Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No więc jest tak: Teresa kupiła budę. Ona jest absolutnie niesamowita. Trochę jej ludzie z pracy dorzucili, ale głownie z własnej kieszeni. Pojechała ją zawieźć. Wstawili do tego gościa na działkę.
Wczoraj pojechała z karmą. A tu pies na działce sie rządzi

No i facet powiedział, ze skoro jest, to niech już zostanie.......Mało tego - widział Teresy minę na widok swojego psa na łańcuchu. Widac mu się głupio jednak zrobiło. Bo wczoraj Teresa przyjezdza, a tu siatka podniesiona, noo taki niby kojec zrobiony. Pies już bez łańcucha.

To ponoć nie jest zły człowiek......no w końcu inny by Morusa za te kury zatłukł.
Jeśli nie będzie kur zagryzał ( noo a skoro nie będzie głodny, to moze odpuści........) będzie luzem. Jak będzie wyląduje na dzien w kojcu razem z tym drugim,
Teresa pojedzie tam za jakiś czas zobaczyć co i jak. Może jakiś frontline zabierze co by obu kolesi potraktować.

Achaś w tym gospodarstwie jest jeszcze jamnik ( czka?) rezdyduje w domu.

Luka nie wiem gdzie to jest. Zdjęcia dostałyśmy z prośbą o pomoc, szczegółów się nie dopytywałam. Podobnie jak i o Szajkę. Zaczęłyśmy się o drogę pytać, jak Gusia po nią jechała.
Tu miało być tak samo.
W każdym razie wygląda na to, ze na razie nie ma takiej potrzeby.

Jassne to nie jest dom z najwyższej półki, ale w sumie myślę, ze lepszy niz wieeele innych w podwarszawskich miejscowościach.

A ja dziś kupiłam takiemu jednemu pseudo foxterierowi 5 parówek. Stał pod szkoła w Wieliszewie......do samochodu nie bardzo dał sie wciągnąć.........warczał ........o 12 jadę tamtędy znowu.......tiaaa

Posted

No to sobie idę zmienić tytuł i odwołać Mru, którą prosiłam o baner ;) Luka, to jest tam gdzie była Szajka. Znaczy Xena (tak swoja drogą bardzojest grzeczna, tylko paaaaaanicznieeeeeeeeeee boi sie wystrzałów). Jedzie się na Sochczew, skręca na Żelazową Wolę przy stacji CPN, potem na krzyżówce w lewo i się jedzie jedzie jedzie, mija się fabrykę okien i dwa ostre zakręty i potem się skręca w lewo w jakąś dziwną ulicę - Wypaloną? Pogorzelisko? - albo jakoś tak. I to jest tam :)

Posted

gusia0106 napisał(a):
No to sobie idę zmienić tytuł i odwołać Mru, którą prosiłam o baner ;) Luka, to jest tam gdzie była Szajka. Znaczy Xena (tak swoja drogą bardzojest grzeczna, tylko paaaaaanicznieeeeeeeeeee boi sie wystrzałów). Jedzie się na Sochczew, skręca na Żelazową Wolę przy stacji CPN, potem na krzyżówce w lewo i się jedzie jedzie jedzie, mija się fabrykę okien i dwa ostre zakręty i potem się skręca w lewo w jakąś dziwną ulicę - Wypaloną? Pogorzelisko? - albo jakoś tak. I to jest tam :)

To znaczy tam byla Xena. A gdzie jest Morus to ja dokładnie nie wiem. Pewnie w okolicy. Teresa te psy wypatruje jezdzac do pracy.......

Posted

Neigh napisał(a):
To znaczy tam byla Xena. A gdzie jest Morus to ja dokładnie nie wiem. Pewnie w okolicy. Teresa te psy wypatruje jezdzac do pracy.......

No i Morus tez jest dokładnie tam, tylko nieco dalej od skrzyżowania z tą tajemiczą ulicą ;)