Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E.DEREK naprawdę nikt do tej pory nie pytał???
Allegro Leosia skończyło się wczoraj, miał 1685 wejść. Aż wierzyć się nie chce że nikt z odwiedzających się o niego nie pytał :shake:

Posted

Ala&Zetka napisał(a):
Allegro Leosia skończyło się wczoraj, miał 1685 wejść. Aż wierzyć się nie chce że nikt z odwiedzających się o niego nie pytał :shake:

Tyle wejść i nic :shake: Leoś ten twój ludź przecież gdzieś tam jest na pewno. Pokazałam Leosia zdjęcia koledze, który Święta spędzał już w nowym domu. Oczywiście zachwyt :p. Niestety :-( już kilka lat temu przygarnął jedną psią bidę a kilka kotów przylazło jak tylko zaczął ogrzewać dom. Ech polska wieś zanim się człowiek wybuduje już mu gromadkę zwierzaków podrzucą :angryy:

Posted

Ala&Zetka napisał(a):
Właśnie paros, widziałam że robiłaś raz wyróżnione, mów jakie są opłaty to zwrócę

RIVER napisał(a):
Paros a jak z opłatami za allegro. Potrzebujesz wsparcia?

Teraz też jest wyróżnione :lol: Allegro Leosia

Z opłatami dam sobie radę :lol:

ale przepraszam za off`a - mam prośbę :modla::modla::modla::modla:
Czy możecie wspomóc :-(:-( TUTAJ SOS!!

Posted

Paros, bardzo dziękuję!!!! :loveu: Jednak wyróżnienie jest bardzo drogie, naprawdę może chcesz zwrot przynajmniej części kosztów?
Do kociaków już zajrzałam, postaram się kupić cegiełkę w najbliższych dniach ;)

Posted

Leos, to taki duzy, kochany misio. Jest grzeczny, ale musial byc bardzo skrzywdzony przez "wlasciciela", bo boi sie obcych ludzi. Pani Kierownik schroniska bardzo sie o niego martwi, bo Leos przywiazuje sie do Niej coraz bardziej. Powinien miec juz kogos na stale, komu moglby zaufac juz na zawsze.
To taki piekny pies, a nikt o niego nie pyta :-(.