Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

jakby nie ta krzywa łapka to pewnie dawno by grzał dupkę w domku :shake:

Powiedzcie mi - czy on miał jakąś konsultację z ortopedą? czy coś wiadomo o mozliwości obserwacji i naprawienia łapki?

Posted

Poldka oczywiscie ogladal ortopeda lape mozna operowac tylko operacja bedzie polegala na powtornym zlamaniu kosci i jej zlozeniu...jak wszyscy wiemy nikt nie da gwarancji ze lapa poprawnie sie zrosnie...no i powstaje pytanie czy jest sens meczenia psiaka operacja skoro lapa mu w zyciu codziennym nie przeszkadza

Posted

powiem tak - wg mnie jest sens operowania bo to może zacząć doskwierać w późniejszym wieku - nie znam się, ale tak mi się wydaje - no i łatwiej byłoby znaleźć dom, tylko wiem, że w warunkach schroniskowych operacja nie jest możliwa :shake: ale taka info jest istotna bo czasem ludzie się pytają czy to się da zoperować

• 1 year later...
Posted

A no wiadomo :) widziałam dzisiaj Poldka. Pies ma się super, jest baaardzo przywiazany do swojego pana.
Ma lęk separacyjny, dlatego nie zostaje nawet na chwilę sam. Gdy trzeba wyjechac, jezdza razem. Gdy trzeba gdzies wyjsc, wychodzą razem.
I mają się super :)
Teraz Poldek zmienil dom w Warszawie, na dom z ogrodem na suwalszczyźnie. Obok ma jezioro i w ogole czad :)

aha i Poldek to ma minimum 7-8lat

• 1 month later...
Posted

Poldek mieszka z psem adoptowanym ode mnie. Z Yogim po przejściach.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/143252-****Yogi-bez-ogonka-pojecha%C5%82-do-domu.-Trzymajcie-kciuki-!/page102[/url]

• 6 months later...
Posted

Wiadomości o Yogim są dobre. Nic się nie dzieje Nuda.
Ale za to jego towarzysz wpadł pod samochód. Ma śrube w łapie i ma skróconą tylną łape o 4 cm, a do tego on już wcześniej był kaleką - przednia łapa jest nie do końca sprawna...
Pobiegł obszczekać samochód ( u nich na wsi, nie w mieście). Potknął się i wpadł pod...
Trzymajcie kciuki za niego!

To napisała Mariola na wątku Yogiego. Biedny Polduś, nie wiem jak on teraz będzie sobie radził z tymi łapkami. :(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...