Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Kamcia_14
Posted

A słyszałam że w najnowszym numerze Mp jest o tańcu z psem. A wysyłaliście smsa z odpowiedzią na pytanie ze strony 46?Do wygrania książka zabawy z zpsem :razz:.Ale u mnie w zoologiku 9 zł.

Guest Kamcia_14
Posted

A psim zdaniem 10 zł. Możesz sobie sprawdzić w karusku lub w wysyłkowej księgarni ...

Posted

Na głównej stronie dogomanii w "biblioteka" w spisach czasopism o psach
i swoje miejsce ma "Przyjaciel pies". Podali tam, że gazeta kosztuje
5 zł. Kosztuje co prawda 5,50zł. Ale, chodzi o to, że nikt tam z tych co
pracują nad tą stronką nie zagląda skoro są przedawnione informacje
a zmiana ceny była kilka lat temu.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kamcia_14']A słyszałam że w najnowszym numerze Mp jest o tańcu z psem. A wysyłaliście smsa z odpowiedzią na pytanie ze strony 46?Do wygrania książka zabawy z zpsem :razz:.Ale u mnie w zoologiku 9 zł.[/quote]

JA WYGRAŁAM! :multi:
(znaczy moja przyjaciólka, która obiecała, że wyśle mi esemesa jednego, bo mi zabrakło juz pieniedzy :oops: )

ktoś z Was jeszcze wygrał?

ale normalnie fart, bo już miał mi świety Mikołaj kupic, a tu dzwoni moja przyjaciółka, że nam się udało! Strasznie się cieszę, bo mam już tom II i ta wygrana mi poprawiła humor po strasznie złym dniu w szkole :cool3:

* hehe dopiero pozniej przeczytałam że chodzi o inna książkę! ja wysłałam na konkurs gdzie to wygrania byla encyklopedia rabera! hehe

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='grrrond']JA WYGRAŁAM! :multi:
[/QUOTE]
Teraz troszkę OFFu :eviltong:.
Ja też wygrałam ale suszarkę :multi:. Z konkursu Twista. Suszarka i karbowinca. A książki rzadnej nie wygrałam :placz: Ale następnym razem wyślę multum SmSów :mdrmed:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Teraz troszkę OFFu :eviltong:.
Ja też wygrałam ale suszarkę :multi:. Z konkursu Twista. Suszarka i karbowinca. A książki rzadnej nie wygrałam :placz: Ale następnym razem wyślę multum SmSów :mdrmed:[/quote]

Prosze zawsze każda wygrana dobra! Tym bardziej sie ciesze, ze rzadko mi się udaje coś wygrać :mad:

Posted

[LEFT]To ja mam jakiegoś pecha...nigdy jeszcze nie wygrałam...no cóż...trzeba się podnieść i grać dalej...może kiedyś mi się poszczęści...?:shake:
[/LEFT]

Posted

[quote name='Samturia']ja nie wysyłąm bo i tak nie wygram, znam to moje szczęście...[/QUOTE]
Jak mówią słowa pewnej piosenki "Jeśli nie spróbujesz nie przekonasz sie" 8)

Posted

[quote name='Samturia']ja nie wysyłąm bo i tak nie wygram, znam to moje szczęście...[/quote]

bo za wolna jesteś. Teraz w konkursach liczy sie umiejętność błyskawicznie wysyłanych SMS-ów ;-). Musisz potrenować rękę.

Posted

Ja w konkursach SMS-owych nie biore udziału,ale, w każdych innych tak, bo by mnie tata zastrzelił po zobaczeniu rachunku...musiałabym pożyczyć od niego, bo mojego zakosili :(