Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jadę po niego jutro o 7 rano
błagam o jakiś telefon kontaktowy żebyśmy się w tym Szczecinku nie gubili i w miarę sprawnie to załatwili bo ja będe po nocce i następna przede mną :placz:
mój numer 505 419 211
jeszcze wczoraj jechałam po niego do Szczecina a nie do Szczecinka :evil_lol:

Posted

[quote name='Inez de Villaro']:loveu::loveu:Elizka...już wszystko wiadomo ...dzwoniłam zanim się tu wpisałaś...:)
dziekuję za pilnowanie:loveu:
(żeby nie było, że nie pilnuję swoich watków :))[/quote]

Ktoś musi to ogarniać :evil_lol:

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Ciotka ...cyba się w Tobie zakocham ...:loveu::loveu::loveu: czy co...??[/quote]

Dobre :evil_lol: teraz to zauważyłam, ach nie trzeba, bo się zarumienię :oops:

Posted

[quote name='olenka_f']jadę po niego jutro o 7 rano
błagam o jakiś telefon kontaktowy żebyśmy się w tym Szczecinku nie gubili i w miarę sprawnie to załatwili bo ja będe po nocce i następna przede mną :placz:
mój numer 505 419 211
jeszcze wczoraj jechałam po niego do Szczecina a nie do Szczecinka :evil_lol:[/quote]

Kochana olenka_f z wiekim serduchem dla bokserów.
Chyba dobrze doczytałam,że jedzie do Ciebie ?

Posted

oczywiście ja zakręcona jak stado imadeł nie pomyślałam żeby coś cokolwiek napisać :oops:
dojechaliśmy bardzo szczęśliwie
stado przyjęło chłopa przyjaźnie i zapowiadało się że jest cud - miód
a dziś rano kiedy wróciłam z pracy Dragon wlał Fidze ( za Figunię w tym domu grozi śmierć przez powieszenie i dla ludzi i dla zwierząt) .Ta darła się w niebo głosy bo przecież wie że jest nietykalna a tu taki nowy ją na łopatki rozłożył a reszta fafli jak przystało na większych i zdominowanych braciszków biegła odsieczą siostrzyczce. Na szczęście przy moim 158cm wzrostu jak ryknę to wszyscy myślą że mam 258cm - na ich miejscu też bym siadła i łapę podawała ;).
Dragon moją córkę a później syna przywitał tak że Agatkę przeskoczył a ja najmniejsza z tej familii jestem, synowi z bańki w brodę dał czym rozkochał w sobie wszystkich
przytula się ciągle, buziaki rozdaje bawić się chce
trochę z Fajterem powarczeli ale tu znów mój anielski głosik robił porządek.
Wcina ślicznie wybrał sobie miejsce w mojej sypialni ,no to se tam je ma - a co :evil_lol:

Chciałam Wam powiedzieć że jestem oczarowana i pełna podziwu dla ludzi i ich pracy oraz wspaniałych efektów w przytulisku w Szczecinku:loveu:
Wielki,wielki szacunek :loveu:

Posted

Już wróciłam i zaraz wszystko ogarnę .Dzwonił Pan z Giżycka w sprawie adopcji Dragona.
Za dnia;) będę wiedzieć więcej ,zle było słychać w samochodzie.

Dzięki za pomoc .

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Jak tam dziesiaj nasz dziadek????:loveu:
ps. pani danuto coś ruszyło w sprawie domku....??? mogę poszukac kogoś do sprawdzenia z tamtej okolicy![/quote]
Pan do mnie dzwonił, jest zdecydowany
chyba warto sprawdzić domek