Ala&Zetka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 No nie, takie cudo w schronisku a tak u niego cicho... Cioteczki, zapraszamy ;) Quote
Ala&Zetka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 E.DEREK naprawdę nikt do tej pory nie pytał??? Allegro Leosia skończyło się wczoraj, miał 1685 wejść. Aż wierzyć się nie chce że nikt z odwiedzających się o niego nie pytał :shake: Quote
RIVER Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ala&Zetka napisał(a):Allegro Leosia skończyło się wczoraj, miał 1685 wejść. Aż wierzyć się nie chce że nikt z odwiedzających się o niego nie pytał :shake: Tyle wejść i nic :shake: Leoś ten twój ludź przecież gdzieś tam jest na pewno. Pokazałam Leosia zdjęcia koledze, który Święta spędzał już w nowym domu. Oczywiście zachwyt :p. Niestety :-( już kilka lat temu przygarnął jedną psią bidę a kilka kotów przylazło jak tylko zaczął ogrzewać dom. Ech polska wieś zanim się człowiek wybuduje już mu gromadkę zwierzaków podrzucą :angryy: Quote
Ala&Zetka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Piękny Leon cały czas bez domu... Quote
RIVER Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Leoś na spacerek............................ Quote
RIVER Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 paros napisał(a):Wznowiłam allegro :roll: Paros a jak z opłatami za allegro. Potrzebujesz wsparcia? Quote
Ala&Zetka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Właśnie paros, widziałam że robiłaś raz wyróżnione, mów jakie są opłaty to zwrócę Quote
paros Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ala&Zetka napisał(a):Właśnie paros, widziałam że robiłaś raz wyróżnione, mów jakie są opłaty to zwrócę RIVER napisał(a):Paros a jak z opłatami za allegro. Potrzebujesz wsparcia? Teraz też jest wyróżnione :lol: Allegro Leosia Z opłatami dam sobie radę :lol: ale przepraszam za off`a - mam prośbę :modla::modla::modla::modla: Czy możecie wspomóc :-(:-( TUTAJ SOS!! Quote
Ala&Zetka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Paros, bardzo dziękuję!!!! :loveu: Jednak wyróżnienie jest bardzo drogie, naprawdę może chcesz zwrot przynajmniej części kosztów? Do kociaków już zajrzałam, postaram się kupić cegiełkę w najbliższych dniach ;) Quote
hesia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mel znalazl dom, Leos, teraz kolej na ciebie. Quote
RIVER Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Leoś znowu nikt nie poszedł z Tobą na spacerek :shake: Przepraszam piesku :oops: Quote
hesia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Leos, to taki duzy, kochany misio. Jest grzeczny, ale musial byc bardzo skrzywdzony przez "wlasciciela", bo boi sie obcych ludzi. Pani Kierownik schroniska bardzo sie o niego martwi, bo Leos przywiazuje sie do Niej coraz bardziej. Powinien miec juz kogos na stale, komu moglby zaufac juz na zawsze. To taki piekny pies, a nikt o niego nie pyta :-(. Quote
Ala&Zetka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Leoś jak najszybciej potrzebuje domku!!! :-( Quote
paros Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Cały czas pamiętamy o Leosiu i szukamy domku :roll: Zapomniałam napisać :cool3: Leoś na http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Leos,13361 Quote
Recommended Posts