Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudownie, cudownie, cudownie :multi:!
Burek1, nawet nie wiesz jak ja lubie Twoje posty. One prawie zawsze wieszcza dobra nowine :lol: .
Ala,:Rose: .Kolejny Twoj watek zakonczony szczesliwie.

Posted

Super tak się cieszę!!!!!!:multi: Leoś dostał wspaniały prezent na walentynki! :loveu: Dziękuję wszystkim którzy robili mu ogłoszenia i odwiedzali wątek. Naprawdę jesteście wspaniali!!!! :multi:

Posted

Leoś przyjechał do swojego domu w sobotę o 22-ej. Jestem pełna podziwu dla nowego pana, że zdecydował się na podróż mimo tak fatalnych warunków atmosferycznych.
W drodze nie było żadnych problemów z psiakiem. Spokojnie leżał na tylniej kanapie, a podczas dwóch krótkich postojów grzecznie spacerował.
Zapoznanie z nowym miejscem i resztą domowników też przebiegło bez problemów. Leoś zupełnie ignoruje koty i jest bardzo przyjaźnie nastawiony do dwóch suczek rezydentek.
Wczoraj był trzy razy na spacerze i bardzo mu się podobało. Jest zachwycony śniegiem i z lubością tarza się w ogródku.
W najbliższych dniach skorzystam z zaproszenia i odwiedzę misia :p

Posted

Ala&Zetka napisał(a):
Super tak się cieszę!!!!!!:multi: Leoś dostał wspaniały prezent na walentynki! :loveu:

Chyba mój TZ dostał walentynkowy prezent za to, że się ze mną parę lat męczy :evil_lol: Ostatnio wydzwaniałam do wszystkich znajomych, którzy mają domy z ogrodem i plotka poszła w świat, że szukam faceta z kasą :eviltong:
Oj Leoś przez miłość do ciebie opinie mi szargają na stare lata :evil_lol:
SZCZĘŚCIA W TWOIM DOMKU PSI PRZYSTOJNIAKU :loveu:

• 1 month later...