Mi. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [B][I]W następnym numerze będą pisać o tańcu z psem:multi: Nie doczekam się[/I][/B]:cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A słyszałam że w najnowszym numerze Mp jest o tańcu z psem. A wysyłaliście smsa z odpowiedzią na pytanie ze strony 46?Do wygrania książka zabawy z zpsem :razz:.Ale u mnie w zoologiku 9 zł. Quote
gabryska Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ta ksiazka za 9 zlotych? Niemozliwe..chyba ze chodzi ci o MP Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A psim zdaniem 10 zł. Możesz sobie sprawdzić w karusku lub w wysyłkowej księgarni ... Quote
invictus hilaritas Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 nie uwieze jak nie zobacze.. podaj linka.. Quote
invictus hilaritas Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 psim zdaniem i zabawy z psem.. Quote
Draco Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Na głównej stronie dogomanii w "biblioteka" w spisach czasopism o psach i swoje miejsce ma "Przyjaciel pies". Podali tam, że gazeta kosztuje 5 zł. Kosztuje co prawda 5,50zł. Ale, chodzi o to, że nikt tam z tych co pracują nad tą stronką nie zagląda skoro są przedawnione informacje a zmiana ceny była kilka lat temu. Quote
bellatriks Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 dzisiaj dostałam grudniowego PP :cool3: :multi: Quote
tamiczek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Wejdzcie sobie na strone główną dogomanii tam jest Okiem psa Fishera za 7 coś Quote
grrrond Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Kamcia_14']A słyszałam że w najnowszym numerze Mp jest o tańcu z psem. A wysyłaliście smsa z odpowiedzią na pytanie ze strony 46?Do wygrania książka zabawy z zpsem :razz:.Ale u mnie w zoologiku 9 zł.[/quote] JA WYGRAŁAM! :multi: (znaczy moja przyjaciólka, która obiecała, że wyśle mi esemesa jednego, bo mi zabrakło juz pieniedzy :oops: ) ktoś z Was jeszcze wygrał? ale normalnie fart, bo już miał mi świety Mikołaj kupic, a tu dzwoni moja przyjaciółka, że nam się udało! Strasznie się cieszę, bo mam już tom II i ta wygrana mi poprawiła humor po strasznie złym dniu w szkole :cool3: * hehe dopiero pozniej przeczytałam że chodzi o inna książkę! ja wysłałam na konkurs gdzie to wygrania byla encyklopedia rabera! hehe Quote
aleb Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A mi już się skończyła prenumerata PP. Tak się zastanawiam czy zamówić nową jeszcze w tym miesiącu, czy dopiero na nowy rok?? Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='grrrond']JA WYGRAŁAM! :multi: [/QUOTE] Teraz troszkę OFFu :eviltong:. Ja też wygrałam ale suszarkę :multi:. Z konkursu Twista. Suszarka i karbowinca. A książki rzadnej nie wygrałam :placz: Ale następnym razem wyślę multum SmSów :mdrmed: Quote
grrrond Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Kamcia_14']Teraz troszkę OFFu :eviltong:. Ja też wygrałam ale suszarkę :multi:. Z konkursu Twista. Suszarka i karbowinca. A książki rzadnej nie wygrałam :placz: Ale następnym razem wyślę multum SmSów :mdrmed:[/quote] Prosze zawsze każda wygrana dobra! Tym bardziej sie ciesze, ze rzadko mi się udaje coś wygrać :mad: Quote
Bewarka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [LEFT]To ja mam jakiegoś pecha...nigdy jeszcze nie wygrałam...no cóż...trzeba się podnieść i grać dalej...może kiedyś mi się poszczęści...?:shake: [/LEFT] Quote
Samturia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ja nie wysyłąm bo i tak nie wygram, znam to moje szczęście... Quote
Guciek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Samturia']ja nie wysyłąm bo i tak nie wygram, znam to moje szczęście...[/QUOTE] Jak mówią słowa pewnej piosenki "Jeśli nie spróbujesz nie przekonasz sie" 8) Quote
Cyraneczka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Samturia']ja nie wysyłąm bo i tak nie wygram, znam to moje szczęście...[/quote] bo za wolna jesteś. Teraz w konkursach liczy sie umiejętność błyskawicznie wysyłanych SMS-ów ;-). Musisz potrenować rękę. Quote
Bewarka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ja w konkursach SMS-owych nie biore udziału,ale, w każdych innych tak, bo by mnie tata zastrzelił po zobaczeniu rachunku...musiałabym pożyczyć od niego, bo mojego zakosili :( Quote
Guciek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='JustynaJK']no i niedługo nowy nr znów[/QUOTE] Jeszcze stary musze kupic :eviltong: Quote
Bewarka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ...z kalendarzem jest!!!:D (mam już go od dawna w domciu) Quote
Guciek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='justys95']...z kalendarzem jest!!!:D (mam już go od dawna w domciu)[/QUOTE] wyobraz sobie ze wiem to juz od dawna....... Quote
Bewarka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Gucio']wyobraz sobie ze wiem to juz od dawna.......[/QUOTE] domyśliłam się...he,he Quote
Recommended Posts