Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='justys95']no tak jest...że człowiek sobie nawet sprawy nie zdaje, ze jest tyle reklam...a pisma tylko z nich żyją :roll:[/quote]

To prawda, ale jakby nie było tych reklam to taka gazeta musiałaby kosztować z 12 zł. A wtedy nikt by jej nie chciał kupić. Przecież wiadomo, że wszystkie pisma żyją z reklam i sprzedaży numerów ;). Jak nie mają reklam, to znaczy, że sa bezwarościowe merytorycznie ;)

Posted

[quote name='justys95']e tam...powinnien być...[/quote]
Nieprawda :evil_lol: np. Łodzi zawsze jest dzień później. Kiedy wszędzie jest w środę, to koło mnie jest w czwartek :roll: Czyli dziś :multi:

Posted

[quote name='Koma']Nieprawda :evil_lol: np. Łodzi zawsze jest dzień później. Kiedy wszędzie jest w środę, to koło mnie jest w czwartek :roll: Czyli dziś :multi:[/quote]

PP w tym miesiącu wszędzie był w czwartek.
Moze kupujesz w jakimś małym sklepiku, czy kiosku osiedlowym? W dużych kioskach i salonikach prasowych powinien być w czwartek.

Posted

Słuchajcie normalnie jestem zbulwersowana. Czytam sobie dzisiaj razem z przyjaciółką PP w szkole i doszłam do klubu miłosników zwierząt. Zazwyczaj tego nie czytam, ale tym razem już z tych szkolnnych nudów przeczytałam i aż się wzburzyłam. Otóż, w jednym z listów jest taka treść:

"(...)Moją ulubioną rasą jest chihuahua i bardzo chciałabym ją mieć. W domu mam już psa, który wabi się Nuka. [COLOR=purple]Niespecjalnie go lubię, bo jest kundelkiem[/COLOR](...)"

w tym momencie zwątpiłam. Rozumiem, że autorką jest 11letnia dziewczynka, ale to i tak na mnie jakoś negatywnie podziałało. Stwierdziłam, że napisze do niej list, ale nie o tym, że chcę podłączyć się do klubu lub korespondencji, tylko żeby zrozumiała, że nie powinna tak stawiać sprawy... szkoda mi tego kundelka...

Posted

O kurczaki, to moze niech wieksza ilosc osob napisze? Ja tez cos postaram sie skrobnac. Od zawsze uwazam, ze taka "młodzież" a w sumei to dzieci pojecie o psach maja niewielkie, bo rodzice (nie zawsze) wychowac pro-zwierzeco nie umieja ... ;)

Posted

a ja wczoraj przypomniałam sobie o 16:50 ze jest nowy PP i pobiegłam do kiosku, ale był już zamknięty (zamykają o 17:00) dziś też sobie przypomniałam o 16:50 i też się spózniłam...do kurczaka, ja go chyba nigdy nie kupie :mad:

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Już nowy PP się pojawił :bigcool:. Uu a ja go jeszcze nie mam ale zaraz lecę kupić :thumbs:. Niedługo zbankrutuje przez te wszystkie czasopisma , książki i przez moją Kamcię :8-) [/I][/B]

Posted

Właśnie też to przeczytałam. Jak można nie lubic psa, bo jest kundelkiem?! :(

Próbowaliście może wysyłać SMS na konkurs? Ja próbowałam, nawet dwa razy, dokładnie sprawdzałam, czy dobry numer i treść, a po 20 minutach dostałam taka odpowiedź:
"Błędny kod. Spróbuj jeszcze raz." A potem dalej oferta "wyślij SMS z hasłem coś tam jeśli chcesz jakąś muzyczkę". Nie kapuję. Czyżby błąd w druku. Ja mam numer [B]7240[/B], a kod dałam [B]PIES.3.12[/B]
[B]Co jest źle?[/B] Kasę tracę, już 5 zł, a nawet nie mogę wziąc udziału w konkursie... :(

Posted

[quote name='Gucio']to, ze mam 40zeta na koncie, nie znaczy, ze kusi mnie wydac 2,44zł :lol: :D[/quote]

Jak wyslesz tego jednwego za 2,44 to przychodzi ci drugi i kaza ci wyslac nasdtepnego za te sama kwote

Posted

[quote name='tamiczek']Jak wyslesz tego jednwego za 2,44 to przychodzi ci drugi i kaza ci wyslac nasdtepnego za te sama kwote[/QUOTE]
eh...kurcze...teraz to chyba nie wyśle, bo mi kasy szkoda :roll:

Posted

A ja bym chciala wygrać ten weekend maszerski..... bo moja przyjaciółka, która jest zakochana w rasach północnych, w szczególności Alaskan Malamute, ma w lutym urodziny i to bylby super prezent dla niej... :loveu: kurcze tak bym chciala.........

Posted

A jak ja wysyłałam sms-a, to przyszedł drugi, żebym odpowiedziała na kolejne pytanie i zrezygnowałam, bo jakby potem przyszedł rachunek, to bym się przeraziła... :shake:

Słuchajcie, jak to jest z tymi prezentami z prenumeraty?
PP przyszedł w czwartek, a prezent kiedy?