu fafukowi:loveu: Quote
olenka_f Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Inez de Villaro']Jak tam dziesiaj nasz dziadek????:loveu: ps. pani danuto coś ruszyło w sprawie domku....??? mogę poszukac kogoś do sprawdzenia z tamtej okolicy![/quote] Pan do mnie dzwonił, jest zdecydowany chyba warto sprawdzić domek Quote
Inez de Villaro Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 poproszę o namiary na pana ..poszukam kogoś! Quote
mariamc Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Namawiam Oleńkę aby przygarnęła Dragona na stałe bo no ją KOCHA:multi::multi: Quote
Inez de Villaro Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 No własnie...co ma dziadek po świecie jeździć???!!:loveu: Quote
mariamc Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Oleńka się zastanawia ,ma odpowiedzieć wieczorem. Też mówi ,że ciężko będzie jej się rozstawać z Dragonem;) Quote
Inez de Villaro Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Trzymam kciuki znowu!!!!:) Quote
Recommended Posts