Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

[quote name='diuna_wro']Nel_a Twoja licytacja może zostac z tym numerem, pod warunkiem, ze bedziesz czuwać nad tym, żeby osoba, która ją wygra w przelewie napisała "zapłata za rehabilitację Itiego". W żadnym wypadku nie może być słowa datek, darowizna itp.

Żeby jednak ludzie nie podejrzewali nas o oszustwo, gdy podamy swoje konta, np. przy cegiełkach, możemy podać nr konta prywatnego Ewy - fizjoterapeutki. To samo nazwisko i imię widnieje w pełnej nazwie FIZJO-WETU. Co Wy na to?

ok napisz mi to w pw. Ja sobie to pozniej szybciutko przypomne jak juz aukcja bedzie sie konczyla.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi, majqa, ona tam by dużo zmieniła, ale wyjasniłam jej target i przyczyny stylu poetyki, pojęła szybko oraz skutecznie. dlatego tez zbytnio sie nie czepiała.
clou - gwóźdż po francusku
clue -wskazówka po angielsku. zatem oba wyrazy sa poprawne, ale w tym znaczeniu tylko jeden.

ITI GO HOME!!!

Posted

Znam znaczenia każdego z tych słów ale mogłam sobie tylko powisieć na słuchawce nie mogąc się przedrzeć do ksiąszkuf z różnymi tego typu określeniami zaczerpniętymi z obcych języków. Po powiszeniu na kablu z mędrszymi ode mnie, dowiedziałam się, że z racji błędnego używania clue w zestawieniu z programem, bo wymowa ta sama, ta niepoprawność weszła do języka i clue jest stosowane równorzędnie z clou. Nie oznacza to jednak, że doradcy moi nie tkwią w błędnym przekonaniu. Bazując na ich podpowiedzi, było mi wsjo ryba, co wtrynię.

Posted

Kochani (aż mi gardło zaciska i ręcę drżą) Iti przed chwilą podczas ćwiczeń wyszarpnął z rąk Ewy tę nieczynną łapinę!!!:crazyeye: Wiecie co to może oznaczać, noo chyba nie muszę mówić.....

Posted

o nawet nie mów, nogi się pode mną ugieły...

ludziska, kto zaproponował srebrny pierśconek z agatami na bazarek, bo tzreba go wysłac, a z dorotikus nie mamy pojęcia, od kogo ten dar. ja dostałam zdjęcia od dorotikus, dorotikus nie wie, jak to sie stało.... :roll:

Posted

diuna_wro napisał(a):
Kochani (aż mi gardło zaciska i ręcę drżą) Iti przed chwilą podczas ćwiczeń wyszarpnął z rąk Ewy tę nieczynną łapinę!!!:crazyeye: Wiecie co to może oznaczać, noo chyba nie muszę mówić.....

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Będzie dobrze :p:multi::multi::multi::multi:

Posted

diuna_wro napisał(a):

Nawet nie chce pisać...nic, żeby nie za dużo...ale i mnie zatkało....:-o

Posted

[quote name='sleepingbyday']o nawet nie mów, nogi się pode mną ugieły...

ludziska, kto zaproponował srebrny pierśconek z agatami na bazarek, bo tzreba go wysłac, a z dorotikus nie mamy pojęcia, od kogo ten dar. ja dostałam zdjęcia od dorotikus, dorotikus nie wie, jak to sie stało.... :roll:

sbd, pierścionek podarowała lavinia.

Posted

Linkow wklejac pewnie nie mozna:shake:. Moze by tak do znajomych dogomaniaczek uderzyc, tych ze Slaska, aby powysyłały mailowo do przyjaciół, rodziny. Pracujemy głowkami dziewczyny....

Posted

Nel_a nie znam się na zasadach działania Allegro, ale może da się tam jakoś tłustym drukiem dopisać gdzieś info, że wszelkie ewentualne wpłaty na rzecz Itiego (te poza aukcją) muszą być opisane jako "WPŁATA NA REHABILITACJĘ ITIEGO".

Nie chciałabym kłopotów w skarbówce FizjoWetowi narobić.

Posted

Erazm napisał(a):
Linkow wklejac pewnie nie mozna:shake:. Moze by tak do znajomych dogomaniaczek uderzyc, tych ze Slaska, aby powysyłały mailowo do przyjaciół, rodziny. Pracujemy głowkami dziewczyny....

Ja dodałam linka na forum tanca brzucha (to takie moje zajęcie dodatkowe ;) :cool3:) za pozwoleniem admina :))) na jednym ze swoich blogów też napisałam o Itim. Zaraz dalej rozreklamuje :)))